Активни оферти на Кулинарна работилница Деличи (1/)

Сет "Плодова свежест" - 2 плата с общо 54 плодови хапки, аранжирани и декорирани за директно сервиране, от кулинарна работилница Деличи!

-54% 62.95 лв. 28.95 лв.

За Кулинарна работилница Деличи: