1 или 5 процедури масаж на лице, шия и деколте с висококачествени ампули на "Janssen" Germany по избор в студио Giro!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Доверете се на студио за красота Giro!

Там ще Ви подарят блаженство. А Вашата роля ще бъде само и единствено да лежите и да се наслаждавате на удоволствието, като съчетавате полезното с приятното!


Офертата включва:

 • 1 или 5 процедури масаж на лице, шия и деколте с висококачествени ампули на "Janssen" Germany по избор ( хидратация, морски колаген, стволови клетки, депигментация, антистрес, балансираща, хиалурон, лифтинг или трифолия), според избрания ваучер

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.07.2016
 • Необходимо е предварително записване на час, поне един ден по-рано, на телефон: 0878842598
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Работно време: от понеделник до неделя от 10:00 до 18:00
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Стъпки:
Лицето се почиства с тоник на Janssen  за регулиране на себума.
Втрива се ампулата, избрана от клиента/според нуждите на кожата.
Масаж на лице, шия и деколте.
Нанасяне на подхранващ и балансиращ крем на "Janssen".

*****

ГРИЖА В АМПУЛИ

ДЕПИГМЕНТАЦИЯ ЗА ЛИЦЕ
Заличава пигментацията и уеднаквява тена на лицето, изсветлява постепенно кожата. Отличен продукт за избелване на петна по кожата и анормални пигментации. Съдържа екстракт от мечо грозде, екстракт от черница, витамин С рН4,6

АНТИСТРЕС ЗА ЛИЦЕ
Многоефективна грижа при третиране на уморена, стресирана и възпалена кожа. Намалява сърбежа изачервяването,нормализира хипоалергичната кожа, хидратира в дълбочина и възвръща естествената мекота.
Съдържа екстракт от алгае и протеин от бяла лупина, рН4,9.


ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ФЛУИД ЗА ЛИЦЕ
Биолечебно средство за третиране на зряла кожа. Предотвратява ефектите
от слънчевите лъчи и преждевременното състаряване. Възстановява и подмладява кожата.
Съдържа екстракт от мимоза, гинко билоба, витамин Е, рН5,4.

ЛИФТИНГ ЕФЕКТ ЗА ЛИЦЕ
Високоефективен метод, който възпроизвежда незабавен стягащ ефект и лифтинг ефект на кожата за по дълъг период от време. Заглажда малките линии и бръчици и оставя кожата освежена и кадифено нежна. Подходяща залице, шия и доколте. Съдържа протеини от житни кълнове и захариди.

ХИДРАТАЦИЯ ЗА ЛИЦЕ
Високоефективна грижа. Която успокоява дерматологичните раздразнения и увеличава еластичността и мекотата на кожата. Хидратира кожата и поддържа нейната естествена влага. Съдържа хидрокитозан- извлечен от черупката на скарида. рН4,8 

ОКСИДЕНТАЦИЯ ЗА ЛИЦЕ
Осигурява необходимото кислородно ниво на епидермиса. Действа срещу различни агресии, микротравми, раздразнения , термални разлики, замърсяване. Прекъсва процеса на стареенето и сляга кожата. Съдържа фитокини –производен от бактериалната ферментация на соеви кълнове, биозахарид, кликоген-биоенергетичен агент на клетката.

ХИАЛУРОН ФЛУИД
Висококонцентиран хиалуронов разтвор. Енергизираща, овлажняваща, високоефективна лукс грижа за кожата. Подходяща за кожата на лицето, шията и деколтето. 

БАЛАНСИРАЩ ФЛУИД ЗА ЛИЦЕ
С балансиращ ефект специално за комбинирана кожа. Съдържа ефективно вещество, наречено инозитол. Инозитолът произхожда от оризови трици и притежава т.нар. балансиращ ефект. Овлажнява и регулира себума. Ос.тава чувство замека и еластична кожа, а обезпокоителните мазни участъци са матирани. Съдържа хиалуронова киселина,екстракт от дървесна гъба, инозитол, червени водорасли, алое вера, екстракт от маслинови листа. рН5,6.

ПОДМЛАДЯВАЩ ФЛУИД ЗА ЛИЦЕ
Ситруинът, наричан още протеин на дълголетието, защитава и осигурява на клетката по-добра устойчивост и по-голяма жизненост. Този флуид защитава клетките на кожата, включително епидермалната стволова клетка и поддържа функцията им с помощта на ботанически активното вещество получено от екстракта на ориз. Регенерацията на кожата се активира и продължителността на живота на клетките на кожата се увеличава.Съдържа екстракт от ориз и хиалуронова киселина.

СЕРУМ СЪС СТВОЛОВИ КЛЕТКИ
Серум за регенерация на кожата. Стволовите клетки на кожата имат правомощия за самостоятелно възпроизвеждане. С увеличаване на възрастта, силата на делене на клетките намаляваи регеративните процеси се провеждат в значително по- бавни темпове. Стволовите клетки на растителна основа стават особено полезни за човешката кожа. Те притежават същитите свойства като човешки стволови клетки, т.е. те са самовъзпроизвеждащи се и се стимулира процеса на регенерация.
Съдържа хиалуронова киселина, стволови клетки от ябълка.

*****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена от 19.90 лв.

За Студио за красота GIRO:

Подобни оферти