120-минутен SPA-MIX: Hot Stone терапия с вулканични камъни, рефлексо терапия, китайски масаж на лице, Green Health!

УСЛОВИЯ

Описание:

Истински релакс в център ''Green Health''!


Офертата включва:

 • 120-минутен СПА микс - Hot Stone терапия с вулканични камъни, рефлексо терапия на стъпала, длани (аюрведа) плюс китайски динамичен и точков масаж на лице.
 • Продължителност на процедурата: 120 минути.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.
 • Ваучерът е валиден до 30.03.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на час, ден по-рано, на посочените телефони: 02/ 4425771, 0888188718.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: с предварително записване.

ОПИСАНИЕ

Рефлекторният масаж на длани и ходила нормализира енергийния поток и обмяната на веществата, активизира кръвообръщението, усилва снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни вещества, увеличава еластичността на кожата и действа общо укрепващо. Всички органи в човешкия организъм имат рефлексогенни зони в областта на ходилото и дланта.

Масажът с камъни е популярен днес като „Стоун-масаж". Той е опростен вариант на един от най-древните видове масаж, при който специално подбрани камъни се налагат върху определени участъци от тялото, предварително обработени с масла, или с тях се обработват мускулите, ставите, точките, като се използват камъни със специална форма и по индивидуални показания. камъни се нагряват по специален начин и горещи се налагат върху акупунктурните зони и точки или с тях меко се масажира тялото. Нагряванията с камъни са подходящи при стрес, болки, напрежение и блокажи в мускулите, нервите, забавена обмяна на веществата, слабо храносмилане, чести простуди, студени крака, слаби бъбреци (при липса на възпаления).

Китайски, динамичен точков масаж на лице с висша китайска козметика Jinlong - След почистване на  лицето със специален гел за отстраняване на горния умъртвен слой клетки, се нанася уникално масажно тоалетно мляко от серията висша китайска козметика Jinlong. Единствено по рода си, тоалетното мляко позволява висока скорост на динамичния масаж, който увеличава кръвотока в дълбоките слоеве на кожата. Токсините се изнасят чрез кръвта и капилярите, като петната се отстраняват още по време на процедурата. След динамичния масаж се извършва прецизен точков масаж на лице, като се повлияват точки от енергийните меридиани, задействат се функциите на вътрешните органи.

Следва нанасяне на специален хемато-козметичен крем от серията Jinlong за отстраняване на петна и бръчки, моделиране на лицето и укрепване на лицевите мускули. В процедурата е включена подхранваща маска за лице и арома-терапевтична парна маска с етерично масло от гераниум. Процедурата завършва с масаж на деколте и шия с детоксикиращо и успокояващо масло от бял трън с лвандула и точков масаж на глава.

В условията на повишено натоварване и дефицит на време e предпочитано използването на активна козметика. Тя съдържа биоактивни вещества, чието наличие позволява тези средства да бъдат отнесени към козмоцевтиците, тоест към средствата, които съчетават в себе си лечебни и козметични свойства. Именно към тези средства се отнася козметичната серия “Jinlong”, в чийто състав влизат комплекси за заздравяване на кожата, отстраняване на бръчки, акне, пигментация, за защита от слънцето и т.н. Те не са токсични, притежават висок ефект, имат удължено действие и нямат странични ефекти. Подходяща както за жени, така и за мъже.

Масажите се извършват върху масажно легло в SPA-кабинет. Може да бъдат откриткато двойката е заедно през цялото време. Работи се поредно лице при единия и тяло при другия, след което се сменят. Приятната музика, източната атмосфера, аюрведичния чай и споделената интимност ще накарат времето да спре.

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-50% 110.00 лв. 55.00 лв.

За Център "GreenHealth":

 • Център "GreenHealth"
 • София, ул. Бузлуджа 62, ет.1
 • 02/ 442 57 71; 0888 188 718
 • Понеделник - петък: 10.00 - 19.00 ч.; събота и неделя - по договорка

Подобни оферти