180-минутен SPA-MIX: тибетски масаж на цяло тяло, китайски масаж на лице, терапия с вулканични камъни, йонна детоксикация

УСЛОВИЯ

Описание:

Терапевтите от Далечния изток казват, че токсичните вещества в нашето тяло "се движат" надолу, към краката. Затова и азиатска поговорка казва, че остаряването на човека започва от стъпалото на крака.

Апаратът за детоксикация, Детоксикатор, съчетава древната мъдрост с модерни технологични решения. Днес, милиони хора по целия свят споделят полезните му ефекти. Детоксикаторът е особено популярен, защото помага на тялото да се отърве от умора и стрес, подобрява метаболизма и качеството на съня.

Детоксикацията помага за затихване на локалната болка и елиминира токсичните вещества в организма, повишава енергийните нива на тялото.

Заповядайте в център ''Green Health'' !


Офертата включва:

 • 180-минутен SPA-MIX: тибетски масаж на цяло тяло, китайски масаж на лице, терапия с вулканични камъни, йонна детоксикация
 • Продължителност: 180 минути.
 • В рамките на програмата ще Ви бъде направен и тест за определяне на доша.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.01.2016 г.
 • Необходимо е предварително записване на час, ден по-рано, на посочените телефон: 02/4425771.
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява.
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата.
 • Работно време: с предварително записване.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

ОПИСАНИЕ

Масажна терапия с натурални, тибетски масла и висша китайска козметика.

Тибетски Ку Ние масаж

Масажът Ку Ние е една от най-древните тибетски практики и е част от леките, външни лечебни процедури, които се предписват в тибетската медицина. Основната цел е да се стимулират енергийните точки в тялото, за да се възвърне енергийния баланс в организма.

Това, което прави този масаж уникален е използването на малки торбички, с билки, наречени Дзати. Те се използват по време на масажа, за да стимулират определени енергийни точки по цялото тяло. Тези торбички се потапят в топло масло и след това се прилагат върху съответните точки по тялото.

Подмладяващите и възстановяващи свойства на Ку Ние се споменават още в най-древните трактати на Тибетската медицина. Преимуществата на Ку Ние се състоят в отстраняване на натрупаните в тялото токсини, увеличаване нажизнената енергия, успокояване на нервни разстройства, включително безсъние, депресии и безпокойства.

Масажът Ку Ние оказва благоприятно въздействие върху цялото тяло, нервната система, различните органи и функциина организма. Използва се не само за дълбока релаксация, но също така като общо-оздравително и ефективно лечебно-профилактично средство.
Заедно с тибетския масаж се прави и Hot Stone терапия. Топлите, вулканични камъни са идеално средство за подобряване циркулацията на кръвта, отпускане и релаксиране на мускулите, както и загряване на цялото тяло.

Противопоказания за провеждане на масажа Ку Ние
Инфекциозни заболявания в остра фаза, нарушено състояние на кожата – рани или обриви, пресни травми или синини, увреждания на гръбначния стълб, новообразувания (тумори), областите с разширени вени, алергични реакции към масажни масла.

Тибетското масажно масло, съставено съгласно Тибетските медицински текстове, спомага за успокояване нафизическото и душевно състояние, като по този начин ума и тялото се поддържат свежи и леки, подобрява паметта и циркулацията на кръвта, релаксира мускулите, сухожилията и нервите, и възстановява клетките в тялото.

Китайски, динамичен точков масаж

След почистване на  лицето със специален гел за отстраняване на горния умъртвен слой клетки, се нанася уникално масажно тоалетно мляко от серията висша китайска козметика Jinlong. Единствено по рода си, тоалетното мляко позволява висока скорост на динамичния масаж, който увеличава кръвотока в дълбоките слоеве на кожата. Токсините се изнасят чрез кръвта и капилярите, като петната се отстраняват още по време на процедурата. След динамичния масаж се извършва прецизен точков масаж на лице, като се повлияват точки от енергийните меридиани, задействат се функциите на вътрешните органи. Следва нанасяне на специален хемато-козметичен крем от серията Jinlong за отстраняване на петна и бръчки, моделиране на лицето и укрепване налицевите мускули. В процедурата е включена подхранваща маска за лице и арома-терапевтична парна маска с етерични масла. Процедурата завършва с масаж на деколте и шия с детоксикиращо и успокояващо масло от бял трън с лвандула и точков масаж на глава.

Наричат козметиката на Китай перла в съкровищницата на традиционната китайска медицина. И това не е преувеличено. В най-ранните китайски медицински трактати подробно са описани хиляди различни китайски билки; триста шестдесет и пет от описаните видове притежават наред с терапевтичното действие и изразен козметичен ефект. Разработката на нови козметични средства въз основа на древни рецепти на знаменити китайски билкари с прилагането на най-новите прогресивни високи технологии продължава и до днес.

В условията на повишено натоварване и дефицит на време, съвременните жени предпочитат да използват активнакозметика. По правило, тя съдържа биоактивни вещества, чието наличие позволява тези средства да бъдат отнесени към козмоцевтиците, тоест към средствата, които съчетават в себе си лечебни и козметични свойства. Именно към тези средства се отнася козметичната серия “ Jinlong”, в чийто състав влизат комплекси за заздравяване на кожата, отстраняване на бръчки, акне, пигментация, за защита от слънцето и т.н. Те не са токсични, притежават висок ефект, имат удължено действие и нямат странични ефекти. 

Йонен детоксикатор

Терапевтите от Далечния изток казват, че токсичните вещества в нашето тяло "се движат" надолу, към краката. Затова и азиатска поговорка казва, че остаряването на човека започва от стъпалата. Върху тази част от тялото са разположени важни, акупунктурни точки, които рефлекторно влияят върху всички органи в тялото. Затова детоксикацията, изчистването на тялото от замърсявания и токсини винаги се прави на краката.

* * *

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

 • 2
  Боряна от 30.01.2016 г. 22:47

  Изключително съм доволна от отношението, от качеството на процедурите, от вниманието, с което ме обградиха и ми обясняваха всичко. Самите процедури са изключителни, а масажът на лицето е с изключителен видим ефект веднага. Препоръчвам искрено!

 • 1
  Златина Миткова от 12.01.2016 г. 19:35

  Силно впечатлена съм от професионализма и отношението на екипа. Макар времетраенето да беше 180 минути, ден по-късно се чувствам все така удовлетворена. Благодаря Ви!

Топ цена 49.90 лв.

За Център "GreenHealth":

 • Център "GreenHealth"
 • София, ул. Бузлуджа 62, ет.1
 • 02/ 442 57 71; 0888 188 718
 • Понеделник - петък: 10.00 - 19.00 ч.; събота и неделя - по договорка

Подобни оферти