Незабравима екскурзия до карнавала на остров Корфу! Хотел 3*, 3 нощувки със закуски, вечери и транспорт, Глобус Турс

УСЛОВИЯ

Описание:

Карнавалът на остров Корфу води началото си още от Средновековието, когато венецианците пренасят този празник и обичаите, свързани с него, от родните си земи.
Събитието е свързано с маскарадни костюми, много веселие и e преплетено с местните традиции и бит.

Ще станете свидетели на голямото парадно шествие, в края на което символично се изгаря Крал Карнавал, за да изкупи греховете на жителите на Корфу; ще видите местния обичай на сватбата, съчетан с много хумор; ще се потопите изцяло в карнавалната атмосфера на острова!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер на човек предплащате за: транспорт с автобус 2*/ 3*.
 • 3 нощувки със закуски и вечери в хотел 3 * на о-в Корфу.
 • Панорамна обиколка на гр. Корфу и посещение на двореца "Ахилион” ( без вкл. входна такса)
 • Фериботни такси и билети.
 • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК Уника.
 • Екскурзоводско обслужване.
 • Отпътуване от гр.София в 5.30 ч. от площад "Александър Невски".

Доплащания:

 • Екскурзията до Палеокастрица – 10 евро.
 • Входни такси на посещаваните обекти: “Ахилион” (5 EUR), Старата крепост (6 EUR), комбиниран .
 • Билет за Aрхеологическия музей, Старата крепост и Mузея на азиатското изкуство (8 EUR) и др.
 • Доплащане за дете до 12 г., настанено с 2-ма възрастни в стая - 200 лв.
 • Доплащане за единично настаняване - ваучер + 90 лв.
 • Допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дата на отпътуване: 11.03. - 14.03.16 г. Отпътуване от София в 5.30 ч. от площад "Александър Невски"
 • Ваучерът е валиден до 05.03.2016 г. за сключване на договор с агенцията.
 • След закупуване на ваучер е необходимо, в 3 дневен срок, да сключите договора си с туроператора или по е-мейл: globus_tours@yahoo.com.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
 • Ваучерът трябва да се представи разпечатан в офиса на агенцията.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.
ПРОГРАМА
 
1 ден: София – о-в Корфу. Отпътуване  от София в 5.30 ч. от площад "Александър Невски" по маршрут Кулата – Игуменица. Пътува се с  ферибот до остров ( около 1.40 ч ) . Пристигане и настаняване. Вечеря. Нощувка.

2 ден: Керкира. Закуска. Туристическа програма в Корфу , посещение на двореца "Ахилион" – лятната резиденцияна императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил – любимият герой наимператрицата. Отпътуване за Канони – малък полуостров на юг от Керкира. Тук се намира малък хълм, известен като Мишият остров. Легендата разказва, че на този корабоподобен остров са останките на кораб, превърнат в камък от ядосания бог Посейдон, след като екипажът го предизвикал като върнал Одисей в Итака. Пешеходна разходка в столицата Керкира : площад "Еспланада" – сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките "Листон" – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица "Риволи"; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът "Св. Св. Георги и  Михаил", където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата "Св. Спиридон" – закрилник на града, спасявал го от чума, глад и турско нашествие. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 ден: Керкира - Палеокастрица. Закуска. Посещение на столицата Керкира за наблюдаване на карнавалните тържества. Следобед - туристическа програма: Палеокастрица един от най-оживените и красиви курорти на острова, за който легендата разказва, че на негово място се намирал древният град Алкинос. На този бряг бродил Одисей, запленен от приказния остров. Посещение на манастира Палеокастрица великолепен пример за гръцка религиозна архитектура. Според легендата Богородица спасила светата обител и местните жителите от нашествието на пирати, като вкаменила кораба им. Вечеря. Нощувка.

4 ден: о-в Корфу – София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта на площад "Александър Невски".


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14-годишна възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите наЗастрахователната компания.
 
ЗАБЕЛЕЖКА
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време намузеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правотона промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

*****
 
Туроператор “Агенция Глобус Турс” е застрахована по смисъла на чл. 97 ал. 1 от Закона за туризма в ЗАД "АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ" със застрахователна полица № 13160153120000012.
 
*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

 

 

 

Топ цена 268.00 лв.

За Глобус Турс:

 • Глобус Турс
 • гр. София, бул. Патриарх Евтимий 58 /партер/
 • 02 980 56 40, 02 980 60 69, 0885 44 10 44
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти