5 или 10 тренировки по избор - Pilates, Steel Tonic, Fitt Ball или Step Aerobic от Божествени тела-Аеробик спорт!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

За страхотна фигура и много свежо настроение!

Доверете се на Божествени тела- аеробик спорт - гр. Варна!


Офертата включва:

 • 5 или 10 тренировки по избор - Pilates, Steel Tonic, Fitt Ball или Step Aerobic, според избрания ваучер.
 • Ваучерът важи за зала Импулс.
 • Ваучерът важи само за нови клиенти.
 • Тренировките могат да се комбинират
 • Всеки, който е закупил ваучер, има право да ползва 30 % отстъпка при закупуване на първа карта след изтичането на ваучера.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за закупуване до 20.12.2015г. Необходимо е ваучерът да се използва в рамките на един месец от закупуването.
 • Присъствието на тренировките е след предварително записване на тел: 0897060723 или на страницата във facebook: „Божествени тела- Аеробик спорт”- гр.Варна.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди началото на първата тренировка.
 • Ако не използвате ваучера в срок, той не губи стойността си и може да бъде използван при доплащане до реалната цена на картата на място.
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

График на тренировките:

grafik1516

Повече информация на страницата във Facebook: „Божествени тела- аеробик спорт”- гр. Варна

Пилатес: Часът е ниско интензивен, набляга се на упражнения за стягане и разтягане на мускулите. Работи се с гири, лостове (до 5кг.) и упражнения на земята. Програмата обхваща всички мускулни групи, като се набляга на проблемните зони при дамите - корем и седалищни мускули. Освен че е ефективен за сваляне на излишните килограми помага за отстраняване на болки в гърба и кръста. Подходящ за хора, които не са се занимавали със спорт и тепърва навлизат в тренировките.

Фит Бол: Средно интензивен час, в който се използва топка (65см). Голямо разнообразие от ефективни упражнения. Дори да не сте тренирали ще се справите успешно с класа и ще се чувствате доволно уморени в края му.

Пилатес: Часът е ниско интензивен, набляга се на упражнения за стягане и разтягане на мускулите.Работи се с гири, лостове ( до  5кг) и упражнения на земята.Програмата обхваща всички мускулни групи, като се набляга на проблемните зони при дамите- корем и седалищни мускули. Освен ,че е ефективен за сваляне на излишните килограми помага за отстраняване  на болки в гърба и кръста. Подходящ за хора които не са се занимавали със спорт и тепърва навлизат в тренировките.

Степ Аеробика: Средно до високо интензивен час в който се използва степ платформа (стълбичка).Много разнообразни комбинации и хореографии, които наподобяват танц и едновременно натоварват мускулите на долната част на тялото. За по –голяма ефективност включваме гири за да не изостават мускулите на горната част на тялото. В края на часа се включват упражнения за стягане на коремните мускули и проблемните зони при дамите.

Steel Tonik: Това е новонавлизаща програма  в България която събира все повече привърженици. Виско интензивен клас, който се състои от 11 песни, всяка с насоченост към определена мускулна група и определен вид натоварване.Всички песни са с хореографии, които са едновременно лесни ,но доста натоварващи и ефективни.

****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

-50% 25.00 лв. от 12.50 лв.

За Божествени тела - Аербик Спорт:

Подобни оферти