50 броя ароматни еклери с плодов шоколад - ягода/ банан + крем йогурт, боровинка, баварски крем от Сладкарница "Орхидея"

УСЛОВИЯ

Описание:

Обичате ли пухкав баварски крем да Ви се топи в устата, докато се наслаждавате на прясно приготвени еклери? Или пък да се отдадете на изкусителната комбинацията от йогурт и боровинки, поднесена в не по-малко апетитни еклери?

Изберете с какво предпочитате да бъдат 50-те еклера и кулинарите в Сладкарница "Орхидея" ще ги приготвят специално за Вашия важен повод (а защо не и без да има такъв).

Най-новият хит на еклерите във витрината на "Орхидея" са страхотните плодови еклери с ягодов и бананов шоколад - препоръчваме Ви ги, защото са страхотни! Опитайте и ги комбинирайте с крем йогурт - едно предложение, на което не може да се устои ;-)

Вижте как майсторът на Орхидея - Валентин Пелев приготвя вкусни сладкиши:


Офертата включва:

 • Половин килограм еклери с плодов шоколад - ягода и/ или банан, пълни с крем йогурт и боровинки или с баварски крем - 50 бр. еклери, опаковани в кутия.

Доплащания:

 • Кутията се доплаща на място на цена 0.90 лв. /задължително/
 • Сладкарницата предлага услуга доставка до адрес срещу заплащане, в зависимост от натовареността на сладкарница.
 • Офертата важи за цялата страна с доставка на поръчаните еклери с куриер по ценоразписа на куриерската фирма за сметка на клиента. При поръчката задължително се съобщават номера на ваучера и секретния код. Еклерите се издават със сертификат за трайност до 4 дни след изпращането им.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 26.10.2015 г. до 10.12.2015 г.
 • Необходима е заявка 2 дни предварително на телефон 0887 58 44 81.
 • Можете да вземете поръчаните еклери от Сладкарница “Орхидея”, София, ул. Оборище 88.
 • Работно време: Понеделник - Неделя от 8:00 до 20:00 часа
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Заповядайте в Сладкарница "Орхидея"!

Тук ще откриете сладки изкушения и ароматно кафе, а за Вашия празник ще приготвим торта, според Вашите желания.
Всичко се приготвя на място, пред очите Ви!

Подходящи за всякакъв вид празненства, еклерите могат да бъдат изработени асорти или само от един вид. Сладкарницата разполага с богат асортимент еклери - както шоколадов с класически вкус, така и еклери с плодов шоколадов вкус - с усещане за вкусна дъхава ягода или зрял банан. Еклерите могат да бъдат изработени с крем по избор - йогурт или баварски, като йогурт крема е също с ароматен плодов вкус.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са примерни и илюстративни на сделката. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-34% 14.00 лв. 9.30 лв.

За Сладкарница ОРХИДЕЯ:

Подобни оферти