Подарете на любим човек! Релаксиращ масаж на цяло тяло с етерично розово масло в Студио за масажи Кинези плюс!

УСЛОВИЯ

Описание:

Масажът е и една от най-приятните процедури, които притежават и физиотерапевтичен ефект. Той активизира и собствените защитни сили на организма, стимулира лимфната система, спомага за освобождаването на токсините от организма. Но може би най-важното последствие от него остава премахването на стреса, напрежението и умората. Забелязали ли сте колко често самото докосване действа успокояващо? Е, подобно е и действието на масажа. Лошото само е, че в днешния високо технологичен свят много от нас подценяват действието на човешкия допир.

Безкрайно разнообразни и с различно действие са масажите. В зависимост от силата на натиска е ефектът, който търсите. Няколко, обаче са най-разпространените и масово практикувани в България масажи: класически, тонизиращ, релаксиращ, болкоуспокояващ, регенериращ, дълбокотъканен, арома.

Изберете вида масаж и аромата на масажното масло и се насладете на резултата - пълен релакс и презареждане!

Доверете се на Студио за масажи Кинези плюс!


Офертата включва:

  • 50-минутен релакс с етерично розово масло (или масло от алое)
  • Масажът може да бъде по избор: релаксиращ, класически, лечебен или дълбокотъканен
  • Масажът включва и зонотерапия на ръце и длани

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 10.03.2017 г.
  • Необходимo е да запишете час на тел. 0899 814 436
  • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван. При закъснение над 15 минути ваучерът също се счита за използван
  • Работно време: Понеделник - Събота от 10:00 до 19:00 часа
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички условия на Deals.bg

Масажът е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна се получава значително намаляване на субективните оплаквания на масажирания – настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие и върху протичането на различни видове заболявания, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява оздравителният процес. От трета страна масажът има подчертано профилактично действие – подобрява храненето на тъканите и благодарение на това се ускорява оздравителния процес, повишават се защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.

****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

-60% 26.00 лв. 10.50 лв.

За Студио за масажи Кинези плюс:

Подобни оферти