Терапия срещу пролетна умора! 60-минутен класически масаж на цяло тяло с масла от портокал, грейпфрут или иланг-иланг в Еко Медика!

УСЛОВИЯ

Описание:

Избавете се от пролетната умора и възстановете организма си!

Заповядайте в оздравителен център Еко Медика!


Офертата включва:

 • Класически масаж на цяло тяло с масла от портокал, грейпфрут или иланг-иланг
 • Продължителност на масажа: 60 минути

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 31.05.2016г.
 • Необходимо е предварително записване на час, поне ден по-рано, на тел. 0888727997
 • Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа преди процедурата, в противен случай ваучерът се счита за използван
 • Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен непосредствено преди използване на услугата
 • Адрес: гр. София кв. Красно село ул. Каварна 9 /вход от към ул. Хризантема 8/
 • Работно време: От понеделник до петък: от 10:00 до 19:00 ч., събота по договаряне
 • Можете да закупите до 2 ваучера за себе си и неограничен брой ваучери за подарък
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Deals.bg

Ето че зимата отмина и отново сме подложени на изпитание от смяната на сезоните. За да избегнете стреса и пролетната умора може да повишите вашият тонус, жизнена енергия и настроение с аромати,които ще въздействат благотворно на вашата психика.

Ароматите помагат за запазване на жизнената енергия на организма и повишаване на тонуса, като повлияват кръвообращението и успокояват сетивата. Етеричните масла имат много силно ухание и притежават уникалната способност да проникват през кожата, дихателните пътища и през устата. Това им свойство, съчетано с антисептичните, тонизиращи, психотерапевтични и други специфични свойства на маслата ги прави неоценими помощници в борбата срещу неразположенията и болестните състояния.

Портокал – стимулира регенерацията на клетките, тонизира, премахва целулита предпазва от стрий ибелези. Помага при високо кръвно, главоболие, гадене, световътреж, депресии, подтиснатост, раздразнителност и безсъние.

Ако искате да си повишите настроението и възвърнете желанието за живот може да се възползвате от аромата на грейпфрута. Тъй като той повишава тонуса на целия отганизъм и защитните сили при инфекции. Помага за премахването на депресии,страхове и нервно изтощение.

Благодарение на изключителния му аромат иланг-иланг е много полезен като стимулант и като средство за успокояване и релаксация. Сваля нервното напрежение, успокоява безсънието и мислите, разсейва депресията и създава чувство на увереност.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-57% 35.00 лв. 14.90 лв.

За Оздравителен център Еко Медика:

Подобни оферти