Релакс, билки и екзотика в 70 минути! Лечебен болкоуспокояващ масаж на цяло тяло с билкови масла в Wave Studio - НДК

УСЛОВИЯ

Описание:

Знаете ли, че след 5-минутен масаж работоспособността на уморените мускули нараства от 3 до 7 пъти?

Масажът има изключително благоприятен ефект върху човешкото здраве. Познат още от древността, той е един от най-приятните и  ефикасни методи за стимулиране на обмяната на веществата, подобряване функциите на организма, възстановяване и релакс на кожата и тялото.

Проверете сами в Масажното студио на Wave Studio - НДК!


Офертата включва:

 • Масаж на цяло тяло - класически, тонизиращ или арома масаж с екстракти от етерични масла: жасмин, ирис, лайка, лавандула, билкови лечебни масла.
 • Към всеки един масаж клиентите получават и Мануална терапия на ръце + ходила + глава и лице.
 • Времетраене на масажа: 70 минути.
 • Процедурата се изпълнява от кинезитерапевт с богат опит в масажните терапии.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 18.11.2015 г. до 22.12.2015 г.
 • Необходимо е да запишете час на тел. 0889 15 36 72.
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван.
 • Не се допускат закъснения над 15 мин. - при закъснение над 15 мин. или неявяване на процедура при записан час ваучерът се счита за използван.
 • За да използвате услугата, задължително представете разпечатан Вашия ваучер на служителите в масажното студио.
 • Работно време: Понеделник - Събота: 10.00-19.00 часа.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Масажът се извършва от квалифициран професионален кинезитерапевт с богат опит в масажните лечебни практики и терапии!

Арома масажът се прави с еко спа продукти и етерични масла от жасмин, люляк или цитруси. При ароматерапията се използва био арома лампа за подсилване на усещането за релакс и ефекта на етеричните масла;

Тонизиращият масаж се прави с немски масла със златни микро частици.

Болкоуспокояващият лечебен релаксиращ масаж се извършва с лечебни билкови масла.

Повече за масажа:

Едни автори смятат, че думата “масаж” произлиза от санкритската и гръцка дума “массо”- мачкам с ръце, други от латинското “масса”- прилепване на пръстите, трети от арабското “масс”- леко натискам, или от древноеврейското “машаш”, преведено като опипвам. 

Благодарение и на техниките, и на екстрактите от етеричните масла, масажът има силно тонизиращо действие и зареждане на тялото с нови сили чрез премахване от натрупаните през работната седмица стрес, умора и пренатоварващи емоции.

Класическият масаж най-общо представлява отпускане на мускулите и премахване на напрежението чрез механично третиране на телесната повърхност посредством специални техники и похвати на масажиста. Физиологичното действие на масажа се състои в три основни въздействия:

* Механично действие – разтягане на кожата, изтласкване на тъканните течности към съдовете, както и придвижване на лимфата и венозната кръв от периферията към сърцето.

* Рефлекторно действие – чрез масажа се дразнят определени тъкани, чрез което се изпращат импулси към нервната система. Благодарение на това се получава рефлекторен отговор и съответно физиологическо действие – зачервяването и затоплянето на кожата е признак за рефлекторна реакция.

* Хуморално действие – масажното дразнене благоприятства за образуването на някои биологични активни вещества в кожата и тъканите, които имат изразен физиологичен ефект.

Най-важното действие е рефлекторното, защото подобрява кравообращението, засилва се обменния процес, тонизират се тъканите и благодарение на това се получава успокояващ и обезболяващ ефект.  В кожата и подкожната тъкан масажът активизира мастните и потните жлези и спомага за по-бързото изгаряне на подкожните мазнини. Благодарение на това се забавя стареенето на кожата и тя става по-мека, еластична и гладка.

Масажът е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна се получава значително намаляване на субективните оплаквания на масажирания – настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие и върху протичането на различни видове заболявания, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява оздравителният процес. От трета страна масажът има подчертано профилактично действие – подобрява храненето на тъканите и благодарение на това се ускорява оздравителния процес, повишават се защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.

 * * *

Важно! Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 3
  Бранимир Стоянов от 14.07.2016 г. 16:50

  Не е въведен коментар.

 • 2
  Ралица Захариева от 23.03.2016 г. 11:18

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Жанет Маринова от 22.12.2015 г. 14:35

  Не е въведен коментар.

-54% 30.00 лв. 13.90 лв.

За Wave Studio НДК:

 • Wave Studio НДК
 • София, Подлез Галерия, бул. "България" (под моста на влюбените)
 • 02/421 4512
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти