SPA-MIX - антицелулитен термо-вибромасаж на долни крайници, Hot-Stone терапия, йонна детоксикация с детоксикатор А1!

УСЛОВИЯ

Описание:

Отдайте се на на SPA-MIX процедури за тяло!

Заповядайте в център ''Greenhealth'!


Офертата включва:

 • SPA-MIX - Антицелулитен термо-вибромасаж на долни крайници с антицелулитен масажор 3 в 1 Slim mate и специални антицелулитни лосиони и масла + Hot-Stone терапия, йонна детоксикация с детоксикатор А1
 • Продължителност на процедурата: 90 минути
 • Препоръчителна серия за траен ефект от 3-5 процедури

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 30.09.2016 г. Центърът няма да работи от 01.09 до 06.09 включително
 • Необходимо е предварително записване на час, ден по-рано, на посочените телефони: 02/ 4425771, 0888188718
 • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • При закъснение за записан час повече от 15 минути, часът се губи и сумата по ваучера не се възстановява
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Необходимо е да представите разпечатан своя ваучер преди извършване на процедурата
 • Работно време: всеки ден от 10:00 - 19:00 часа
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

ОПИСАНИЕ

Антицелулитен термо-вибро масаж с масажор 3 в 1 Slim mate се извършва посредством загряващ, вибриращ масажор-апликатор за ефективно нанасяне на специалните антицелулитните лосион, гел и масла. Той подпомага проникването им в дълбочина за по–силен ефект и по – гладка кожа. Масажът е приятен затоплящ, намаляващ мастните натрупвания и портокаловата кожа, подобряващ кръвообращението и тонуса на мускулите.

Антицелулитният термо-вибро масаж се извършва със специален термо-вибро масажор.

Това е вибриращ масажор-апликатор, загряващ и нанасящ специални антицелулитни концентрат и масло, като подпомага проникването им в дълбочина за по–силен ефект и по – гладка кожа. 

Масажната процедура е приятна и безболезнена. Зтоплящата глава на масажора спомага за разтварянето на мастните капсули, вибриращите елементи работят върху портокаловата кожа, подобрява се кръвообръщението и тонуса на мускулите.

В процедурата се използват продукти от антицелулитната серия Body Compliment – антицелулитен концентрат с молекула Х50 Silhouette и скулптуриращо масло с молекула Duo pepper slim.

Моделиращият концентрат с молекула Х50 Silhouette пренастройва мастните клетки на нов режим на работа и изгаря активно липидите. Съчетана с най-новите пептидни формули, молекулата Х50 носи убедително молекулярно «послание» до мастните клетки със заповед да бъде спрян растежа, да се изхвърли излишното и да се върне в норма. В отговор клетките започвят да се освобождават активно от излишните мазнини и течности, кожата става гладка, а силуетът придобива желаната форма. Така Body Compliment достига ефекта, като просто «разговаря» с клетките на кожата. Екстрактът от розов пипер спомага за изгарянето на мазнините и извеждането на течностите, като ускорява появата на първите видими резултати. Билките в състава усилват ефекта на Х50 Silhouette и розовия пипер, като подобряват микроциркулацията, ускоряват извеждането на течностите, предотвратяват застойните явления с мощното си липолитично действие.

Скулптуриращото масло на основата на розов пипер усилва антицелулитния ефект на процдурата, извежда токсините, намалява обема на тялото. Иновационният компонент Pink Pepper Slim нанася двоен удар по мастните клетки. Първо мастните капки се раздробяват на по-малки, след което се пуска активния процес на изгаряне на мазнините. В състава влиза богат набор от етерични масла: касторово, кокосово, макадамия, кайсиево, бадемово, ментово, червен пипер, лавандула, салвия, розмари, гераниум, хвойна.

Козметиката не съдържа сулфати, парабени, фталати, минерални масла, изкуствени оцветители и аромати. 

Hot-Stone терапия е популярният днес "Стоун-масаж" – масаж с топли камъни. Той е опростен вариант на един от най-древните видове масаж, при който специално подбрани камъни се налагат върху определени участъци от тялото, предварително обработени с масла, или с тях се обработват мускулите, ставите, точките, като се използват камъни със специална форма и по индивидуални показания. Камъните се нагряват по специален начин и горещи се налагат върху акупунктурните зони и точки или с тях меко се масажира тялото. Нагряванията с камъни са подходящи при стрес, болки, напрежение и блокажи в мускулите, нервите, забавена обмяна на веществата, слабо храносмилане, чести простуди, студени крака, слаби бъбреци (при липса на възпаления). 

Йонна детоксикация – Като завършващ елемент от предлагания оздравителен SPA-MIX се предлага 30-минутна йоннадетоксикация. Всички предхождащи елементи от процедурата са насочени към извеждане на токсините, които преминават в кръвта и лимфата, откъдето те трябва да бъдат изведени. Вследствие начина на живот и хранене, в тялото ни се натрупват вещества като млечна, пикочна, въглена, маслена, жлъчна и други киселини. Запазванетонаалкална среда в организма е почти невъзможно в нашия стресов, динамичен живот иначин на хранене. Това води до алергии, душевни и физически проблеми. Пречистването наорганизма, като средство за подобряване на здравето, е в основата на всички традиционни медицини, духовни и религиозни системи по света. Промяната в начина на хранене, билковото пречистване и процедурите за детоксикация с апаратура Детоксикатор могат да постигнат значително облекчаване и отстраняване на последствията от интоксикацията за организма.

*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-50% 55.00 лв. 27.50 лв.

За Център "GreenHealth":

 • Център "GreenHealth"
 • София, ул. Бузлуджа 62, ет.1
 • 02/ 442 57 71; 0888 188 718
 • Понеделник - петък: 10.00 - 19.00 ч.; събота и неделя - по договорка

Подобни оферти