Релакс, билки и екзотика в 60 минути! Арома, тонизиращ или релаксиращ масаж на цяло тяло в Senses Massage & Recreation

УСЛОВИЯ

Описание:

Знаете ли, че след 5-минутен масаж работоспособността на уморените мускули нараства от 3 до 7 пъти?

Масажът има изключително благоприятен ефект върху човешкото здраве. Познат още от древността, той е един от най-приятните и  ефикасни методи за стимулиране на обмяната на веществата, подобряване функциите на организма, възстановяване и релакс на кожата и тялото.

Релаксирайте и се насладете на удоволствията на сетивата в луксозния SPA център Senses Massage & Recreation!


Офертата включва:

 • Масаж на цяло тяло - релаксиращ, тонизиращ или арома масаж с екстракти от етерични масла: жасмин, ирис, роза, мента, билкови лечебни масла.
 • Към всеки един масаж клиентите получават и мануална терапия на ръце, ходила, глава и лице.
 • Времетраене на масажа: 60 минути.
 • Процедурата се изпълнява от кинезитерапевт с богат опит в масажните терапии.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 15.03.2016 г.
 • Необходимо е след закупуване на ваучера да резервирате час за процедурата минимум два дни предварително на тел: 0889 425180, като предоставите номера ваучера и контролния номер.
 • Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа преди процедурата. При записан час и неявяване без упоменатото уведомление ваучерът ще се счита за използван. При закъснение за записан час с повече от 15 минути процедурата няма да бъде извършена и ваучерът ще се счита за използван.
 • Необходимо е да носите разпечатан своя ваучер при посещението си в салона.
 • Ваучерите важат за терапии, извършени само в часовия интервал 12:30 - 19:00.
 • Работно време: от Вторник до Петък включително от 12:00 до 20:00, Събота и Неделя от 10:00 до 18:00.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg

Масажът се извършва от квалифициран професионален кинезитерапевт с богат опит в масажните лечебни практики и терапии!

Арома масажът се прави с еко спа продукти и етерични масла от жасмин, ирис, роза или цитруси. При ароматерапията се използва био арома лампа за подсилване на усещането за релакс и ефекта на етеричните масла.

Тонизиращият масаж се прави с масла със златни микро частици или етеричните мента, босилек, евкалипт.

* Релаксиращият масаж се извършва с лечебни билкови масла, според предпочитанията на клиента може да бъде направен с ароматни етерични масла за по-силен релакс.

Повече за масажа:

Едни автори смятат, че думата “масаж” произлиза от санкритската и гръцка дума “массо”- мачкам с ръце, други от латинското “масса”- прилепване на пръстите, трети от арабското “масс”- леко натискам, или от древноеврейското “машаш”, преведено като опипвам. 

Благодарение и на техниките, и на екстрактите от етеричните масла, масажът има силно тонизиращо действие и зареждане на тялото с нови сили чрез премахване от натрупаните през работната седмица стрес, умора и пренатоварващи емоции.

Класическият масаж най-общо представлява отпускане на мускулите и премахване на напрежението чрез механично третиране на телесната повърхност посредством специални техники и похвати на масажиста. Физиологичното действие на масажа се състои в три основни въздействия:

* Механично действие – разтягане на кожата, изтласкване на тъканните течности към съдовете, както и придвижване на лимфата и венозната кръв от периферията към сърцето.

* Рефлекторно действие – чрез масажа се дразнят определени тъкани, чрез което се изпращат импулси към нервната система. Благодарение на това се получава рефлекторен отговор и съответно физиологическо действие – зачервяването и затоплянето на кожата е признак за рефлекторна реакция.

* Хуморално действие – масажното дразнене благоприятства за образуването на някои биологични активни вещества в кожата и тъканите, които имат изразен физиологичен ефект.

Най-важното действие е рефлекторното, защото подобрява кравообращението, засилва се обменния процес, тонизират се тъканите и благодарение на това се получава успокояващ и обезболяващ ефект.  В кожата и подкожната тъкан масажът активизира мастните и потните жлези и спомага за по-бързото изгаряне на подкожните мазнини. Благодарение на това се забавя стареенето на кожата и тя става по-мека, еластична и гладка.

Масажът е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна се получава значително намаляване на субективните оплаквания на масажирания – настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие и върху протичането на различни видове заболявания, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява оздравителният процес. От трета страна масажът има подчертано профилактично действие – подобрява храненето на тъканите и благодарение на това се ускорява оздравителния процес, повишават се защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.

 * * *

Важно! Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 3
  Светлозар Бояджиев от 13.05.2016 г. 08:45

  Не е въведен коментар.

 • 2
  Светлозар Бояджиев от 29.02.2016 г. 13:15

  Много добро обслужване, пак ще използвам услугите им !

 • 1
  Ralitsa Boyadzhieva от 15.03.2016 г. 09:37

  много приятен и релаксиращ масаж, момчетата са професионалисти

-45% 30.00 лв. 16.50 лв.

За SPA център Senses Massage & Recreation:

 • SPA център Senses Massage & Recreation
 • София, ул. "Овче поле" 125
 • 0889 42 51 80
 • вторник - петък: 12:00 - 20:00, събота и неделя: 10:00 - 18:00, понеделник: почивен ден

Подобни оферти