Асен Блатечки във великолепната комедия "Бившата жена на моя живот" на 06.11, 19 ч., Театър Открита сцена (Сълза и смях)

УСЛОВИЯ

Описание:

Смешно, диво, необичайно и трогателно!

„БИВШАТА ЖЕНА НА МОЯ ЖИВОТ”
Романтична комедия от Жозиан Баласко

Режисьор: Велко Кънев
Сценография и костюми: Антония Попова

С участието на любимите на публиката актьори Асен Блатечки, Невена Бозукова - Неве, Милена Маркова - Маца, Стефан Иванов.


Офертата включва:

 • 1 билет за представлението "Бившата жена на моя живот" на 06.11., 19 ч., открита сцена "Сълза и смях".
 • Местата са на партер - 10, 11, 12, 13-ти ред включително.
 • Задължително е да имате отпечатан ваучер за касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 06.11.2015 г., след тази дата става невалиден
 • Моля, вземете билетите си от касата веднага след закупуване на ваучер и не по-късно от 1 час преди представлението.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери до изчерпване на лимита.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Нощ се спуска над Париж. В мансардата си, точно под звездите, един преуспял писател предвкусва удоволствието от предстоящата среща. На вратата се звъни и...

Един разказ за многоцветните мечти на младостта и привидно сивото ежедневие на настоящето. Мечтите са непокътнати, но върховете и пътешествията в живота граничат с паденията и нещастията. Носейки се по течението, човек трябва да поеме предизвикателството да управлява щастието си, да поеме по пътя, който му се предлага и да рискува.

С тънкото си чувство за ирония, режисьорът Велко Кънев представя живота ни в цялата му гама от противоречия и ни кара да се усмихмем, а защо не и да се посмеем на амбиции и стремежи, които много често се оказват поредните илюзии в нашия забързан и истеричен свят. И в този спектакъл акцентът е в откриване на необикновения ракурс към живота. Това разминаване между реалност и желания, водещо до комичен и гротесков резултат. Разбира се, с нотки на лиризъм, човечност и доброта.

***

За ТЕАТРАЛНА КЪЩА „VIVA ARTE”

Като частен театър и театрален продуцент, „Viva Arte” има за мисия да създава само качествен театър, който грабва сърцето и ума. Ние се радваме на отзивчивостта на театралната публика в столицата и страната, като й предлагаме новаторски, съвременни и автентични театрални постановки. Театърът е източник на удоволствие и вдъхновение; той умее да сближава най-разнообразни култури и народи. Но той е и нещо много повече от това, защото може и да образова. Театърът може да ни накара да се смеем или плачем, но би трябвало и да ни провокира да мислим и разсъждаваме. Наша отговорност е да продължаваме традицията да забавляваме, образоваме и просветляваме своите зрители, без които нямаше да ни има.

В екипа са привлечени творци, които са достатъчно известни на широката публика, като водещото в избора им е изискването за отдаденост на театралното изкуство, а не просто звездният статус на участниците. Както актьорите, така и постановъчните екипи са типът съмишленици, съавтори на спектакълите, от които има нужда всеки театрален проект.

****

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате САМО чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bgИзползваните снимки, изобразжения и картинки са предоставени от партньора по сделката.

 • 7
  Ванина Недкова от 25.11.2015 г. 16:38

  Не е въведен коментар.

 • 6
  Теодора Радомирова от 13.11.2015 г. 10:34

  Не е въведен коментар.

 • 5
  Mariya Georgieva от 11.11.2015 г. 08:46

  Чудесна постановка, отлична игра на актьорите, държа ме два часа в спектакъла, останала със затаен дъх до финала.

 • 4
  Жени от 10.11.2015 г. 16:31

  Страхотна постановка, с много смях. Много разтоварващо в края на работната седмица. Поздравления за избора Ви за промоция и аплодисменти за артистите.

 • 3
  Росица Косева от 06.11.2015 г. 14:35

  Отличен начин за реклама на постановки и много лесен начин за закупуване на ваучери. Ще бъде добре да не е необходимо ходенето до касата на театъра, а директно да може да си разпечатваме билетите след плащането.

 • 2
  Детелина Ралчева от 06.11.2015 г. 09:38

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Елинка Стаменова от 07.11.2015 г. 00:36

  Не е въведен коментар.

-33% 18.00 лв. 12.00 лв.

За Театрална къща "Viva Arte" на Открита сцена „Сълза и смях”:

Подобни оферти