Бъди креативен и обичай изкуството: Два урока по рисуване за напреднали или за начинаещи в избран жанр при преподавател - съвременен художник само за 14 лв., вместо за 50 лв. в АРТ Галерия "Европа" в сърцето на София!

УСЛОВИЯ

Описание:

В топлите дни на 2012 г. се сбъдна една бленувана и дъгоочаквана мечта на творците Хаджистоянови - откриването на новата семейна галерия, която те кръстиха АРТ Галерия "Европа". Сгушена в една от красивите старинни къщи в сърцето на София, АРТ Галерия "Европа" е пространство на таланта, индивидуалната душевност и отражението й в емоция върху "листа".

Галерията съчетава, както експозиии на различни автори, създаващи естетика в различни жанрове, така и професионални и любителски курсове по рисуване: групи за детска школа; групи за подготовка за кандидатстване; групи за художници - любители.

АРТ Галерия "Европа" предоставя уникална възможност на всеки, приемащ себе си за творец да хване професионалната четка и да се реализира върху професионалното платно. Бъдете художник за един ден, а ако Ви хареса - присъединете се в дългосрочен план към семейството от приятели на "Европа".


Условия:

 • Ваучерът е валиден от 21.05.2013 г. до 31.07.2013 г.
 • Необходимо е да се потвърди записване в курса на тел. 0894 341 724 - от Понеделник до Събота, от 09:30 до 19:00 часа.
 • Занятията ще се провеждат индивидуално или в група.
 • Всички условия на Deals.bg

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Срещу един ваучер получавате две посещения на курс по рисуване в избрана група: детска школа; група за подготовка за кандидатстване; група - любителско творчество или индивидуални уроци.
 • Ваучерът включва два урока (две посещения) - по 3 уч. часа на посещение;
 • Двете посещения се правят в рамките на една седмица и се записват като дати и часове още при първоначалното записване;
 • Графика на посещенията е съобразен с желанията и възможностите на курсиста;
 • Курсовете по рисуване са продължение на дългогодишната преподавателска практика на Елена Хаджистоянова и основаната от нея школа.
 • Не са необходими базови умения по рисуване или умения по положено ниво - всеки курсист избира курс и група, към която да се запише;
 • На място се заплаща по 3 лв. на посещение за използвaните учебни материали;
 • Всеки, закупил ваучер от Deals.bg, ползва 30 % намаление от таксата за следващ курс;
 • Всеки има право да закупи до два броя ваучери.

Уроците по рисуване за кандидатстване в средните художествени училища включват различни задачи в зависимост от училището, за което се кандидатства.

- Натюрморт – изобразяване на обемни тела /предмети/ по натура с черен материал /молив, креда, туш и др./ – размер 35/50 см. за четири астрономически часа.

-Фигурална композиция – изобразяване на човешки фигури по поставена тема-размери 35/50 см. с материали по желание за четири астрономически часа.

- Декоративна композиция – създаване на проект за десен и др. с цветни материали в зададен формат за четири астрономически часа.

Редовното посещение гарантира бърз и методичен напредък в овладяването законите на изобразителното изкуство. Обучението е в група и всяко отсъствие води до определени пропуски, които след това трябва да се наваксват. Домашните не са много, но са важни за овладяване на техниката и развиване на въображението.

Хоби

За тези, които искат да опознаят по – добре света на изобразителното изкуство и да умеят с лекота да го изобразят.

Вълнуващо преживяване, откривайки свой собствен свят и неподозирани способности. Артистичните изяви доказано освобождават съзидателната енергия и служат както за отмора и идентифициране на таланти. Освобождавайки ума от външни дразнения и насочвайки го към нещо коренно различно, се дава възможност на подсъзнанието само да реши проблем с неочаквана лекота

Детска школа по рисуване

Чрез рисунката детето може да разкаже всичко най – важно от живота си – неговите страхове, мечти, истории. Важно нещо, на което се обръща внимание, когато детето е на уроци по рисуване е неговото въображение Насоченото възпитание на желанието и таланта е правилния път за развитие. Рисуващия човек – малък или голям е вече друго качество човек. Той вижда по обикновения начин, но и повече, различно, чувства повече и различно, участва в света повече и различно и не само това, в състояние е да разкрие магията и на другите – тези, които ще видят нарисуваното.

Преподавател е Елена Хаджистоянова, която освен изявен живописец, има педагогическо образование и школа по рисуване от 10 години.

Елена и Божидар Хаджистоянови са тандем, както в живота, така и творчеството. Носители са на международни награди за живопис , имат над 50 самостоятелни изложби и техни платна са част от колекции в повече от 100 места в целият свят. Любими дестинации , в които се завращат многократно, за вдъхновение и представяне на творбите им, са Виена и Париж. Изложбите , които са оставили най-ярък спомен и се връщат със сантимент към тях са: 1992 – Ница, Франция; 1993 – Есен , Германия; 1997 – Ойпен, Белгия; 2001 – „Дом Витгенщайн”, Виена , Австрия; 2002 – Москва,когато ги удостояват с членство в международен художествен фонд Москва, и последната им изложба в Париж през 2009 година.

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-72% 50.00 лв. 14.00 лв.

За Галерия ЕВРОПА:

Подобни оферти