70-минутна ин-ян балансираща терапия на цяло тяло с вулканични камъни, топли етерични масла и мед в студио Full Relax

УСЛОВИЯ

Описание:

Една процедура със сигурен ефект! Процедура, която ще Ви накара да се влюбите отново и да регенерирате всичките си страхотни положителни емоции, от студио Full Relax!


Офертата включва:

 • 70-минутна ин-ян балансираща терапия на цяло тяло с вулканични камъни, топли етерични масла и мед
 • Затопляне, отпускане и подготвяне на тялото с топли влажни кърпи и релаксираща музика;
 • Всеки клиент с ваучер ползва 20% отстъпка за следващ масаж.
 • Всеки клиент с ваучер ползва 30% отстъпка за Нагревки с инфрачервена лампа и лечение на болести.
 • Всеки клиент с ваучер ползва 30% отстъпка за Су-джок терапия.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 10.01.2016 г.
 • Студиото няма да работи на 24 и 25 декември, както и на 1 януари. На 26 декември ще работи след 15:00 ч.
 • Необходимо е да запишете час на телефон: 0893 414 609.
 • Адрес: София, Редута, ул. Детелин Войвода 16-20.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

ИН- ЯН Балансираща терапия с вулканични камъни е нестандартна терапия, чиято цел е постигането на баланс между енергията на човешкото тяло и енергията на природата. Вулканичните камъни произхождат от застинала лава и имат свойството да поддържат топлината и да отнемат отрицателната енергия на тялото.

Физическото тяло е неразделна част от ума и емоциите. Вибрациите в него пораждат енергийни полета, а енергийните полета образуват аурата му. Болестта е израз на дисхармония в аурата или емоционалното състояние. Когато се наруши енергийния поток, когато има стрес, тялото го усеща. Енергията става хаотична, недостига до много места и това води до застой. Масажът с камъни подава енергията на местата, където липсва и така я уравновесява. Горещите вулканични камъни увеличават кръвния поток и клетъчния метаболизъм в третираните зони, релаксират мускулите, успокояват болката и хроничните възпалителни процеси. Енергийното въздействие на вулканичните камъни и релаксиращия ефект на мануалния масаж балансира биопотоците в тялото. Така се помага на тялото да приема и отдава енергия. Масажът с камъни се препоръчва при хора, подложени на стрес, безсъние, напрежение, мускулни и ставни болки и циркулаторни нарушения. Освободете се от дрехите и тревогите си, оставете отпускащото действие на топлината да Ви обгърне.

Затоплените Етерични масла се използват естествените аромати на растенията за облекчение и/или лечение на различни болестни състояния. Натуралните масла могат да се извличат от различни части на растенията като цветове, листа, корени, стъбла, кора.Свойствата на етеричните масла са известни от хилядолетия. Те са намирали приложение в лечението на някои заболявания от древни времена до наши дни.Ароматерапията е вид мануален масаж, при който комбинация от релаксиращи масажни похвати се прилагат със специфично масажно масло от етерични и базови масла в зависимост от индивидуалните предпочитания и нужди на всеки клиент

Този елексир - меда - ускорява освобождава тялото от токсините трупани с години. Премахва нервно-мускулното напрежение и стреса. Стимулира имунната защита и увеличава жизнения тонус. Прави кожата съвършено гладка и мека. Дарява криле! Свързват масажа с мед и цитросови плодове с Тибет и се смята, че е един от древните в Индия, чиято история и традиции са познати от над 1000 години. Той се използва още в аюрведската медицина, защото прави връзка между съзнанието и здравето. Кожата попива всички ценни съставки на меда. Масажът стимулира кръвообращението, подобрява обмяната на веществата, стимулира вълна от енергия и след процедурата човек се чувства като кожата се хидратира по естествен път, защото медът и цитросите помагат за задържането на вода в клетките. Той въздейства по два различни начина - помага за отстраняване на солите и отровите и стимулира подхранването на епидермиса. 

 * * *

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

-87% 130.00 лв. 16.90 лв.

За Студио Full Relax:

 • Студио Full Relax
 • София, Редута, ул. Детелин Войвода 16-20
 • 0893 414 609
 • Oт 09:00 до 21:00ч.

Подобни оферти