Активни оферти на Дерматокозметични центрове ЕНИГМА (1/)

Подмладете се! Корекция на гънки, бръчки и околоочен контур - Ботокс в Дерматокозметичен център Енигма

УСЛОВИЯ

Описание:

В непрестанната борба срещу стареенето на кожата и организма, медицински център „Енигма” предлага на своите клиенти един от най-съвременните и ефективни методи, за изглаждане на бръчки – т. нар. „Ботокс”.


Офертата включва:

 • Цената включва разпределяне на 25 единици на зона по избор на цялото лице.
 • Бонус: Всеки клиент, закупил ваучер, получава 20% отстъпка от козметиката на Лаборатории ТЕГОР.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 30.04.2016 г. /За градовете София, Варна, Пловдив, Хасково/.
 • С предварително записване на телефона за съответния град.
 • Необходима е предварителна резервация на тел.: 0876777530 за Пловдив; 0876777918 за София; 0876777834 за Варна; 0887564732 за Хасково.
 • При неявяване на записан час, ваучерът се счита за използван.
 • Промяна на час се приема не по малко от 24 часа преди резервацията.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер преди извършване на процедурата.
 • Адреси: гр. София, ул. "Иван Рилски" 15 ; от понеделник до неделя: от 9:00 ч. до 20:00 ч.; гр. Пловдив, ул. "Сливница" 8, от понеделник до събота: от 9:00 ч. до 20:00 ч.; неделя - почивен ден; гр. Варна, ул. Мусала №8, срещу хотел Лондон, от понеделник до събота: от 10:30 ч. до 20:00 ч.; неделя - почивен ден (осигурени парко места); гр. Хасково, Съединение 10 тяло А ет. 3.
 • Всеки клиент може да ползва до 4 ваучера за себе си. Всеки използван ваучер удължава валидността на следващите с 1 месец.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Дийлс БГ.

Ботокс (BOTOX) във физиологични граници представлява блокирането на нервните окончания, намиращи се по дължината на даден мускул. Ботокс е медикамент, който се произвежда от ботулиновия токсин тип А. Този токсин се синтезира и отделя от специфичен вид бактерии, наречени Clostridium Botulinum.
Стареенето на кожата безспорно е един от най-неприятните моменти, засягащи както външния вид, така и самочувствието на човек. С времето нивото на естроген в организма намалява, а с него намалява и производството на колаген. В резултат на това кожата на лицето ни се отпуска и губи своята еластичност, което е причина за появата на така неприятните бръчки. Някои хора се примиряват с факта, че това е неизбежно; други обаче залагат на професионалното решение и съхраняват самочувствието си заедно със съхраняване на младостта си!

Какво е Ботос и Dysport?

Това са различни фирмени названия на един и същ продукт, произведен от различни фирми с еднакъв ефект. Самият препарат представклява невротоксин тип А, синтезиран от Clostridium Botulinum.

Какви проблеми могат да се решат с помощта на Ботокс?

Това е най-добрият нехирургичен метод за третиране на мимически бръчки в областта на челото, около очите и между веждите. Прилага се успешно и за лечение на хиперхидроза – засилено потоотделяне на подмишници, длани и стъпала.

Какъв е механизмът на действие?

„Ботокс” се инжектира със свръхтънка игла, поради което не е необходима локална анестезия. Препаратът блокира предаване на двигателния импулс към мускула, което осигурява релаксация на мимическите мускули, вследствие на което бръчките се изглаждат.

Колко време трае ефектът?

Първите промени се отбелязват след 72 ч. Максималният ефект се наблюдава средно на 14-15 ден след инжектиране, а продължителността на ефекта е 6-9 месеца. Повторно инжектиране може да се направи най-рано след 2 месеца. Следваща апликация на ботокс се прави 6месеца и трайността на ефекта се удължава на 8-12 месеца.

Има ли алергични реакции?

Няма съобщения за истински алергични реакции. Хора, които знаят, че са алергични към ботулинов токсин или албумин, трябва да избягват използването на ботокс.

Относителни противопоказания:

- миастения /болестна мускулна слабост/
- нарушения в съсирването на кръвта
- възпалителен или инфекциозен процес в области за инжектиране
- бременност и кърмене
- не се препоръчва за лица под 12 години

Как се произвежда?

Всяка процедура започва с консултация. Вие обсъждате с лекар целите на инжекциите, очакваните резултати, възможните противопоказания и усложнения, след което се подписва информационно съгласие за процедурата. Процедурата се извършва в предварително уговорен ден и час. Кожата се почиства добре. Отбелязват се точките, в които ще се апликира ботокс. Лекарят специалист определя количеството, което ще се инжектира. Пациентът е в седнало или полулегнало положение. По време на инжектирането може да има усещане за убождане, парене или разпъване, което отминава веднага след това. В края на процедурата се поставя охладена маска върху лицето за 10 минути.

Какво трябва да се прави след процедурата?

Препоръчва се да свивате и разпускате мимическите мускули като правите съответната гримаса в рамките на 2-3 часа след процедурата. Това спомага за по-равномерното и цялостно разпределение на препарата.

Какво не трябва да се прави след процедурата?

Не трябва да масажирате и натискате инжектираните места. Да не се поставят активни козметични продукти – кремове, гелове, маски , както и да не се правят козметични процедури – пилинг, масаж на лице и др. поне 72ч. след процедурата.

За контакт – 0888 645512 д-р Панайотова

Процедурите в София , Пловдив,Варна и Хаково се извършва от д-р Панайотова - дерматолог. Завършила висшето си образование  в Национален Медицински Университет в град Одеса. Дългогодишен опит в сферата на естетичната медицина и красотата, с индивидуален подход към пациента и желанията му.

Д-р Панайотова  е член на:

 • Българското дерматологично дружество
 • Академията по практична дерматология и естетична медицина
 • Български лекарски съюз

*****

Дерматокозметични центрове Енигма, оборудвани по най-новите Европейски стандарти. Работят с всички модерни технологии, нови техники на масажи и актуални терапии!
Първият център е създаден през 1996 г. в гр.Пловдив, а по-късно са открити други 3 центъра в София,Варна и Хасково! Енигма за първи път в България въвежда лазерната епилация през 1998 г. 

Благодарение на отличното оборудване и високо квалифицирания екип от специалисти в центъра се извършват:

• Фотоепилация.
• Фотоподмладяване.
• Лечение на разширени вени.
• Лечение на акне и белези от акне.
• Лечение на пигментни петна.
• Лечение на стрии.
• Поставяне на ботокс и филъри.
• Микродермабразио.
• Перманентен грим.
• Мезотерапия.
• Физиотерапия за лице.
• Козметични процедури за лице.
• Терапии за тяло- антицелулитна терапия, отслабваща терапия, терапия за стягане на тялото, терапия за стягане на бюста. 
• Масажи- бял и кафяв шоколад, кафе, дренаж, морски водорасли и колаген.
• Таласотерапия с продукти от мъртво море.
• Фризьорство.
• Маникюр и педикюр.

В Дерматокозметичен център Енигма работят квалифицирани специалисти от различни сфери на естетичната медицина, което гарантира изключителен професионализъм и отлични резултати.

*****

Работно време 

гр. София, ул. "Иван Рилски" 15

От понеделник до неделя: от 9:00 ч. до 20:00 ч.

тел. за контакт: 02 952 53 84 или 0876 777 918

гр. Пловдив, ул. "Сливница" 8

От понеделник до събота: от 9:00 ч. до 20:00 ч.; неделя - почивен ден 

тел. за контакт: 032 96 76 96, 032 96 63 30 или 0876 777 530

гр. Варна, ул. Мусала №8, срещу хотел Лондон

От понеделник до Събота: от 10:30 ч. до 20:00 ч.; неделя - почивен ден

тел. за контакт: 0876 777 834 (осигурени парко места)

гр. Хасково, Съединение 10 тяло А ет. 3

тел. за контакт: 038/ 664 430; 0876 777 918

http://www.enigmabg-ipl.com/

понеделник - петък: 09:00 - 18:00 ч.; събота: 09:00 – 17.00 ч.

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

-48% 500.00 лв. 259.00 лв.

За Дерматокозметични центрове ЕНИГМА:

Подобни оферти