Дезинфекция на климатичната система на Вашия автомобил и 10% отстъпка при покупка на климатичен филтър в автосервиз Стършел!

УСЛОВИЯ

Описание:

Погрижете се за здравето си! Отървете се от неприятната миризма, която идва от климатика!

Доверете се на качественото обслужване на автосериз Стършел!


Офертата включва:

 • Дезинфекция на климатичната система на автомобил и 10% отстъпка при покупка на климатичен филтър

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.08.2016г.
 • Телефон за информация и резервация на час: 0896 600 292
 • Адрес: Варна, бул. Цар Освободител 164
 • Понеделник - петък: 08:00 - 18:00 ч.; събота: 08:00 - 14:00 ч.
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер при ползване на услугата
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

Допълнителна информация:

Неприятната миризма в купето при пускането на климатика е едно от нещата, които могат гарантирано да убият всяко преживяване! При стартирането на климатичната система вътрешният радиатор на автоклиматика отнема не само топлината от въздуха, но и влагата, която носи. Именно тази влага е причината за лошата миризма в купето, защото точно тя е предпоставката за образуване на гъбички и плесен по изпарителя на климатика, които могат да увредят здравето Ви!

Автосервиз Стършел Ви предлага 100% решение на проблема с неприятните миризми. Искаме да представим на Вашето внимание "Atom machine" - иновативен продукт на италиянската фирма ERRECOM, който се справя със всяка неприятна миризма от автоклиматика и не само от него - дезинфекцира и почиства цялото купе, убива 99,9% от микробите и освежава и ароматизира въздуха.

Атом машината е електрическо, ултразвуково, пулверизиращо устройство. Електрическите му компоненти са проектирани да атомизират специалната антибактериална течност (АТОМ), създавайки плътен, изпарен газ, който да премине през климатичната, рециркулационна инсталация. Едно от основните предимства на тази ултразвукова атомизираща система е, че атомизира течността на изключително финни частици със температура като околната. Благодарение на този процес предотвратява кондензацията, която обикновено се случва при атомизирани частици, нагряти до висока температура. 

Атомизираните течни частици, чрез устройството Atom mashine, са по-малки от 5 микрона и не се задържат при сблъксване с повърхностите, благодарение на което напълно се разпространяват из цялата автоклиматична система, както и в цялото купе. Този ефект не може да се постигне по друг начин, особено с масово продаваните аерозоли, които освен да цапат друга работа на вършат. Освен това масовите аерозоли са вредни, тъй като се утаяват и задържат мръсотията.

*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-38% 40.00 лв. 25.00 лв.

За Автосервиз Стършел:

 • Автосервиз Стършел
 • Варна, бул. Цар Освободител 164
 • 0896 600 292
 • Понеделник - петък: 08:00 - 18:00 ч.; събота: 08:00 - 14:00 ч.

Подобни оферти