Активни оферти на Работилница за вкусотии Рави (1/)

За Коледа и Нова година! Баница с късмети, Тиквеник и Питка с паричка - вземете ги от Работилница за вкусотии РАВИ

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Коледните и новогодишните празници традиционно се свързват с отрупаните маси, вкусните вечери и големите баници с късмети. Направете Коледата незабравима с Работилница за вкусотии РАВИ!

Вече не е необходимо да стоите часове пред готварските рецепти и домакинските уреди - Вашата разкошна баница, питка или тиквеник можете да поръчате смело и с абсолютна сигурност, че и Вие, и Вашите гости ще бъдете истински колинарно впечатлени, при това сега и на ексклузивана цена!

Доверете се на майсторите в бранша, които от години месят едни от най-вкусните погачи и баници, които не само работят - те творят Вашия хляб с уважение и удоволствие към Вас и към насъщния! Заради това сме сигурни че още след първата хапка ще ги обикнете и Вие!

Нека годината бъде пълна, като хляба и баниците на Майстор Радо от Работилница за вкусотии РАВИ!


Офертата включва:

 • Тиквеник с орехи и тиква (1 кг) ИЛИ Домашна баница с яйца, сирене, късмети и паричка (1.500 кг) ИЛИ Пакет: Домашна баница с яйца, сирене, късмети и паричка (1 кг) + Тиквеник с орехи и тиква (500 гр.) + Празнична питка с орнаменти и паричка (500 гр.), в зависимост от избрания вид ваучер
 • Важно! Всички парички са на стойност 50 ст.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 12.12.2016 г. до 31.12.2016 г.
 • ВАЖНО!!! След закупуване на ваучер е необходимо да се направи заявка за изпълнение на поръчката на тел. 0878 705 403 от 10.00 до 17.00 часа, минимум 2 дни предварително, като се уточнява за какъв продукт е закупен ваучер.
 • Работно време за подаване на заявки: Понеделник - Събота: от 10:00 до 17:00 часа, Неделя - почивен ден.
 • Работно време за издаване на поръчаните продукти: Понеделник - Събота 09:30 до 22 часа, Неделя - почивен ден.
 • Заявки за Коледа се приемат на посочения телефон до 20.12.2016 г. - издават се вкл. и в празничните дни.
 • Заявки за Нова година се приемат на посочения телефон до 28.12.2016 г. - издават се вкл. и в празничните дни до обяд на 31.12.2016 г.
 • През празничните дни на Коледа и Нова година работното време на Работилница за вкусотии РАВИ може да бъде променено - за повече информация тел: 0878 705 403.
 • Ваучерът изисква задължителна предварителна заявка за приготвяне на желания продукт, не се приемат ваучери без направена заявка.
 • В случай че е направена поръчка и изделията не са взети в уговорения ден ваучерът се счита за използван.
 • Готовите продукти ще се взимат от адрес в гр. София жк "В. Левски", ул. Селимица 14 - Пекарна РАВИ и гр. София, ул. Оборище 88 - Сладкарница "Орхидея"
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Работилница за вкусотии РАВИ е създадена през 1994 г. като семейна фирма. В началото започва своята дейност в хлебопроизводството. Първите години след създаването произвежда само няколко вида хляб (ръчно производство) на жарови пещи. 1998 г. започва производство и на тестени закуски. През годините произвежда козуначни изделия само по традиционните празници. Преустановява производството на хляб през 2000 г. поради голямата пренаситеност на пазара и се насочва към производство само на тестени закуски. По това време се помещава в наето помещение и произвежда около 15-16 вида закуски. Поддържа няколко училища в град Ловеч със закуски, като една от първите фирми стартирали програмата "Закуска с топло мляко" в учебните заведения. През лятото на 2005 г. закупува голямо помещение в приземния етаж на масивна сграда и започва изграждане на собствен цех за тестени изделия, който пуска в експлоатация на 5-ти януари 2009 г. Именно тогава започва проучване и предлагане на пазара на няколко вида козуначни изделия, така през цялата година не спира да обновява своя асортимент. От април месец 2012 г. фирмата стартира производство и разпространение на продуктите си в София със собствен цех и продажба в търговската мрежа.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 1
  Милка Пешева от 26.12.2016 г. 00:56

  При закупуване на Пакет: Домашна баница с яйца, сирене, късмети и паричка (1 кг) + Тиквеник с орехи и тиква (500 гр.) + Празнична питка с орнаменти и паричка (500 гр.) се оказа, че пакета, който получих на 24.12 е с тиквеник, питка и...тиквеник. Разчитах на баницата с късмети за 25.12, но такава не получих.

-39% 14.50 лв. от 8.90 лв.

За Работилница за вкусотии Рави:

Подобни оферти