ДВА часа коннен преход - конна езда/ разходка с кон за начинаещи с инструктор в полите на Родопите от Конна база "Стела"

УСЛОВИЯ

Описание:

Обичате ли природата и конете?

Впуснете се в едно незабравимо приключение в природата на Родопите, близо до град Пловдив!

Възползвайте се от предложението на Конна база "Стела" - 2 часа коннен преход - удоволствие за начинаещи любители на конната езда!


Офертата включва:

  • ДВА часа конна езда - конен преход с професионален инструктор
  • Офертата е подходяща за начинаещи, вкл. и за хора които за първи път яздат коне.
  • Необходимо е ездачът да бъде над 8 г. и 100 кг. максимално тегло
  • Ездата се провежда на около 30 мин. с автомобил от гр. Пловдив

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 31.07.2017 г. Важно! Конната езда се провежда при подходящи метерологични условия, като ваучерът е валиден във всички дни от седмицата, вкл. и събота и неделя
  • Необходимо е предварително записване на телефон: 0885 045 480 Богдан Сяров - инструктор.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички условия на Deals.bg

Ако Вие сте любители на дивата и автентична природа, на конете, конната езда  или конния  туризъм, то ние от Конна база „Стела“ ще Ви помогнем да съчетаете насладата от две незабравими изживявания -  конната  езда и допирът до величествената  красота на  вековна България.

Конна база "Стела" се намира в летовище Бяла Черква в сърцето на  магическата планина на Орфей Родопите. С живописни каньони и прохладни гори, Родопите е приютила села с характер, те са гостоприемни, топлокръвни и съхранили през вековете българските ценности и традиции. Ракията им е люта, любовта им е силна, а къщите им - широко отворени за гости. До тях се стига по живописни криволичещи пътища.

Едно от тези райски  места е Бяла Черква. То е разположено само на 32 км (35 мин.) югозападно от втория по големина град в България – Пловдив. В непосредствена близост до конната база се намира и Белочерковският манастир „Св.св.Петър и Павел“. Това е най-високият манастир в България – разположен на 1650 м надморска височина, както и едно от най-старите християнски светилища на Балканския полуостров, построено през ХІ век.

Водеща причина за създаването на Конна база „Стела“ е любовта ни към конете и желанието  да споделим тръпката от изкуството, наречено езда. В Конна база „Стела“ правим всичко възможно, за да гарантираме пълно внимание и качествени услуги за нашите клиенти. Също така се стремим да се отличаваме от конкурентите си в сферата на конния туризъм и обучението за начинаещи,   като предлагаме услугите на КВАЛИФИЦИРАН инструктор по време на всички маршрути и походи. Базата е член на БАКТ (Българска Асоциация за Конен Туризъм). БФКС (Българска Федерация по Конен Спорт).

Наша гордост и политика на базата е използването на една отлична селекция коне от породите: Тракенен, Арабска шагия, Чистокръвна Английска, Източнобългарска. Конете са с височина при холката между 155см и 165см и са селектирани така, че да задоволяват желанията на всички категории ездачи – напълно начинаещи и хора с опит. Нашите коне са дружелюбни, без лоши навици, не се страхуват от моторни превозни средства и са спокойни в населени места. Базата работи с професионална английска амуниция. В Конна база „Стела“ осигуряваме пълна екипировка  за езда – протектори, каски, гамаши, както и застраховка на всички наши клиенти.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-50% 40.00 лв. 19.99 лв.

За Конна база СТЕЛА.:

Подобни оферти