Вечеря за двама в BALITO! Две порции крехка бяла риба пане + пресни пържени картофки и апетитен сос тартар

УСЛОВИЯ

Описание:

Китно Бистро с италианска атмосфера на малка софийска уличка! Бели стени, тъмно дърво, тухлени колони, прохладна градина, апетитни ухания! "Къде е това?" вече се питате, зажаднели за нови места със собствено очарование и добра кухня.

Ние знаем отговора: Ресторант Balito на небеизвестната улица Позитано! Тук можете да намерите вкусно обедно меню, както и специални предложения. Едно от тях е днешното такова:

 2 порции бяла риба филе, приготвена в хрупкава панировка с две гарнитури пресни пържени картофи и апетитен сос тартар страхотен за рибни ястия!


Офертата включва:

  • ДВЕ порции бяла риба филе, приготвена в хрупкава панировка (грамажът на рибата в една порция е около 300 гр.) + две гарнитури пресни пържени картофи (грамажът на гарнитурата е около 130 гр.) и апетитен сос тартар подходящ за рибни ястия.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден от 11.11.2016 г.
  • Задължителна резервацията за удобство на клиентите. Тел. за резервация: 0877 661 509.
  • Ваучерът е валиден за консумация само на място. Ресторантът разполага и с градина - с отоплители печки за студените дни.
  • Ваучерът е валиден всеки работен ден след 15 часа, всяка вечер и събота и неделя през целия ден и вечерта.
  • За да използвате услугата, задължително представете принтиран вашия ваучер.
  • Работно време: Понеделник - Петък след 15:00 до 23:00, Събота и Неделя от 11:00 до 23:00 часа. По време на празниците ресторантът ще работи с променено работно време.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички условия на Deals.bg

Balito привлича с италианските семейни ястия и специалитетите в менюто. В него ще намерите избрани рецепти от италианската и южноафриканска кухня. Днес, обаче ние ти предлагаме да се пренесеш в Италия, но не по традиционния начин - с пица и паста, а с едно по-скоро българско меню. Няма как да пропуснеш и кафето – смес от три вида, така че тайнственият му аромат да те кара да се връщаш в ресторанта почти всеки ден. А цените са повече от атрактивни!

Важно! Снимките илюстрират само вида на предоставената услуга. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Топ цена 7.40 лв.

За Италиански ресторант BALITO:


Подобни оферти