УСЛОВИЯ

Описание:

Заповядайте в Италиански р-т Balito!

Насладете се на вкусна италианска кухня и много кулинарни шедьоври от световната кулинария!


Офертата включва:

 • ДВЕ порции риба (грамаж на рибата: по 200 - 250 гр. за порция) с гарнитура пържени картофки (грамаж на гарнитурата: по 120-130 гр.) и лимон за овкусяване на ястието.
 • Рибата може да бъде приготвена пържена или печена на скара - уточнява се при поръчката.
 • Ваучерът важи за две порции пъстърва + гарнитура ИЛИ две порции норвежка скумрия + гарнитура ИЛИ една порция скумрия + една порция пъстърва, отново с гарнитура.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 20.04.2016 г.
 • Задължителна предварителна резервация на тел. 0877 661 509.
 • Ваучерът е валиден за консумация само на място.
 • За да използвате услугата, задължително представете принтиран Вашия ваучер.
 • ВАЖНО!!! За да използвате услугата, задължително ваучерът се представя на обслужващия сервитьор предварително при взимане на поръчката. Представен ваучер при закриване на сметката и пуснат касов бон (без предвидената отстъпка) не може да се използва.
 • Ваучерът е валиден всеки работен ден след 15 часа и събота през целия ден в рамките на работното време на Balito (не е валиден за ден неделя). Работно време: Понеделник - Неделя от 11:00 до 23:00 часа.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg


Пъстървата - царица на речните риби!

Пъстървата предлага свежо и богато на протеин месо, малко количество рибна мазнина, съдържащо омега-3 мастни киселини и хайвер пълен с витамин А. Различните видове от трите рода на семейство Пъстървови имат различно съдържание на мазнини и протеини в състава на месото и хайвера си. Най-често мазнините са до 6%, а протеините в рибното месо около 18-20%. Наричат я "постна риба", защото не съдържа почти никакви мазнини.

Името пъстърва се споделя от три рода на семейство Пъстървови риби. Те имат някои морфологични разлики, живеят в различни местообитания и са приспособили свой начин на живот. Като цяло Пъстървата живее в студени речни и езерни води, а при някои видове като част от жизнения цикъл се наблюдава живот и в солена приморска вода. Повечето пъстърви са хищни риби. 

Животът на планинската мигрираща пъстърва минава в почти постоянно пътуване. Тя се ражда, израства по течението на реките и когато узрее се връща обратно до родното си място. Това са горните, студени течения на реките или високопланинските езера. Там тя отива, за да хвърли хайвер. По време на това изключително пътуване пъстървата изгражда силна мускулатура, която й позволява да плува срещу теченията на реките. Съществуват разновидности на езерни пъстърви, които мигрират изключително ограничено и имат сравнително дълъг живот (до седем години), като достигат огромни размери в сравнение с езерните си събратя (до 30 кг.). Друг жизнен цикъл се наблюдава при соленоводните пъстърви. Почти през целия си живот те живеят в солена морска/океанска вода и навлизат в реките ограничено, но достатъчно далече, за да хвърлят хайвер. Познат е и един немигригращ, но изчезнал вид пъстърва - сребърната пъстърва. Тя обитавала няколко езера в Ирландия и се срещала до 1960 г. Причината за изчезването и е изкуственото внасяне на чужд за езерата вид бързо растящи хищни риби.

* * *

Balito привлича с италианските семейни ястия и специалитетите в менюто. В него ще намерите избрани рецепти от италианската и южноафриканска кухня. Днес, обаче ние ти предлагаме да се пренесеш в Италия, но не по традиционния начин - с пица и паста, а с едно по-скоро българско меню. Няма как да пропуснеш и кафето – смес от три вида, така че тайнственият му аромат да те кара да се връщаш в ресторанта почти всеки ден. А цените са повече от атрактивни!

Важно! Снимките илюстрират само вида на предоставената услуга. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 3
  Стефка Берковска от 02.04.2016 г. 18:18

  Не е въведен коментар.

 • 2
  Jenia от 31.03.2016 г. 09:13

  Всичко беше супер, единствено порциите не отговаряха на дадения грамаж (доста малки).

 • 1
  иван симеонов от 30.04.2016 г. 19:47

  Не е въведен коментар.

-45% 13.00 лв. 7.19 лв.

За Италиански ресторант BALITO:

Подобни оферти