Активни оферти на Работилница за вкусотии Рави (1/)

ЕДИН или ДВА килограма домашна баклава на хапки с орехи и канела от Работилница за вкусотии РАВИ

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Доверете се на майсторите в бранша, които от години месят едни от най-вкусните погачи, баници и балкави, които не само работят - те творят с уважение и удоволствие към Вас! Заради това сме сигурни че още след първата хапка ще ги обикнете и Вие!

Насладете се на вкусната домашна баклава на Майстор Радо от Работилница за вкусотии РАВИ!


Офертата включва:

 • ЕДИН или ДВА кг. домашна баклава на хапки с орехи и канела, грамажът е според избрания пакет. Един кг. хапки се равняват на около 30-31бр. хапки; два кг. се равняват на около 60-63 бр. хапки.
 • Домашната баклава съдържа: ръчно точени кори, орехи, канела, галета, захар, краве масло и олио. Не съдържа консерванти!
 • Опакова се в еднократна PVC кутия, кутията е включена в цената и не се доплаща.

Доплащания:

 • Възможна е доставка срещу доплащане в зависимост от адреса спрямо цеха на Работилница за вкусотии РАВИ. Цена на доставката между 3 и 7 лв. - уточнява се при поръчката.
 • Офертата важи за цялата страна с доставка на поръчаната баклава с куриер по ценоразписа на куриерската фирма за сметка на клиента. При поръчката задължително се съобщават номера на ваучера и секретния код. Баклавата се издава със сертификат за трайност до 10 дни след изпращането.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Работно време за подаване на заявки: Понеделник - Събота: от 10:00 до 17:00 часа, Неделя - почивен ден. По време на празниците обектът ще работи с променено работно време.
 • Работно време за издаване на поръчаните продукти: Понеделник - Събота 09:30 до 22 часа, Неделя - почивен ден.
 • По време на празниците работното време може да бъде променено.
 • Ваучерът е валиден от 02.12.2014 г. до 31.01.2015 г.
 • ВАЖНО!!! След закупуване на ваучер е необходимо да се направи заявка за изпълнение на поръчката на тел. 0878 705 403 от 10.00 до 17.00 часа, минимум 2 дни предварително, като се уточнява за какъв продукт е закупен ваучер.
 • В случай че е направена поръчка и изделията не са взети в уговорения ден ваучерът се счита за използван.
 • Ваучерът изисква задължителна предварителна заявка за приготвяне на желания продукт, не се приемат ваучери без направена заявка.
 • Готовите продукти ще се взимат от следните адреси в гр. София: ул. Козлодуй 71 (м-н Темси Маркет, на трамвайната спирка) и жк "В. Левски", ул. Селимица 14 - Пекарна РАВИ.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg

Работилница за вкусотии РАВИ е създадена през 1994 г. като семейна фирма. В началото започва своята дейност в хлебопроизводството. Първите години след създаването произвежда само няколко вида хляб (ръчно производство) на жарови пещи. 1998 г. започва производство и на тестени закуски. През годините произвежда козуначни изделия само по традиционните празници. Преустановява производството на хляб през 2000 г. поради голямата пренаситеност на пазара и се насочва към производство само на тестени закуски. По това време се помещава в наето помещение и произвежда около 15-16 вида закуски. Поддържа няколко училища в град Ловеч със закуски, като една от първите фирми стартирали програмата "Закуска с топло мляко" в учебните заведения. През лятото на 2005 г. закупува голямо помещение в приземния етаж на масивна сграда и започва изграждане на собствен цех за тестени изделия, който пуска в експлоатация на 5-ти януари 2009 г. Именно тогава започва проучване и предлагане на пазара на няколко вида козуначни изделия, така през цялата година не спира да обновява своя асортимент. От април месец 2012 г. фирмата стартира производство и разпространение на продуктите си в София със собствен цех и продажба в търговската мрежа.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-21% 14.00 лв. 11.10 лв.

За Работилница за вкусотии Рави:

Подобни оферти