Фирмена регистрация на ЕООД, ООД или счетоводни услуги за първите два месеца на половин цена, кантора Анантара

УСЛОВИЯ

Описание:

За успешен бизнес се нуждаете от добър партньор! Доверете се на професионалните услуги на счетоводна кантора Анантара по пътя към успеха!


Офертата включва:

  • Фирмена регистрация на ЕООД, ООД или счетоводни услуги за първите два месеца на половин цена /според избора/.
  • Всеки клиент, закупил ваучер за варианта с фирмена регистрация на ЕООД или ООД получава безплатно счетоводно обслужване за първия месец и 50% отстъпка за следващите 2 месеца (при сключване на договор за счетоводно обслужване за 1 година).

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера: до 01.01.2016 г.
  • Задължително е да се обадите предварително за определяне на среща на телефон 088 33348 10.
  • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер на място.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
  • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички общи условия на Deals.bg.

Счетоводна кантора  Анантара ЕООД е създадена през 2013г., по проект Счетоводна кантора по договор за безвъзмездна финансова помощ по ОП РЧР Предприемчиви българи.
С нас ще имате спокойствието, че отчетността на Вашата фирма ще бъде извършвана професионално, в съответствие с действащата в страната нормативна база и в законните срокове. Имаме опит в много сфери на икономическия живот - производство, външна и вътрешна търговия, транспорт, строителство, реклама, информационни услуги, консултантски услуги, сдружения с идеална цел (фондации, асоциации и т.н), свободни професии, като въпреки това се стремят да бъдат максимално гъвкави и да подхождат индивидуално към всеки клиент.
Дейността ни е съобразена с най-новите изисквания на нормативната база, уреждаща съответната стопанска дейност и всички изисквания от областта на счетоводство, данъци и осигуряване. 

Фирмена регистрация на ЕООД или ООД - за 18 лв., вместо за 50 лв.

Счетоводни услуги за първите два месеца за:
• фирми, нерегистрирани по ЗДДС, без персонал (осигурява се само 1 собственик), малък обем документи (до 200 документа за финансовата година), без банкова сметка - за 25 лв.,вместо 50 лв.

• фирми, нерегистрирани по ЗДДС, с персонал до 5 човека и осигуряване на собственика/ци, малък обем документи (до 200 документа за финансовата година), една банкова сметка - за 50 лв., вместо за 100 лв.

• фирми, нерегистрирани по ЗДДС, с персонал до 10 човека и осигуряване на собственика/ци, среден обем документи (до 500 документа за финансовата година), до две банкови сметки - за 75 лв., вместо за 150 лв.

• фирми, регистрирани по ЗДДС, без персонал (осигурява се само собственика/ци), малък обем документи (до 200 документа за финансовата година), една банкова сметка - за 80 лв.,вместо за 160 лв.

• фирми, регистрирани по ЗДДС, с персонал до 5 човека и осигуряване на собственика/ци, малък обем документи (до 200 документа за финансовата година), до две банкови сметки - за 90 лв., вместо за 180 лв.

• фирми, регистрирани по ЗДДС, с персонал до 5 човека и осигуряване на собственика/ци, среден обем документи (до 500 документа за финансовата година), до две банкови сметки - за 110 лв., вместо за 220 лв.

Офертата за регистрация на фирма включва: 
- консултантски услуги при избор на формата на юридическото лице;
- подготовка на всички документи за регистрация и присъствие на служител от кантората при откриване на набирателна сметка;
- посещение при нотариус;
- подаване на необходимите документи за регистрация.

 

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

*****

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля, свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

-64% 50.00 лв. 18.00 лв.

За Счетоводна кантора Анантара:

Подобни оферти