Активни оферти на Малък Градски Театър "Зад канала" (1/)

На 23-ти ноември гледайте френската комедия "АРТ" с Владимир Пенев, Атанас Атанасов, Иван Петрушинов в МГТ "Зад канала"

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

"АРТ" от Ясмина Реза

Една прекрасна комедия за Трима приятели и Една картина, които със сигурност ще Ви накарат да избягате от ограниченията на времето и пространството или просто ще Ви разнообразят с нещо наистина различно. А Вие после ще ни благодарите.

"Пиесата е от тези, на които режисьорът и актьорите трябва да се доверят и чуят уникалния й глас и - както скулпторът - просто трябва да махнат излишното. Но не от камъка, а от себе си."

Пл. Марков

Гледайте френската комедия "АРТ" на 23-ти ноември от 19 часа!


Офертата включва:

  • 1 или 2 билета (в зависимост от закупения пакет) за постановката "АРТ".

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера: на 23.11.2015 г., от 19.00 ч.
  • Ваучерът важи за места спрямо моментния капацитет на залата в МГТ "Зад канала" със закупен ваучер и предварителна резервация на тел. 02/ 944 24 48.
  • ВАЖНО! След закупуване на ваучер е необходимо да се свържете с билетната каса на МГТ "Зад канала", за да си резервирате места на телефон: 02/ 944 24 48. Запазването на места по телефона се прави до 24 часа след закупуване на ваучер.
  • ВАЖНО! Ваучерът се разменя за билет на касата на МГТ "Зад канала" в деня на представлението между 18 и 18:45 часа. Ваучерът задължително се представя принтиран на хартия.
  • Работно време на касата: Понеделник - Неделя: 11:00 - 19:00 часа.
  • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички условия на Deals.bg

Едно виртуозно трио от изключителни артисти, играят текст на най-голямата френска авторка Ясмина Реза и смешен поглед към красивите неща от живота. “Арт” в Малък Градски Театър “Зад канала”.

"АРТ" от Ясмина Реза, реж. Пламен Марков! Участват - Атанас Атанасов, Владимир Пенев, Иван Петрушинов!

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

Топ цена от 8.00 лв.

За Малък Градски Театър "Зад канала":

Подобни оферти