Last minute! Гледайте Александър Хаджиангелов в „Пилето”, с Номинация за „Икар“ 2016, на 07.04, от 19ч. в камерна зала, Младежки театър!

УСЛОВИЯ

Описание:

„Пилето” е пиеса за приятелството и семейството, за любовта и войната, за лудостта и красотата и най-вече за стремежа на един човек да полети като птица!

Пилето
от Наоми Уолъс

Режисура – Васил Дуев
Сценография – Мира Петрова
Музика – Петя Диманова
Хореография – Стефания Георгиева
Фотограф – Иван Дончев

Участват: Александър Хаджиангелов (с номинация за Национални награди „Икар“2016 за водеща мъжка роля), Никола Стоянов, Ярослава Павлова, Светослав Добрев, Петко Венелинов, Стилиян Желязков


Офертата включва:

  • 1 билет за постановката "Пилето" на 07.04. от 19ч., в камерна зала, Младежки театър.
  • Места - 1, 2 и 3 ред.
  • Задължително е да предоставите разпечатан ваучер на касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 07.04.2016г, 18.30ч., след това става невалиден.
  • Ваучерът не е билет, срещу 1 разпечатан ваучер ще получите 1 билет за представлението на касата на театъра.
  • Всички общи условия на Deals.bg.

Историята разказва за двама приятели, които са израснали заедно и за травмите, които получат през Втората световна война. След бойното поле Пилето попада във Военна психиатрична клиника, вярвайки че е птица. Най-добрият му приятел Ал се опитва да му помогне да се излекува, но и той самият страда психически. Историята прескача от техните ученически години до настоящето.

„....нашите герои предпочитат сънят, бленуването, мечтаенето пред обективния поглед върху сивия свят. И не просто я предпочитат, а избират мечтата като победен ход срещу Света пълен с алчност, войни, завист и неразбирателство. Да, такива хора като мечтателите не оцеляват на тази планета. Пилето, Ал и цялата банда герои на времето си не са в съгласие с тази планета. Уортън, чиято е първоначалната идея за този полубиографичен, изповедален сюжет е от така наречените „битниците”. Те казват: „Спрете Земята! Искам да сляза.” И в нашата версия героите не искат да оцеляват в този контекст, в този усложнен свят и затова му обръщат гръб и отлитат от него... Избират живота в полет, въпреки риска да се разпаднат на атоми в стратосферата, защото знаят, че ще са летели. Ще са имали своя „миг сякаш вечен”. ”

Режисьорът Васил Дуев за спектакъла

*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

-50% 16.00 лв. 8.00 лв.

За Младежки театър:

  • Младежки театър
  • гр. София, бул Дондуков № 8-10
  • Билетна каса - 988 17 53
  • Работно време на касата: от 08:30 - 19:30ч делнични дни, от 09:00 - 19:00ч. събота и неделя

Подобни оферти