Гледайте великолепните Георги Стайков и Иван Бърнев! Премиера в театър Открита сцена - "Кредитът" на 01.11. от 19ч. !

УСЛОВИЯ

Описание:

КРЕДИТЪТ

от Жорди Галсеран

Режисьор: Борислав Чакринов

превод: Нева Мичева

Участват: ГЕОРГИ СТОЙКОВ и ИВАН БЪРНЕВ


Офертата включва:

  • 1 билет за представлението ''Кредитът'' на 01.11 от 19ч. в театър Открита сцена (Сълза и смях).
  • Местата са на 3 и 4 -ти ред партер
  • Допълнителна информация за представлението може да видите в ''Детайли''.
  • Задължително е да имате отпечатан ваучер за касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 01.11 .2015г., след тази дата става невалиден
  • Моля, вземете билетите си от касата веднага след закупуване на ваучер и не по-късно от 1 час преди представлението.
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери до изчерпване на лимита.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички общи условия на Deals.bg.

''Той, кредитът, стана част от семействата ни, седи заедно с нас на масата и си ляга заедно с нас вечер в леглото. Разбрахме колко сладък може да бъде животът на кредит и колко горчив може да бъде този сладък живот. Изобщо може да се каже, че даже човек не е толкова голям, колкото големи са мечтите му, а колкото голям кредит може да получи.''

Испанският драматург Жорди Галсеран, един от най-играните автори, както в Европа, така и в България, сблъсква в последната си пиеса, този нов морал на „Кредита" с традиционните човешки ценности - любов, приятелство, доверие, достойнство.

***

За ТЕАТРАЛНА КЪЩА „VIVA ARTE”

Като частен театър и театрален продуцент, „Viva Arte” има за мисия да създава само качествен театър, който грабва сърцето и ума. Ние се радваме на отзивчивостта на театралната публика в столицата и страната, като й предлагаме новаторски, съвременни и автентични театрални постановки. Театърът е източник на удоволствие и вдъхновение; той умее да сближава най-разнообразни култури и народи. Но той е и нещо много повече от това, защото може и да образова. Театърът може да ни накара да се смеем или плачем, но би трябвало и да ни провокира да мислим и разсъждаваме. Наша отговорност е да продължаваме традицията да забавляваме, образоваме и просветляваме своите зрители, без които нямаше да ни има.

В екипа са привлечени творци, които са достатъчно известни на широката публика, като водещото в избора им е изискването за отдаденост на театралното изкуство, а не просто звездният статус на участниците. Както актьорите, така и постановъчните екипи са типът съмишленици, съавтори на спектакълите, от които има нужда всеки театрален проект.

****

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате САМО чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bgИзползваните снимки, изобразжения и картинки са предоставени от партньора по сделката.

Топ цена 6.00 лв.

За Театър Открита сцена „Сълза и смях- 2009”:

Подобни оферти