Активни оферти на Младежки театър (1/)

Отново на театър! Гледайте "Кухнята" на 18.10. от 19.00ч, в Младежки театър, голяма сцена, 1 билет!

УСЛОВИЯ

Описание:

Пиеса, изпълнена с черен хумор и яростно представяне на забързаното ни ежедневие!

„Кухнята”
от Арнълд Уескър

Превод Златна Костова
Режисьор  Владимир Люцканов
Сценография  Венелин Шурелов и Елица Георгиева
Костюми  Марина Янева

Консултант на спектакъла е Ути Бъчваров.

Участват:  Александър Хаджиангелов, Ангелина Славова, Веселина Конакчийска, Вихър Стойчев, Гергана Христова, Деян Цвятков, Зорница Маринкова, Искра Донова, Койна Русева, Красимир Недев, Кристина Янева, Мариана Миланова, Мартин Смочевски, Мая Бабурска, Никола Стоянов, Николай Луканов, Ния Кръстева, Петър Дочев, Рая Пеева, Светослав Добрев, Севар Иванов, Симеон Дамянов, Стефан Мавродиев, Юлиян Петров, Явор Спасов, Ярослава Павлова


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер получавате 1 билет за постановката ''​К​ухнята'' на 18.10. от 19.00ч, в Младежки театър, голяма сцена
 • Местата са на 8 -ми и 9 -ти ред партер.
 • Задължително е да предоставите разпечатан ваучер на касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 18.10., до 18.00ч., след това става невалиден.
 • Ваучерът не е билет, срещу един ваучер ще получите билет на касата на театъра.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

„Кухнята” е поставяна през 1973 г. от Николай Люцканов отново на сцената на Младежкия театър. Емблематичен за времето си, спектакълът е игран повече от десет години. В годината на честването на 70-годишния юбилей на театъра стартира програма RE:, която ще поставя важни текстове от историята на Младежкия. „Кухнята” е първият спектакъл от тази програма. 

Действието на пиесата се развива в кухнята на популярен лондонски ресторант, където ежедневно се хранят хиляди хора. Ето защо персоналът трябва да работи изключително методично и експедитивно и така се създават напрежение и поводи за конфликти. В ежедневните екстремни ситуации сервитьорките и готвачите често загърбват своите нужди, а това винаги има последствия.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

 • 1
  Аглика Георгиева от 19.10.2016 г. 09:22

  Не ми хареса постановката "Кухнята" - никак не е смешна , а шумна, на моменти досадна, и някак плосък и неразгърнат сюжет. Отидох с големи очаквания, но се разочаровах. Не може да се отрече прекрасната игра на всички актьори (близо 30 на брой) , спойката между тях, отличната режисура.

-43% 14.00 лв. 8.00 лв.

За Младежки театър:

 • Младежки театър
 • гр. София, бул Дондуков № 8-10
 • Билетна каса - 988 17 53
 • Работно време на касата: от 08:30 - 19:30ч делнични дни, от 09:00 - 19:00ч. събота и неделя

Подобни оферти