Гледайте ''Между празниците'' с номинация ''Икар'' 2014 за драматургичен текст на 05.02. от 19ч. в ТР Сфумато - билет за един!

УСЛОВИЯ

Описание:

„Между празниците”

Автор: Стефан Иванов  

Режисьор: Маргарита Младенова

Фотограф: Симон Версано

Участват: Елена Димитрова, Христо Петков

Авторът Стефан Иванов е с номинация ''Икар'' 2014 за драматургичен текст!


Офертата включва:

 • 1 билет за представлението ''Между празниците'' на 05.02. от 19ч. в ТР Сфумато, Камерна зала.
 • Задължително е да предоставите разпечатан ваучер на касата на театъра.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 05.02., до 18.30ч, след тази дата става невалиден.
 • Ваучерът не е билет, срещу един ваучер ще получите 1 билет на касата на театъра.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или подарък.
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

„Между празниците“ е самостоятелният драматургичен дебют на Стефан Иванов. Той е под формата на диптих – два монолога за млади, съвременни и европейски - мъж и жена. В тях те взаимно се оглеждат, а огледалото на битието им е ту здраво, ту криво или счупено. Драматургичният текст е акт на разчитане и изписване назагадката, която е днешният човек и е опит да се осъществи автентична и интензивна среща, да се направи разрез в дълбочина, рентгенова снимка отвъд видимото с просто око. Драматургичният текст е и подобен на музикална партитура, през чието изговаряне се предава множествеността и енергията на мъжа и жената, защото те не са еднопланови и еднозначни. Фрагментарното действие, изповед, споделяне в „Между празниците“ е между Коледа и Великден, между раждане и погребение, между празник и празнота. И е за това как се живее в дните на криза – духовна, семейна, икономическа, ценностна и политическа. И за това какви са вътрешните животи на двама днешни млади хора, които продължават да са търсещи и желаещи, какво ги задвижва, какво ги спъва, зарежда и възбужда. Как мъжът и жената са разкъсвани болезнено и до оголеност между надежда и отчаяние, семейство и самостоятелност, Ерос и Танатос, свобода и необходимост, небе и земя, реалност и сюрреалност, материално и духовно, страст и панически страх, обвинение и прошка. И какви са средствата имза вътрешна съпротива и защита от дехуманизиращия и обезобразяващ свят. И доколко е възможно чрез близост и интимност човек да се съхрани в хаоса на актуалното, несигурно и неустойчиво, състояние на нещата. 

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 5.00 лв.

За ТР СФУМАТО​:

 • ТР СФУМАТО​
 • София, ул. Димитър Греков №2
 • 02 943 38 90
 • От понеделник до събота от 14.00ч до 19.00ч

Подобни оферти