Активни оферти на Театър "София" (1/)

"Скачай!" с участието на Калин Пачеръзки, Мартин Гяуров и Йоанна Темелкова, Театър ''София'', 22.04., 19 ч., билет за един

УСЛОВИЯ

Описание:

Вижте едно представление за съвременна София - град на младите хора и не само ... 
Две истории, два свята и пътя им един към друг.

"СКАЧАЙ!"

от Здрава Каменова

музика Мартин Каров
режисьор Калин Ангелов
сценография и мултимедия Никола Налбантов
хореография Ана Митева
музикален директор Георги Георгиев - Антика

Участват: Милена Живкова, Калин Пачеръзки, Николай Димитров-Коки, Юлиян Рачков, Борис Георгиев, Сава Пиперов, Петя Силянова, Йоанна Темелкова, Силвия Петкова, Симона Халачева, Дария Симеонова, Юлиян Малинов, Мартин Гяуров, Николай Върбанов, Михаил Милчев.


Офертата включва:

 • Един билет за представлението "Скачай!", Голяма сцена, на 22.04., петък
 • Местата са на партер
 • Задължително е да носите разпечатан ваучер на касата на театъра

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 22.04.2016 г., 18.30 ч., след това става невалиден
 • Ваучерът не е билет, срещу един ваучер получавате един билет на касата на театъра
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или подарък
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Deals.bg

"Когато ме поканиха да напиша текст за съвременен мюзикъл, с герои младите хора, които срещаме днес по улиците на София, първо затанцувах от кеф и ентусиазъм, а после дълго се чудих какво точно би могло да им се случи именно на тези хора...И така главният герой на нашата история се оказа пред една врата, зад която се намира един друг свят. Любопитно ми беше как 18 годишно момче ще приеме живот, който е далеч от неговия. Какво би си взел от това време в своето, какво би променил в онова. И така постепенно се родиха и другите герои - някои твърде реалистични, други - комични, трети - романтични, наивни, пресметливи, уморени, други неуморни и т.н. …"
Здрава Каменова

"Предизвиквам те да забравиш, да се освободиш от бремето на бита… Да дръзнеш, да преодолееш, да повярваш, да надскочиш, да се впуснеш… Да се откъснеш от реалността, да полетиш, да си в движение, да усетиш прилив на адреналин, да повярваш, че си силен, че си свободен, да се почувстваш жив… Да искаш да се противопоставиш, да не приемаш, да не се примиряваш, да отстояваш себе си и мястото си в един свят, който да е твоя свят… Да се вслушваш в ударите на сърцето си, да следваш безумния ритъм на бягството, да усетиш кръвта в слепоочията си, да запазиш тръпката, да приемеш предизвикателството, да се влюбиш, да откриеш щастието да си жив и да си ти…
Защото често ще правиш това, което трябва да направиш, а не това, което искаш… Често няма да намираш време и сили да следваш мечтите си… Отново ще се налага да оправдаваш очакванията на другите към теб и да доказваш, че си подходящ, че си „здраво стъпил на земята“, че не летиш в облаците… И все по-често ще се откъсваш от света на въображението си, ще престанеш да фантазираш, защото реалността непрекъснато ще ти напомня за себе си… А кое всъщност е реално? Кое е истина?
Приеми едно преживяване на границата на реалността и фикцията и не спирай да вярваш, че няма ограничения, че можеш да се пребориш със страховете си и макар и за малко ще бъдеш истински свободен!…
„…Приключението ти започва сега,
изживей го с чисто сърце и душа…“

Калин Ангелов - режисьор

Театър “София“ събира млад екип от драматург, композитор, режисьор, художник и хореограф, който да работи по темата „Съвременна София - София на младите хора“ и да създаде оригинален български мюзикъл - сценичен жанр, който все още е неизследвана територия в България.

Целта е да се реализира мултижанров спектакъл със съвременно звучене и модерна визия, който да привлече вниманието както на младата публика, така и на зрялото поколение, преживяло детството си през 60-те. Засягат се теми като отчуждението, нарушените отношения между деца и родители, промяната на ценностите и начина на живот. Задава се въпроса: какво е приятелството? Кое ни пречи да бъдем спонтанни и да търсим път към другите? Правим опит да съберем два свята, две различни поколения, да съпоставим ценностите им..... и може би да ги накараме да си подадат ръка.

* * *

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 7.00 лв.

За Театър "София":

 • Театър "София"
 • София, бул. Янко Сакъзов N 23А
 • тел. 944 24 85
 • Работно време на касата: Пон. - Петък 10 - 14ч. и 15 - 19ч. събота и неделя 10- 13ч. и 13,30 - 19ч

Подобни оферти