Голяма торта с "Дядо Коледа" 16-18 парчета - с белгийски шоколад, крем и канела от Сладкарница "Орхидея"

УСЛОВИЯ

Описание:

Празниците са весели, когато у дома всички са щастливи, миреше на вкусни манджи и навсякъде е пълно с лакомства и сладки изкушения.

И тази година Сладкарница "Орхидея" се е погрижила да ни е сладко и празнично! Представяме Ви голямата Коледна торта "Дядо Коледа" с баварски крем и белгийски шоколад и коледен крем с бадемово брашно и канела...

Веселата снимка на Дядо Коледа създава празнично настроение и сплотява всяка компания, в празничните декемврийски вечери. Коледната торта може да бъде и персонализирана с личен семеен надпис като "Весела Коледа Семейство Иванови!" или "Дядо Коледа поздравява Елена и Васко!"

Доверете се на сладките изкушения на Сладкарница "Орхидея"! Всички продукти са авторски и направени за клиентите с много внимание, въображение и усет към детайлите от майстор сладкар Валентин Пелев. Сладкарницата залага на истинските вкусове, продукти и специално отношение към клиентите. Всичко е прясно приготвено - дори пред очите ви!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате: Празнична торта с Дядо Коледа с фотодекорация (фотоснимка), триизмерна украса, гарнирана с баварски крем, белгийски млечен шоколад, пухкав коледен крем (бадемово брашно, канела, карамфил, джинджифил), пресен плод ягода, сладки череши и шоколадови фигурки за украса + декорация по преценка на майстор сладкарите.
 • Торатата е 16-18 парчета, в правоъгълна форма. Размер 26/ 31 см, грамаж 1,800 кг.
 • Офертата включва и надпис пожелание.
 • По желание фотоснимката може да бъде заменена със снимка предоставена от клиента на e-mail: valsvp@abv.bg - за персонална снимка е необходима заявка за изпълнение 3 дни предварително.
 • Важно! Съдържанието на тортата е съобразено с изискванията по БДС! Поръчаният сладкарски продукт се изработва в деня, в който клиентът ще го вземе. Тортите и сладкишите на Сладкарница "Орхидея" не се замразяват и не съдържат консерванти. Всеки клиент може да изиска сертификат при взимане на сладкарския продукт. Сертификатите са задължителни при издаване на торти и сладкиши за детски празници.

Доплащания:

 • Кутията се заплаща допълнително на цена 2 лв. /задължително/
 • Сладкарницата предлага услуга доставка до адрес срещу заплащане, в зависимост от натовареността на сладкарница.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 18.12.2015 г. до 10.01.2016 г. (По време на празниците сладкарницата ще работи с променено работно време)
 • Важно!!! Промоционалната оферта важи задължително с представяне на разпечатан ваучер на място в сладкарницата. Без представяне на ваучер поръчаната торта се заплаща на реална цена 45 лв.
 • Необходима е заявка 2 дни предварително на телефон 0887 58 44 81.
 • Можете да вземете поръчаната торта от Сладкарница “Орхидея”, София, ул. Оборище 88.
 • Работно време: Понеделник - Неделя: 07:00 - 21:00 часа. По време на празниците сладкарницата ще работи с променено работно време.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Голямата торта "Дядо Коледа" на Сладкарница "Орхидея" е в правоъгълна форма и с грамаж за 16-18 парчета. 

Тортата е гарнирана с баварски крем, белгийски млечен шоколад, коледен крем с бадемово брашно, джинджифил, карамфил и канела, пресен плод ягода, сладки череши и шоколадови фигурки за украса + богата декорация с лек крем. Тортата е подходяща за всякакъв вид празници - семейни, фирмени, коледни и новогодишни празненства.

В Слакарница "Орхидея" качеството е постоянна величина. В тортите няма никакви изкуствени оцветители и консерванти. Използват се белгийски сладкарски украси, извлечени изцяло от естествени храни.

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 2
  iva от 26.12.2015 г. 18:51

  Тортата беше прекрасна! Браво на Орхидея! Даже по-хубава от описанието си. Не лъжат хората. А и са много дружелюбни:)

 • 1
  Мариела Чичова от 11.01.2016 г. 12:28

  Вероятно поради това, че офертата се предлагаше по новогодишните празници, този път качеството на тортата не беше толкова високо, колкото обикновено от тази сладкарница.

Топ цена 25.50 лв.

За Сладкарница ОРХИДЕЯ:

Подобни оферти