45 минути релакс и блаженство! Китайски лечебен масаж на гръб, глава, ръце и ходила + зонотерапия в Студио за масажи Кинези плюс

УСЛОВИЯ

Описание:

Кажете НЕ! на болестите и преборете всички симптоми за физически дискомфорт с вълшебен масаж от Китайската медицина!

Китайски лечебен масаж на гръб, глава, ръце и ходила + зонотерапия с благоуханни масла от жасмин, жожоба, лимонена трева, маслина - просто фантазия, която може да сбъдне Вашите мечти и да се докоснете до китайската реплика "...при масажа ръцете лекуват"!

Отдайте се на релакс и бъдете здрави сега с една страхотна процедура в Студио за масажи Кинези плюс!

Вземете Вашият избор за баланс на енергиите и се отдайте на безценни минути блаженство!

Изберете масажът, за който тялото Ви крещи!


Офертата включва:

 • Китайски лечебен масаж на гръб, глава, ръце и ходила + зонотерапия. Процедурата се изпълнява с билкови етерични масла по избор: жожоба, жасмин, салвия, лавандула, хвойна, бял бор, лимонена трева, маслина.
 • Времетраене на процедурата: 45 минути, като времетраенето се разпределя върху точките на различните зони по гърба, ръцете, главата + масаж зонотерапия.
 • Процедурата се извършва от терапевт с богат опит в масажните терапии.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за настаняване до 10.03.2017 г.
 • Необходимо е да запишете час минимум два дни предварително на тел. 0899 814 436.
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван. При закъснение над 10 минути ваучерът също се счита за използван.
 • Ваучерът задължително се представя принтиран.
 • Работно време: Понеделник - Събота: 10:00 – 19:00 часа.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

При Китайския масаж основният метод който се използва е Акупресура. Той е метод от китайската традиционна медицина, при който се прилага натиск върху точки на тялото, където често енергията е в застой. Застоят на енергията може да доведе до редица здравословни проблеми, от безсъние и главоболие до рак. А при Китайския масаж чрез "докосване до Изтока и балансиране на енергиите Ин и Ян" се въздейства върху биологично-активните точки, разположени по енергийните канали на Вашето тяло.

Редовното прилагане на Акупресура може да помогне за предотвратяването на редица заболявания, като поддържа плавното протичане на енергията по меридианите. Също така е много ефективен метод за намаляване страничните ефекти от лъче- и химиотерапия, изхвърляйки отровите от тялото и се препоръчва както профилактично, така и след приемане на медикаменти за изчистване на организма от натрупаните токсини по време на лечението.

Китайският масаж се основава на теорията на Китайската медицина и се извършва спрямо нейните основни принципи. При него не се приемат вътрешно лекарства. Масажът има много добър ефект при лечението на много болести и е един сравнително лесен за прилагане лечебен метод. Сферата му на прилагане е сравнително широка, но най-вече се прилага при заболявания на гръбнака, остри заболявания и наранявания на кръста и мускулите, проблеми с прешлените, със ставите и др.

Процедурата започна с много нежно, фино втриване на билково масло по краката. Мануалната терапия е известна именно с това – "ръцете да лекуват”. След това се подготвя и масажира тялото, като се набляга върху всички точки за отпускане на напрежението от мускулите по гърба. Ефекта е раздвижване на кръвта, релакс и затопляне + повдигане на тонуса на цялото тяло. Следва рефлексотерапия и върху точките на главата за цялостно тонизиране и презареждане с нова енергия - един масаж, който определено трябва да се опита, а не да се разказва!

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 5
  Krasimira Staikova от 20.09.2016 г. 10:37

  много съм доволна

 • 4
  Krasimira Staikova от 20.09.2016 г. 10:36

  Много съм доволна!

 • 3
  Tina Ivanova от 27.07.2016 г. 07:23

  Не е въведен коментар.

 • 2
  Даниела Николова от 08.12.2016 г. 18:03

  Не съм доволна

 • 1
  Рашка Христова от 05.01.2017 г. 11:09

  Не съм доволна

-66% 28.00 лв. 9.50 лв.

За Студио за масажи Кинези плюс:

Подобни оферти