Китайски лечебен масаж на цяло тяло и моксотерапия от специалист кинезитерапевт в център за здраве и красота Шърмейн!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Не забравяйте грижата за тялото си през този сезон. Отдайте му необходимото внимание и му помогнете да се отпусне напълно с традиционен китайски масаж.

Предложението идва от център за здраве и красота Шърмейн, за да сте по-отпочинали и здрави!


Офертата включва:

 • Китайски лечебен масаж на цяло тяло и моксотерапия - 55 или 90 минути според избрания пакет

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Валидност на ваучера: до 08.01.2016г
 • Необходимо е предварително да си запишете час поне един ден по-рано на тел.: 0882449904.
 • При закъснение повече от 15 минути за записан час, ваучерът се счита за използван.
 • Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – минимум един ден преди направената резервация.
 • Работно време: Всеки ден: 8:00 - 20:00ч.
 • Необходимо е да носите разпечатан ваучер на място преди извършване на процедурата.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвайте единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Дийлс ООД.

Същност на масажа: 
Масажът се упражнява върху определени точки, разположени върху меридианите и съответстващите им колатерали. По този начин се стимулира движението на Чи и кръвта, чрез което се повлияват функциите на мускулите и сухожилията и тези на всички вътрешни органи. Китайските лечители казват "Там където протича Чи, съществува и живот, а там където тя липсва, той отсъства". За това целта на тази техника е да възстанови и да възвърне към норма тези участъци от тялото ни, където преминаването на жизнената енергия е почти спряло или крайно оскъдно.

Това се постига чрез лекуване на организма като цялост, а не според възникването на дадена болест, симптом или синдром. От тук идва и максимата на източните лечители, че "Човек е продукт на природата и се подчинява на същите закони". "Лекувайки" се природата, не го прави отчасти.
Между класическия и китайския масаж съществуват разлики, но това не омаловажава тяхното индивидуално уникално действие. Първият се извършва по хода на венозния и лимфен поток, от периферията към центъра. Вторият се съобразява с посоката на протичане на енергията по отделните меридиани. Поради тези разлики и целите им са различни. С Ан-мо масажът се цели, чрез натиск и разтриване върху меридианите и специалните биоактивни точки, да се въздейства върху болестно променените органи. Това се осъществява, едва когато се създаде обща енергийна хармония и баланс в целия организъм, водещ ни до едно добро здравословно състояние, чрез техниките на масажа. За разлика от китайския масаж, класическият въздейства предимно локално върху масажираните тъкани, повлиявайки главно мускулите, ставите, нервната и хуморалната системи.

Двете методики се съчетават много добре. Именно поради тази причина нашият център предлага, така наречения комбиниран масаж.

Традиционен китайски метод при който се извършва приятно затопляне на болезнените точки и зони от разстояние със специални китайски пури. Много ефективен метод при простудни заболявания и болкови симптоми.

Методът е много приятен за пациента и с много добър ефект при лечението на голям брой хронични заболявания. Използват се специални традиционни китайски пури или съвременни бездимни пури. Затоплят се последователно биологично активни точки разположени по откритите от китайците канали разположени из цялото тяло.

Използват се традиционни китайски рецепти, доказали ефективността си в продължение на хилядолетия. За по-добър ефект е необходимо да се направят поне няколко процедури. Методът моксотерапия се комбинира добре с останалите методи на лечен

*****

Център за здраве и красота Шармейн е създаден с любов и голямо желание да помага за опазване на най-ценното - здравето! Нашите клиенти са наши приятели!

В Център за здраве и красота Шърмейн ще получите най-висококачествени услуги от квалифицирани професионалисти, любезно отношение и атрактивни цени. Доверете се на експертите в фрижата за Вашето здраве и релаксация!

*****

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. .

 • 3
  Лили Коринова от 06.04.2016 г. 15:49

  Не е въведен коментар.

 • 2
  Dimitrina Dimitrova от 08.01.2016 г. 15:39

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Виктория Казашка от 31.03.2016 г. 20:35

  Не е въведен коментар.

Топ цена от 16.90 лв.

За Център за здраве и красота Шърмейн:

Подобни оферти