Еднодневна екскурзия през януари за кулинарния фестивал Пеглана колбасица в Пирот, Сърбия - транспорт и екскурзовод!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Елате на "Световното първенство по Пеглана колбасица - пиротската виагра", за която се носят кулинарни легенди през вековете.

Съберете компанията, заредете се с добро настроение и се впуснете в този своеобразен кулинарен маратон!

Изберете агенция Поход!


Офертата включва:

  • Транспорт с лицензиран автобус по маршрут - София - Калотина - Пирот в дата според избрания ваучер.
  • Екскурзоводско обслужване.
  • Медицинска застраховка.
  • Дегустация на пеглана колбасица - "пиротската виагра".

Доплащания:

  • Входна такса за кулинарния фестивал - 400 динара. /задължително/
  • Входни такси за музеи.
  • Лични разходи.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Дати на заминаване: 30.01.2016г. или 31.01.2016г. - според избрания ваучер,
  • Ваучерът е валиден до 28.01.2016г. за сключване на договор с туроператора.
  • Необходимо е сключване на договор в офиса на агенция Поход, по факс или на е-mail: pohod@mail.bg веднага след закупуване на ваучера, но не по-късно от 3 дни преди заминаване
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
  • Необходимо е да представите разпечатан Вашият ваучер при сключване на договора
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

ПРОГРАМА:

Отпътуване от пл. Ал. Невски в 8.00ч по маршрут София - Калотина - Пирот. Пристигане в Пирот. Свободно време за разглеждане и дегустация на "пиротската виагра". Този вид на колбаси е произведен от най-висококачествени различни видове меса, смесени с подправки. Този вид "колбасица" се произвежда още от времето на Османската империя. За Peglana колбасица се използват внимателно подбрани парчета от козе, овче и говеждо месо - постни меса. Също може и магарешко месо. Абсолютно забранено е свинско месо по две причини: първо - защото е  бързо развалящо се месо и друга причина това е произхода на продукта, свързан с османския период. Peglana трябва да бъде горещ, защото магията е в горещите подправки, специфичния им вкус. Оптималната температура при производството трябва да бъде между минус пет и плюс пет градуса. Поради тази причина, най-добрият период за производство на Peglana е от  началото на ноември до края на декември. През периода на съхнене, колбасите на всеки два или три дни се гладят или пресоват, ето защо този вид наденица се нарича Peglana ( изгладено) и се оформят като подкова. 

В 17.00ч отпътуване за София. Пристигане на пл. Ал. Невски вечерта.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: 

• за лица над 18 год. лична карта или валиден задграничен паспорт 
• за лица под 14 год. - валиден задграничен паспорт 

Ако детето пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и ксерокопие, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Туроператор ЕТ  „СВЕТЛА МЛАДЕНОВА – ПОХОД” с Удостоверение за регистрация РКК-01-6050 и Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма № 03700100000163 е застрахован по смисъла на чл. 42 от Закона за Туризма в застрахователна компания  ЗД „ЕВРОИНС” АД.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 

  • 1
    Може ли в евро да се плаща или задължително трябва да са динари и колко лева са тези динари
  • Deals.bg

    Здравейте,

    Таксата се заплаща в автобуса и може да бъде заплатена и в лева. 

    400 динара са приблизително 7 лв.

    Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.

    Поздрави,

    Екипът на Дийлс.бг

Топ цена 17.00 лв.

За Туроператор Поход:

  • Туроператор Поход
  • гр.София, ж.к.Студентски град, ул.Проф.Кирил Попов 27
  • Тел: 02/962 20 18 ; 02/ 483 32 59
  • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти