Български хора, ръченици! ЧЕТИРИ урока във Фолклорен клуб BODY FOLK в школата в жк Надежда

УСЛОВИЯ

Описание:

Обикнете фолклора и се доверете на професионалистите!

В BODY FOLK работят със сърце едни от най-обичаните фолклористи у нас - както в музиката, така и в танца! Запознайте се с: Йордан Станимиров - основател на клуба и хореограф, Светла Караджова - народен изпълнител и фолклорист на клуба, Савина Чифутова, Антония Димова и Ирина Войнова - специалисти в областта на народните танци и хореографи.

С настроение и усмивка влезте в дебрите на българския фолклор и се докоснете до емоциите, които дават българските народните танци! Вземете от магията на българския фолклор сега на атрактивно достъпна цена! Нека два пъти в седмицата животът бъде песен и танцът - сбъдната мечта!

BODY FOLK и преподавателите в клуба ще Ви запалят и ще Ви покажат красотата на българското танцово народно творчество, която с думи не може да се разкаже!


Офертата включва:

 • Четири посещения на народни танци за начинаещи във Фолклорен клуб BODY FOLK за школата в жк Надежда - ОКИ Надежда, Зала 25.
 • Курсът е интензивен. Всеки учебен час е с продължителност (минимум) един астрономичен час.
 • Важно! При групи над 20 курсиста, занятията се водят от двама преподаватели едновременно, за да се отдели индивидуално внимание към всеки обучаван курсист.
 • Всеки притежател на ваучер ще получи 30% отстъпка при закупуване на следваща карта за посещения на клуба.
 • Един ваучер се използва от един човек в рамките на четири посещения на уроци в клуба в рамките на един календарен месец от датата на представяне на ваучера.
 • Всички завършили успешно учебната година получават свидетелство (сертификат) в зависимост от нивото си на обучение. Свидетелството се издава въз основа на професионалното мнение на компетентни специалисти в областта на българския национален фолклор. Напредналите курсисти биват канени във фестивали на фолклорните танци.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 15.03.2016 г. – посоченият период е за първото посещение от ваучера.
 • Задължително записване преди първо посещение на курса на тел: 0897 966 294.
 • Задължително ваучерът се представя разпечатан при записване в клуба.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg

Фолклорен клуб BODY FOLK е първият в България Клуб за български танци.

Създаден е през 2000 г. от Йордан Станимиров с идеята за поддържане на духа и тялото чрез българския фолклор. Днес клуб „Бодифолк „ има стотици членове в над 6 района на гр. София, които играят български танци не само, за да поддържат своята физическа форма, но и да изразяват своето най – голямо удоволствие от изучаването на многобройните и разнообразни красиви  български танци. 

Body Folk има за цел чрез българските народни танци да поддържа физическата култура на българските граждани. Освен физическото състояние, Българските народни танци поддържат и патриотичния дух на занимавaщите се с тях. Както всички физически упражнения, така и Body Folk създава постоянна кондиция на човешкото тяло, чрез което оформя красивия му външен вид и вътрешната му духовна извисеност. Както другите си събратя фитнес, body билдинг, тае-бо и много други физкултурни занимания така и българските народни танци създават красив външен вид, свежест и кондиция на тялото.

Клубът се занимава с изяви по Български народни танци,  като срещи – фестивали с други клубове за български танци из цяла България. Чрез тези организирани празници на танца се създават жизнено необходимите социални контакти на хората, обменя се опит, като се изучават на място нови танци, обменят се  знания за историята, древната култура, съвременната традиция на българския народ. 

Всички завършили успешно учебната година получават свидетелство (сертификат) в зависимост от нивото си на обучение. Свидетелството се издава въз основа на професионалното мнение на компетентни специалисти в областта на българския национален фолклор.

График на танците:

ОКИ „НАДЕЖДА” - гр. София, жк Надежда, бул. "Ломско шосе" 2

НАЧИНАЕЩИ - Вторник и Четвъртък от 19:30 часа

 * * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 1
  Koga ste se provezdat zaniatiata? den i chas? blagodaria
 • Deals.bg

  Здравейте, Графикът е: Вторник и Четвъртък от 19:30 часа. Поздрави,

 • 1
  Lilia Ivanova от 29.02.2016 г. 20:37

  Много добро раздвижване, настроени, тонус. Внимателни инструктори - на народните хора.

-53% 20.00 лв. 9.50 лв.

За Фолклорен клуб BODY FOLK:

 • Фолклорен клуб BODY FOLK
 • София, жк Надежда, бул. Ломско шосе 2, ОКИ Надежда
 • 0897 966 294
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти