Лечебен болкоуспокояващ масаж на цяло тяло с билкови масла + рефлексотерапия на ходила, ръце, глава и лице в Студио за масажи Кинези плюс

УСЛОВИЯ

Описание:

Масажът има изключително благоприятен ефект върху човешкото здраве. Познат още от древността, той е един от най-приятните и  ефикасни методи за стимулиране на обмяната на веществата, подобряване функциите на организма, възстановяване и релакс на кожата и тялото.

Знаете ли, че след 5-минутен масаж работоспособността на уморените мускули нараства от 3 до 7 пъти?

Проверете сами в Студио за масажи Кинези плюс!


Офертата включва:

 • Лечебен болкоуспокояващ или арома масаж с екстракти от етерични масла: жасмин, люляк, цитрус, алое, билкови лечебни масла.
 • В случай че клиентът желае, масажът може да бъде заменен с тонизиращ, класически, арома или релаксиращ масаж със същото времетраене.
 • Към всеки един масаж клиентите получават и: Рефлексотерапия на ръце + крака + глава и лице.
 • Времетраене на масажа: 60 минути
 • Процедурата се изпълнява от рехабилитатор с над 10 год. опит в масажните терапии.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.03.2017 г.
 • Необходимо е да запишете час минимум два дни предварително на тел. 0899 814 436
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван. При закъснение над 10 минути ваучерът също се счита за използван
 • Ваучерът задължително се представя принтиран.
 • Работно време: Понеделник - Събота от 10:00 до 19:00 часа
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

 

Повече за масажа:

Едни автори смятат, че думата “масаж” произлиза от санкритската и гръцка дума “массо”- мачкам с ръце, други от латинското “масса”- прилепване на пръстите, трети от арабското “масс”- леко натискам, или от древноеврейското “машаш”, преведено като опипвам. 

Благодарение и на техниките, и на екстрактите от етеричните масла, масажът има силно тонизиращо действие и зареждане на тялото с нови сили чрез премахване от натрупаните през работната седмица стрес, умора и пренатоварващи емоции.

Класическият масаж най-общо представлява отпускане на мускулите и премахване на напрежението чрез механично третиране на телесната повърхност посредством специални техники и похвати на масажиста. Физиологичното действие на масажа се състои в три основни въздействия:

* Механично действие – разтягане на кожата, изтласкване на тъканните течности към съдовете, както и придвижване на лимфата и венозната кръв от периферията към сърцето.

* Рефлекторно действие – чрез масажа се дразнят определени тъкани, чрез което се изпращат импулси към нервната система. Благодарение на това се получава рефлекторен отговор и съответно физиологическо действие – зачервяването и затоплянето на кожата е признак за рефлекторна реакция.

* Хуморално действие – масажното дразнене благоприятства за образуването на някои биологични активни вещества в кожата и тъканите, които имат изразен физиологичен ефект.

Най-важното действие е рефлекторното, защото подобрява кравообращението, засилва се обменния процес, тонизират се тъканите и благодарение на това се получава успокояващ и обезболяващ ефект.  В кожата и подкожната тъкан масажът активизира мастните и потните жлези и спомага за по-бързото изгаряне на подкожните мазнини. Благодарение на това се забавя стареенето на кожата и тя става по-мека, еластична и гладка.

Масажът е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна се получава значително намаляване на субективните оплаквания на масажирания – настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие и върху протичането на различни видове заболявания, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява оздравителният процес. От трета страна масажът има подчертано профилактично действие – подобрява храненето на тъканите и благодарение на това се ускорява оздравителния процес, повишават се защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.

 

Важно! Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 5
  Албена Славова от 18.01.2017 г. 12:11

  Не е въведен коментар.

 • 4
  Албена Славова от 18.01.2017 г. 12:11

  След няколко посещения си взех карта за масажи, много съм доволна.

 • 3
  Наталия Кабаиванова от 31.08.2016 г. 09:32

  Не е въведен коментар.

 • 2
  Рени Петкова от 19.01.2017 г. 17:00

  Не е въведен коментар.

 • 1
  АН ДОЛГИЕВА от 20.10.2016 г. 16:04

  Масажът беше страхотен и наистина се усеща, че терапевтът има опит и познания! НО масажът продължи 45 мин вместо 60 и не получих рефлексотерапия!

-65% 35.00 лв. 12.30 лв.

За Студио за масажи Кинези плюс:

Подобни оферти