Активни оферти на Запрянов Травел ЕООД (1/)

Майски празници в Будапеща със Запрянов Травел! 2 нощувки със закуски в хотел 2/3*, транспорт, екскурзовод и богата програма!

УСЛОВИЯ

Описание:

За почивните дни през май Ви каним в Будапеща - една от най-красивите и величествени европейски столици!

Музеи, разходка, шопинг и богата програма с посещение на различни забележителности със Запрянов Травел!


Офертата включва:

 • С един ваучер предплащате 40лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
 • 2 нощувки със закуски в хотел 2*/3*, Будапеща
 • Медицинска застраховка на „ЕвроИнс”, с лимит 2000 евро
 • Екскурзоводското обслужване по целия маршрут
 • Останалата сума от пакета доплащате при подписване на договора си или в срок по уговорка с туроператора

Доплащания:

 • Панорамна обиколка на Будапеща, с екскурзовод на български език - 10 евро при мин. 20 желаещи
 • Целодневна екскурзия до гр. Гьодьольо (двореца на принцеса Сиси) и гр.Сентендре – 20 евро, при минимум 20 желаещи
 • Разходка с корабче по р. Дунав – 20 евро, при мин. 20 желаещи
 • Вечеря в традиционен ресторант, с музика на живо – 26 евро, при минимум 20 желаещи
 • Входните такси на посещаваните обекти и билети, лични разходи, билети за градски транспорт

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дати на пътуване: 05.05. – 08.05.2016 г.
 • Ваучерът е валиден 02.05.2016 г. за закупуване и сключване на договор
 • След закупуване на ваучер, в 3-дневен срок, е необходимо да сключите договора си в офиса на туроператора или по е-мейл: zaprianov_tr@abv.bg
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Травел Дийлс ООД

Програма:

І Ден – Отпътуване в 20.30 часа от София. Преминаване през граничен пункт Калотина-Градина. Транзитно преминаване през Сърбия. Нощен преход.

ІІ Ден – Пристигане в Будапеща сутринта. Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод. Разглеждат се: Парламента, крепостния хълм Будавар с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща, катедралата “Св. Матияш” (носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма), Цитаделата – издигната от Хабсбургите, за да защитава “Перлата на Дунава” от нападения, Площада на героите, Нула километъра, хълма Гелерт, остров Маргит, паметника на принцеса Сиси и др. Свободно време за разходка по търговската улица “Ваци”. По желание, разходка с корабче по р. Дунав, с продължителност около час. Настаняване в хотел 3*. Свободно време за разходка в Будапеща. Нощувка.

ІІІ Ден – Закуска. Свободно време за посещение на музеи, разходка и шопинг в града или възможност за допълнителна целоднвена екскурзия до някои от най-емблематичните градове, свързани с унграската история: Вишеград – известен още от римско време, като крепостта Понте Навата; Естергом – цитаделата на унгарския католицизъм, резиденция на естергомските архиепископи, родното място на първия унгарски крал Св. Ищван; Сентендре - запазил архитектурното и културно наследство оставени му от емигрантските вълни от Далмация, Босна и Гърция през годините, известен и като ”Градът на марципана”. Завръщане в Будапеща. Свободно време. Възможност за вечеря в местен ресторант, с циганска музика на живо и програма. Нощувка

IV Ден - Закуска. Отпътуване за България. Завръщане в София вечерта.

*****

Общи данни за паспортен и визов режим:  задграничен паспорт/ лична карта, с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител  трябва да представят копие и  оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни.

*****

“Запрянов травел” ЕООД притежава задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” от „Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43 застрахователна полица № 03700100000916/10.02.2016 г, с валидност на действие от 00.00 ч. на 23.02.2016 г., до 24.00 ч. на 22.02.2017 г. с лимит на отговорност 500 000 лв.

*****

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-25% 215.00 лв. 160.00 лв.

За Запрянов Травел ЕООД: