Неустоимо предложение от спортен клуб Чудните скали! Месечна карта за катерене в зала с неограничен брой посещения!

УСЛОВИЯ

Описание:

Опитайте нови приключения, присъединете се към спортен клуб "Чудните скали"!

Всеки е добре дошъл - изживейте вълнуващи моменти!


Офертата включва:

 • Месечна карта за катерене в зала - неограничен брой посещения.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 17.03.2016 г. Картата се активира при първо посещение в залата, което трябва да е в рамките на валидността на ваучера.
 • Необходимо е да запишете час на тел.: 0888 888 006; 0894 53 54 63
 • Тренировките се провеждат на адрес: гр. Варна, ж.к. Бриз II, бивш плувен комплекс "Юрий Гагарин".
 • Тренировките започват от 18:00 ч. и продължават до 22:00 ч.(всеки ден).
 • Необходимо е да носите разпечатан ваучер при първото си посещение.
 • Всеки може да закупи един ваучер за себе си, който важи един месец от първото посещение.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg.

Информация за клуб "Чудните скали"

Спортен клуб "Чудните скали" е сдружение с нестопанска цел, регистрирано във Варна 2008 г. Основни дейности на клуба са спортното и скално катерене, планинарство, алпинизъм, ски, сноуборд, каяци, водолазно дело, парапланеризъм, стрелба с лък, алтернативни и спортове на открито. Сдружението е член на Българската Федерация по Катерене и Алпинизъм.
Приоритет са Заниманията с деца и младежи. Дейностите се ръководят от квалифицирани инструктори по катерене, планински водачи, ски и сноуборд учители, в присъствието на медицинско лице. От ноември 2009 г. клубът разполага с изкуствена стена за катерене, на която се провеждат свободни тренировки и курсове по катерене.

Новата стена за катерене на Спортен клуб "Чудните скали", се намира в залата на Плувен комплекс "Юрий Гагарин" в близост до бензиностанция "ОМВ" - "Чайка", в източната част на град Варна.

Клубът обединява хора с различни умения и възможности, за които приоритет са заниманията на открито – сред природата. Спортното и скално катерене се открояват като едни от основните спортове, но освен тях, много други, като: гребане с каяк, ски, сноуборд, алпинизъм, спелеология, парапланеризъм, приключенски зелени училища за децата, планинарство и разнообразни екстремни преживявания, позволяват на екипа от ентусиасти да се впуска в приключения целогодишно.
Сдружението и неговите членове са приветстващи и винаги готови за нови приключения и предизвикателства, а приоритет са работата с деца и младежи. 

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

 • 1
  Здравейте, валидността от 1 месец започва от първо посещение, което трябва да е направено до 17.02.2016г ? Или посещенията са до 17.02.2016?
 • Deals.bg

  Здравейте, 17.02. е датата, до която трябва да бъде закупен ваучера. Начало на периода се счита момента на първата тренировка.

  Поздрави, Екипът на Дийлс.бг

 • 1
  Нели Арнаудова от 17.03.2016 г. 10:40

  Не е въведен коментар.

-50% 40.00 лв. 20.00 лв.

За Спортен клуб "Чудните скали":

Подобни оферти