В топ форма за лятото с World Class Health Academy Spa & Fitness! Цял месец неограничени посещения на фитнес, йога, водна аеробика и др. спортове, басейни и СПА зона, събрани в една карта само за 59лв вместо за 120 лв!

УСЛОВИЯ

Описание:

В „World Class Health Academy“  няма да можете да вземете решение с кое удоволствие да започнете!

Да потренирате в залата за фитнес, разположена на 500 кв.м. площ, с прекрасен изглед към Витоша?

Или да участвате в груповите занимания с инструктор по водна аеробика, боди формер, спининг, народни танци танци, йога

А, дали да не се потопите в големия басейн с хидромасажните дюзи и после да излезете на просторната тераса да съберете малко тен? Или в малкия басейн с водопада? Ами ароматната парна баня и финландската сауна

Сега имате възможност да получите всичко това - неограничено, за цял месец - на неустоимата цена от 59 лв.! 

Подарете си самоувереност и самочувствие, преборете пролетната умора, бъдете във форма за дългите летни дни на плажа!

Внимание: Сделката ще бъде активна САМО до 19.05.13г.!!!  Ваучерите са органичени до 100 бр.! Ще ги получат първите клиенти, които за заплатили ваучерите си. Заявката не е достатъчна, за да се резервират ваучери! 


Условия:

 • Ваучерът е валиден до 15.06.2013г. Първото посещение трябва да се направи в рамките на валидност на ваучера, след което картата важи за 1 месец.
 • Телефон за връзка: 02/ 434 11 34, 0988 832 239 (делнични дни от 9:30 до 18:00ч)
 • Работно време: Понеделник – Петък: 07:30 - 22:00; Събота и Неделя: 08:30 - 22:00ч.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Дийлс БГ

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Срещу един ваучер получавате едномесечна карта за посещения на World Class Health Academy. В картата е включено неограничено ползване на: Фитнес съоръжения, висококачествено оборудване и кардио уреди на 500кв. м. площ; Голям басейн 35°С с хидромасажни дюзи, с различно налягане; Малък басейн 37°С с водопад, водовъртеж, хидромасажни дюзи с високо налягане и дълбок масаж с минерализирана вода; Финландски сауни с различна температура; Парна баня с ароматерапия; Контрастен басейн „плитко езеро”; Контрастен басейн – "дупка в леда"; Шоково ведро; Контрастни душове (adventure); Стаи за медитация с релаксираща музика и камина;
 • В цената са включени и неограничени посещения на групови занимания с инструктор: водна аеробика, бодиформър, спининг, народни танци, йога;
 • Получавате още: Безплатно ползване на кърпа, шкафчета и душове; Чип карта за достъп, осигуряваща качествено обслужване и сигурност; безплатно ползване на Външен неохраняем паркинг;
 • Всеки клиент може да ползва 1 ваучер

„World Class Health Academy“ притежава подходящите уреди и тренажори, разположени на 500 кв. м с изглед към Витоша. С помощта на фитнес инструкторите ще откриете най-верният път към физическото съвършенство и хармония. Напитките и хранителните добавки ще подсилят енергията и устойчивостта на организма ви при стресови ситуации. С няколко думи тук е всичко необходимо, за да работите в полза на вашето здраве.

В СПА центърът ще се насладите на приятна атмосфера и за вас ще се погрижат нашите специалисти, които ще ви консултират безплатно и ще ви посъветват да изберете най-подходящите процедури и продукти. Използва се само висококачествена козметика, която ще събуди, разгърне и подхрани вашата красота.

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция.  Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 1
  Какви са размерите на големия басейн?
 • Deals.bg

  Здравейте,

  Басейнът е кръгъл с диаметър 11м. Дълбочината е 1.5м

  Оставаме на разположение за допълнителни въпроси.

  Лек ден,

  екипът на Дийлс.БГ

-51% 120.00 лв. 59.00 лв.

За World Class Health Academy:

 • World Class Health Academy
 • София, Манастирски Ливади, ул. Ралевица 34
 • 02/ 434 11 24; 0896 088 677
 • Работно време: понеделник – петък: 07:30 - 22:00ч.; събота и неделя: 08:30 - 22:00ч.

Подобни оферти