Нова година в Солун! 3 нощувки със закуски в Anatolia 4*, транспорт от Бургас и екскурзовод от Evelin R

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Кой знае как се празнува най-добре с гръцко сиртаки и узо. Естествено това са нашите южни съседи. Веселието, песните, танците и хубавата музика до ранни зори са тяхна запазена марка, не само по празниците. Бъдете с нас, за да видим как умеят да посрещат Новата година в Гърция! Посрещнете Нова година с екскурзия до Солун и предложение за Anatolia 4* от Запрянов Травел.
Офертата включва:

 • Срещу един ваучер от 100 лв. на човек предплащате:
 • 3 нощувки със закуски в Anatolia 4* или подобен.
 • Транспорт с лицензиран автобус.
 • Екскурзоводско обслужване на български език.
 • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро.
 • Останалата сума спрямо избрания ваучер се доплаща до 10.12.2015 г.

Доплащания:

 • Новогодишна гала вечеря – 90 лв. за възрастен, дете от 0-2 г. – без доплащане, дете от 3 до 6,99 г. – 28 лв., дете 7-16 г. – 44 лв.
 • Входни такси на туристическите обекти.
 • Екскурзия до Едеса – 15 евро за възрастен, 10 евро за дете до 12 г.
 • Посещение на търговския център Mediterranean Cosmos – 5 евро на човек.
 • Разходи от личен характер.
 • Възможност за отпътуване срещу допълнително заплащане от Айтос, Карнобат, Варна, Обзор, Несебър, Слънчев бряг, Равда и Поморие.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на екскурзията: 30.12.2015 – 02.01.2016 г.
 • Ваучерът е валиден до 10.12.2015 г. за сключване на договор в офиса на агенцията или по и-мейл: evelintour@gmail.com. Телефони за връзка: 056 82 48 61 и 0894 455 511.
 • Необходимо е преди да закупите Вашия ваучер да се свържете с агенцията за наличните свободни места за периода на пътуване.
 • След като закупите Вашия ваучер е необходимо до 3 работни дни да сключите договор в офиса на агенцията.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер при сключване на договора.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

Програма

30.12.2015
Отпътуване в 05.00 ч. от Бургас от ул „ Демокрация” спирката на краставицата. Пристигане около обяд в Кавала.14.00ч Пешеходна туристическа обиколка на Стария град на Кавала, основан от колонисти от остров Тасос през VI в.пр.Хр. През времето градът се е разраствал и в момента е най-голямото и най-красивото пристанище в тази област на Егейско море. Могат да се видят църквата “Успение Богородично”,  пристанището,  Паметника и къщата-музей на Мохамед Али паша, благодетел на града, Аквадукта „Камарес”, построен от Сюлейман Великолепни, сградата „Имарет”, Крепостната стена на стария град и магазинчетата за сувенири.  По желание посещение на Кулата на крепостта, за да се насладите на 360 градусова гледката към заливите и забележителностите на града. Отпътуване за Солун.

18:00 ч. – Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

31.12.2015
Закуска.
10:00 ч. -Автобусна обиколка на Солун с екскурзовод и разглеждане на забележителностите в града: Бялата Кула- символът на града и отправна точка за всички посетители, която се издига на самия бряг на града, напомняйки за старите времена. През XIX в. е била затвор, а сега е музей за изкуство и история. Вход: 4 евро (но има много дни с намаления, вижте уебсайта на музея на Бялата кула). Площад Аристотел - най-впечатляващият площад в Солун. Тук може да видите сгради по европейски и колониални модели, както и кафенета, магазини и т.н. Това е мястото за среща през деня и където се състоят големите събития в града като посрещането на Нова година. Църквата Св. Димитър - покровителят на Солун, където в сребърен саркофаг се намират мощите му. Арката на Галерий  - един от характерните паметници на града. Ротондата Свети Георги от ранния IV в., уникална за Гърция. Била е пантеон или мавзолей за император Галерий. Крепостните стени на Солун с прекрасна панорамна гледка към града и целия Термически залив. Посещение на търговския център Mediterranean Cosmos. Свободно време и подготовка за вечерта. Нощувка.

НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ. Честита Нова Година! 

01.01.2016
Закуска. По желание (срещу доплащане): екскурзия до Едеса, наречен градът на водопадите. Градче в гръцка Македония, българското му название е Воден, през него минава река, разделена на много канали, мостчета и водоскоци, а за награда има и два големи водопада в старинния център на самия град. Освен това има Долен и Горен град, което съвсем пленява туристите. Едеса е основана през V-VII век пр.н.е. и от Симеон Велики насам там живеят българи, които постепенно се изселват през войните (1912-1918) и малко след Втората световна си отиват окончателно. В момента Eдеса има около 18 000 жители и е един от най-красивите градове в Северна Гърция. В центъра на града има много пешеходни зони, където можете да се разходите, да пиете кафе или да пазарувате близо до зеленината и водите на водопадите. Водите на големия водопад „Каранос” падат от височина приблизително 70 метра. На предпоследното ниво на парка има и една пещера със сталактити и сталагмити. Връщане в Солун. Нощувка. 

02.01.2016
Закуска. Отпътуване за България. По пътя посешение на Комотини - Градът, както и цялата територия от река Марица до Кавала включително (Беломорска Тракия) е бил в рамките на България на два пъти. В сърцето на града се намира вечнозеленият общински парк и 15-метровият мемориал на героите "Мечът", централният ''Площад на мира"( Platia Irinis), старият търговски център - популярен сред туристите с неговите магазини и работилници, отдавна изчезнали в други гръцки градове. Пристигане в Бургас вечерта. 

Забележка

 • Допълнителните екскурзии и мероприятия се заявяват в офиса на туроператора най-късно при доплащане на екскурзията.

 • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата

Минимален брой за осъществяване на пъруването - 35 пълноплащащи туриста.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

 • Задграничен паспорт или лична карта с 6-месечна валидност към датата на заминаване.
 • За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/.
 • За деца до 18 г., при разминаване на фамилиите на детето и родителите е необходим акт за раждане /оригинал и 2 копия/.

*****

Туроператор "ЕВЕЛИН Р" ЕООД, с Удостоверение за регистрация 05684 и сключен застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма със Застрахователна компания "Булстрад" и номерът на застрахователната полица е № 0703-400-2015-00001, валидна до 08.01.2016 г.

******

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

Топ цена 349.00 лв.

За Туристическа агенция Evelin R:

Подобни оферти