Екзотична Нова година в Бали и Сингапур! 9 нощувки със закуски в хотел 4*, самолетни билети, трансфери и тур до Сентоса!

УСЛОВИЯ

Описание:

Пътешествието до остров Бали се прави веднъж, но изживяването остава за цял живот. Съчетайте уникалната девствена природа на остров Бали с космополитността на Сингапур! 

Изберете Дрийм Холидейс и Бали - островът на Боговете за своите Новогодишни емоции!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер от 280 лв. на човек предплащате за:
 • Самолетен билет Истанбул – Сингапур – Денпасар – Сингапур – Истанбул със Сингапурски авиолинии
 • Голям, чекиран багаж до 30 кг на човек;
 • Трансфер летище – хотел Сингапур – летище
 • Трансфер летище – хотел о-в Бали – летище
 • 2 нощувки със закуски в хотел 4* в Сингапур
 • 7 нощувки със закуски в хотел по избор на о-в Бали - BALI TROPIC RESORT & SPA 4* или GRAND HYATT BALI 5*
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек
 • Полудневен тур до Сентоса;
 • Останалата част от сумата по ваучера се доплаща в офиса на агенцията при сключване на договора или в срок по уговорка.
 • Програмата на пътуването и информация за хотелите може да видите в ''Детайли''.

Доплащания:

 • Летищни такси - 424 евро на човек; /задължително/
 • Доплащане самолетен билет София – Истанбул – София с АК Турски авиолинии – 215 евро на човек
 • Бакшиши – 35 щатски долара на човек; /задължително/
 • Доплащане за ранно настанване на 31.12 сутринта – 150 евро на човек
 • Новогодишна вечеря в хотел 4* /по желание/ - 150 евро на човек - включено само изхранване; 200 евро на човек - изхранване, домашно вино, безалкохолни напитки, бира и сокове; 220 евро - изхранване, домашно вино, безалкохолни напитки, бира, сокове и шампанско
 • Допълнителни екскурзии
 • Обиколен тур на Кинтамани (посещение на вулканът Батур, разглеждане на забележителностите в Убуд, посещение на Градината на орхидеите) с включен обяд – 65 евро на човек
 • Посещение на храмът Улувату и програма с традиционен балийски танц „Кечак“ - 45 евро на човек
 • Посещение на Бедугул, Таман Аюн и Танах Лот с включен обяд – 60 евро на човекПолудневна обиколка на Сингапур – 35 евро на човек
 • Полудневна обиколка на Сингапур – 35 евро на човек
 • Лични разходи

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуването: 30.12.2015 – 10.01.2016
 • Валидност за закупуване на ваучера и сключване на договор с агенцията: 22.12.2015г
 • Преди да закупите ваучер е необходимо да се свържете с агенцията и да проверите останалите свободни места на телефон: 02 9506113.
 • След закупуване на ваучера е необходимо да сключите договор в офиса на агенцията.
 • Необходимо е да носите разпечатан ваучер на място в офиса на агенцията.
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Травел Дийлс.

Програма:

ПЪРВИ ДЕН 30.12.2015 Истанбул - Сингапур

Заминаване от Истанбул с полет на Сингапурски авиолинии за Сингапур в 13.25 ч. 

ВТОРИ ДЕН  31.12.2015 Сингапур

Пристигане на летището в Сингапур в 05.45 ч. Посрещане от представител на фирмата – партньор, трансфер до хотела.  Ранно настаняване за тези туристи, които желаят и са заплатили  предварително. Свободно време.

Следобяд следва полудневен обиколен тур на Сингапур – цена 35 евро

Тази обиколка показва контраста между старото и новото, както и смесицата между Изтока и Запада.

Впуснете се в историята, културата и начина на живот на мулти-расовия Сингапур, сърцето на Азия. Ще преминем през квартал Колониал, за оглед на Паданг, Еспланадата – театри, разположени на залива, като няма да пропуснем и Мерлион – митичен звяр, всеизвестната икона на Сингапур, наполовина лъв, наполовина риба. Следващата ни спирка е Малка Индия, Китайския квартал и Фабриката за скъпоценни камъни, представляващи най-доброто от азиатската продукция и изработка. Крайната точка на нашето приключение е Ботаническата градина, с площ 52 хектара, обградена предимно от джунгла и красиви градинки.

Посрещане на Новата 2016 година!

ТРЕТИ ДЕН  01.01.2016 – о-в Сентоса

Закуска. Следва полудневана обиколка на о-в Сентоса.

За да стигнем до прочутия парк Сентоса, ще преминем през тротоар, водещ началото си от Световния търговски център. Нашата обиколка започва с наблюдаване на завладяващия подводен свят, който по последно преброяване, притежава колекция от 6 000 риби от 350 вида. Ще имате възможност да се насладите на тайните на дълбоките води през акрилния 83-метров тунел. Следва делфиновата лагуна, където ще имате невероятния шанс да наблюдавате редкия вид розови делфини. Обиколката завършва със спиращо дъха пътуване с лифт до планината Фабер, чиято гледка към пристанището ще остане завинаги в съзнанието ви.

Връщане обратно в хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН  02.01.2016 - Сингапур – о-в Бали

Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаята в хотела до 12.00 ч. Следобяд следва трансфер до летището в Сингапур за полет в 18.05 ч. до Денпасар. Пристигане в Денпасар в 20.50 ч. Посрещане от представител на фирмата – партньор. Трансфер до избраният от Вас хотел. Настаняване и нощувка.

ПЕТИ ДЕН  03.01.2016 - о-в Бали

Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии по избор.

ШЕСТИ ДЕН  04.01.2016 - о-в Бали

След закуска в хотела, ще дадем началото на един прекрасен ден, като се полюбуваме на планинските и провинциални пейзажи, танцов спектакъл, занаятчийски селца и храмове.

Следва обиколен тур на Кинтамани (посещение на вулканът Батур, разглеждане на забележителностите в Убуд, посещение на Градината на орхидеите) с включен обяд- цена 65 евро

Обиколката започва в 8.30 ч. сутринта, а маршрута ни отвежда към едно от най-красивите места на острова (Кинтамани), който се намира в калдерата на древен вулкан. По пътя ще посетим местните занаятчийски селца, като ще имате възможност да наблюдавате как се приготвя традиционния индонезийски батик (*техника в изкуството и текстила, при която се използва восък, за да се изрисуват тъкани и картини), а също така местните занаятчии ще ви демонстрират изумителните си дърворезбарски умения. Следва посещение на древния храм Гоа Гаджах, който се смята за един от малкото останали и запазени храмове, от началото на развитието на балийският индуизъм в Бали. Продължаваме с посещение на кафена плантация, където ще можете да опитате различни видове кафе, включително и Лувак (*най-скъпото кафе в света, като цената му варира от 700 евро до 1500 евро за килограм). Следва обяд в местен ресторант, от където ще можете да се насладите на прекрасната гледка към вулкана Батур – идеално място за правене на снимки. Посещението на Градината на орхидеите е включена в програмата и може да бъде осъществена по пътя за Убуд, в началото на обиколката.
Трансфер до избрания от вас хотел в около 17.00 ч.

Нощувка.

СЕДМИ ДЕН  05.01.2016 - о-в Бали

Закуска. Свободно време за плаж и развлчечения. След обяд следва

Посещение на храмът Улувату и програма с традиционен балийски танц „Кечак“- цена 45 евро

Обиколката започва от избрания от вас хотел в 16.00 ч., като включва посещение на един от най-впечатляващо разположените храмове в Бали – Улувату. Той се намира върху една скала и от него се откриват спиращи дъха гледки, който със сигурност не бива да бъдат пропускани. Самият храм е населяван от маймунки, които не са съвсем приятелски настроени, така че моля, не забравяйте да оставите ценните си вещи в хотела, преди отпътуването. Храмът Улувато се смята за последното място за медитации на известния свещеник Нирартха. Изпълнението на танца Кечак е нещо, което никъде другате бихте могли да видите, като десетки мъже създават музика за фон, като скандират и пеят, докато известната история за Рамаяна се пресъздава в специалния амфитеатър, намиращ се в близост до храма. Трансфер до избрания от вас хотел в около 19.30 – 20.00 ч.

Нощувка.

ОСМИ ДЕН  06.01.2016 - о-в Бали

Закуска. Следва отпътуване на север за следвающят ни тур.

Посещение на Бедугул, Таман Аюн и Танах Лот с включен обяд – цена 60 евро

Това е един от най-добрите обиколни турове, за тези, които биха искали да опознаят Бали в целия му блясък. Посещават се три изумителни храмове, както и Гората на Маймунките със своите игриви обитатели. Обиколката започва около 8.30 ч., като трансферът до хотела ще се осъществи около 19.00 ч. Обиколката вкючва посещение на планинския район на Бедугул, където ще видите красивия храм Улун Дану, посветен на богинята Деви Дану. Храмът се намира на езерото Братан. Местният пазар, намиращ се наблизо, ще ви изкуши с много плодове и зеленчуци, като е хубаво да се пазарите, за да получите възможно най-добрата цена.

След това, продължаваме към храма Таман Аюн, който принадлежи на кралското семейство в района. Гората на маймунките е следващото място, което ще посетим преди да достигнем до великолепния храм Танах Лот, който е разположен върху къс скала, в океана. Ако имате късмет и приливът е лек, можете да получите достъп до святото аязмо, намиращо се под скалата, като следователно ще получите и благословия от местния свещеник. Снимките на залеза, заснети от Танах Лот ще бъде един от най-прекрасните спомени, които ще съхраните от острова.

Връщане обратно в хотела. Нощувка.       

ДЕВЕТИ ДЕН  07.01.2016 - ДЕСЕТИ ДЕН 08.01.2016 – о-в Бали

Закуска. Свободно време за плаж и екскурзии по избор.

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН  09.01.2016  - Денпасар – Сингапур

Закуска.

Освобождаване на хотела в 12.00 ч. Свободно време за дейности по избор до момента на трансфер към летището за полет до Сингапур в 21.45 ч. 

ДВАНАДЕСЕТИ ДЕН  10.01.2016 - Сингапур – Истанбул

Пристигане в Сингапур в 00.20 ч. Следва полет в 01.45 ч. за Истанбул. Пристигане в Истанбул в 07.25 ч.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:

    Дата

Летище

    Излита

Каца

        Летище

30.12.2015

Истанбул

13.25

05.45*

Сингапур

02.01.2016

Сингапур

18.05

20.50

Денпасар

09.01.2016

Денпасар

21.45

00.20*

Сингапур

10.01.2016

Сингапур

01.45

07.25

Истанбул

*****

Допълнителни екскурзии:

 • Шоу с делфини  – цена на възрастен 140 евро, цена за дете до 10 г. –  85 евро / придружено  с 2 възрастни /,  доплащане за 1 човек – 45 евро - продължителността  е  10 часа, включва обяд, шоу с делфини и 20 минутно плуване с делфини в басейн, съпровождане от рускоговорящ гид;
 • Плаване с подводница в Лембонган - цена на възрастен 115 евро, цена за дете 8-12 г. –  105 евро / придружено  с 2 възрастни / - продължителността  е  8 часа, включва трансфери и обяд;
 •  Сафари със слонове и посещение на Шоколадова фабрика - цена на възрастен 120 евро, цена за дете 5 - 12 г. –  80 евро / придружено  с 2 възрастни / - продължителността  е  7 часа, включва трансфери и обяд;
 • Круиз до коралови рифове - цена на възрастен 125 евро, цена за дете 4 - 14 г. –  63 евро / придружено  с 2 възрастни / - продължителността  е  7 часа, включва обяд;
 • Шнорхелинг - цена на възрастен  75 евро, продължителността  е  8 часа, включва трансфери и обяд с прохладни напитки,  екип за шнорхелинг, англоговорящ инструкор;
 • Гмуркане / за гмуркачи, притежаващи сертификат / - при минимум 2 души  - цена на възрастен  160 евро / в района на Nusa Penida /, включва трансфери,  обяд,  екип за шнорхелинг, обслужване  от инструктор , кислородни бутилки, пълен комплект оборудване, застраховка, 2 гмуркания

При промяна на курса на долара в посока увеличение или намаление, туроператорът си запазва правото да променя цените.

*****

Необходими документи:

 • Валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Дрийм Холидейс притежава удостоверение за лиценз за туроператорска дейност с номер РК-01-6880 от 21.12.2011г. и застраховка при ЗД ''Армеец'' със застрахователна полица № 14 100 1315 0000425465 от от 04.01.2015г. до 03.01.2016г.

*****

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. .

Топ цена 2818.00 лв.

За Дрийм Холидейс:

 • Дрийм Холидейс
 • гр. София, ул. Цар Калоян 6, хотел Рила, ет. 2, офис 213
 • 02 9506113
 • Понеделник - Петък: 09 - 19ч , Събота: 10 - 16ч