Активни оферти на Глобул Турс (1/)

Нова година в Крагуевац, Сърбия! 3 нощувки със закуски и празнични вечери, хотел 3*, транспорт и водач от Глобул Турс

УСЛОВИЯ

Описание:

Празнувайте Нова година 2016 в Крагуевац, Сърбия с приятелите! Глобул Турс са Ви подготвили страхотна туристическа програма!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за един човек предплащате 100 лв: Транспорт с лицензиран автобус.
 • 3 нощувки със закуски в хотел 3*.
 • 1 Новогодишна вечеря с неограничено количество алкохолни, безалкохолни напитки местно производство и жива музика.
 • Празнична вечеря на 01.01.2016 г.
 • Водач от агенцията.
 • Туристическа програма в Крагуевац.
 • Медицинска застраховка.
 • Повече информация за програмата на екскурзията и необходимите документи можете да видите в ''Детайли''.

Доплащания:

 • Полудневна екскурзия до Топола – 10 EUR или 20 лв. при мин. 25 туристи (входна такса от 300 DIN в историческия комплекс в Топола се заплаща отделно и на място, дегустация - 7 EUR).
 • Полудневна екскурзия до манастира Дивостин и обяд в Етно селище Галетово сокаче - 25 EUR или 49 лв. при мин. 25 туристи.
 • Забележка: допълнителните екскурзии се заявяват при сключването на договора за пътуване и се заплащат с основния пакет.
 • Лични разходи.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дата на екскурзията: 30.12.15 – 02.01.16 г.
 • Ваучерът е валиден до 18.12.2015 г. за подписване на договор с агенцията.
 • Офертата изисква предварителна резервация на телефони: 02 / 981 13 83; 02 / 980 69 59. Адрес: гр. София, ул."Екзарх йосиф" 29 - безистена. Работно време: 10:30 – 17:30
 • Необходимо е сключване на договор в офиса на ТО  до 3 дни след закупуване на ваучера.
 • Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на ТО при сключване на договора.
 • За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщай се към доставчика на услугата на посочения телефон.
 • Местата в автобуса се определят по реда на сключване на договора и не се приемат рекламации за тях.
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

Програма:

1 ден: София – Ниш – Крагуевац

Отпътуване в 09.00 ч. от София, пл. Св.Ал. Невски в посока Калотина – Ниш – Алексинац - Крагуевац. Кратък престой в град Ниш – крепостта, центъра на града. Отпътуване за Крагуевац - четвъртият по големина град в Сърбия. Пристигане и настаняване в хотела. Разходка в центъра на града, разположен на брега на река Лепеница – църквата „Св. Троица”, стария Парламент.

2 ден: Крагуевац – Топола

Закуска. Полудневна екскурзия срещу допълнително заплащане до град Топола, свързан с династията Караджорджевич. Бившата лятна резиденция на Караджорджевич е превърната в музей, в която са изложени негови лични вещи и оръжия. Църквата Св. Богородица е скромна отвън, но отвътре е с пищен иконостас и внушителна статуя на Караджорджевич. На връх Oпленач, се намира семейният мавзолей на Караджорджевич и църквата Св. Георги, като комплексът е една от най - историческите забележителности в тази част на Шумандия.Църквата е с пет впечатлителни купола и е облицована отвън с бял мрамор. Богатият интериор зашеметява със стенописи и мозайки от 6-те сръбски манастира. Притежава 725 композиции и 1500 фигури от 40 милионен мозаечен фаянс в 15 000 нюанса.Тук св намират гробниците на Караджорджевич и Петър Първи I (1903-1921 г.) в централната част на църквата, като Крал Петър I проектира църквата, което отнема години докато се построи. В криптата на църквата се намират гробове на 22 члена на кралското семейство. Княз Александър и крал Александър I, са също погребани тук. Този регион е синоним на добро грозде и хубаво вино. Според историческите данни, лозята тук произвеждат такава изобилна реколта по времето на принц Милош, че не е имало достатъчно място за съхранение на гроздето. Днес, гроздето и виното са символи на всяко село в региона. Най – известната изба е Кралската, на чиито два подземни етажа са разположени 99 бъчви при постоянна температура от 8°C, като всяка съдържа по 4 000 л вино. Възможност за дегустация, която не е включена в цената на екскурзията.Връщане в хотела. Свободно време. Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика до сутринта.

ЧЕСТИТА НОВА 2014 ГОДИНА!

Srećna Nova godina!

Нощувка.

3 ден: Манастирът Дивостин – етно селище Галетово сокаче.

Късна закуска. Екскурзия с обяд срещу допълнително заплащане.Отпътуване за манастира Дивостин, разположен на 6 км от Крагуевац. Най – вероятно е основан по време на Византийското царство или от сръбския деспот Стефан Лазарович, но от самото си начало е женски манастир. Именно затова е наречен Дивостин (Девически стан). Продължаване за Етно селище Галетово сокаче, където ще де запознаете с местния бит и традиции. Предстои обяд - ще похапнете вкусно домашно приготвени ястия, поляти с ракийка и местно вино. Връщане в хотела. Свободно време. Празнична вечеря с жива музика. Нощувка.

4 ден: Крагуевац - София

Закуска. Освобождаване на хотела и в 11.00 ч. отпътуване за България. Пристигане в София късния следобяд. 

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .
За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. 

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****

Забележка:

Минимален брой на туристите за осъществяване на екскурзията е 40 плащащи туриста.

Срок за уведомяване на туриста в случай, че екскурзията не се осъществи – 3 дни преди датата на отпътуване.                            

Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Музейните такси са ориентировъчни.

Агенцията си запазва правото за промяна на цената.
Туристическата агенция си запазва правото на промени по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Туристите имат възможност да сключат допълнителна застраховка за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя.

Цената на екскурзията не включва застраховка "Отмяна на пътуване". При направена такава, при който и да е застраховател, агенцията не носи отговорност и не възстановява стойността на застраховката при отмяна на екскурзията.

******

"ГЛОБУЛ ТУРС" ЕООД притежава задължителна застраховка "Отговорност на туроператора" от ЗД “ЕВРОИНС” със седалище гр. София и адрес на управление бул. „Христофор Колумб” 43, застрахователна полица № 03700100000560/02.12.2014 с валидност на действие от 00:00 часа на 01.01.2015 г. до 24:00 часа на 31.12.2015 г. с лимит на отговорност 25 000 лв.

*****

ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! .

Топ цена 347.00 лв.

За Глобул Турс:

 • Глобул Турс
 • гр. София 1000ул." Екзарх Йосиф" 29
 • Teл: 02 981 13 83
 • всеки ден 10:30 - 17:30ч

Подобни оферти