Онлайн курс за работа с Power Point и сертификат за завършено обучение от учебен център Асториа Груп!

УСЛОВИЯ

Описание:

Започнете своя курс в учебен център Асториа Груп


Офертата включва:

  • Онлайн обучение по програма Power Point
  • Обучението е създадено от 16 модула и 33 урока
  • В края на обучението се полага тест и се издава сертификат от учебен център Асториа Груп

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера: до 11.07.2016
  • С предварително записване, на e-mail: astoria_group@abv.bg, като посочите номер и секретен код на ваучера, както и телефон за връзка. В рамките на същия работен ден ще ви бъде изпратен код за достъп до платформата
  • Един ваучер е за един човек
  • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички общи условия на Deals.bg

Повече за курса:
PowerPoint е програма за презентации, която ви позволява да ги създавате чрез динамични слайдове. Акта на визуализация на слайдовете се нарича Слайдшоу, което включва в себе си анимации, дикторски текст, изображения, видеа и много други възможности.

******

Езиков център Асториа Груп е ориентиран изцяло към подобряване на предлаганите на пазара услуги. Знаят колко е ценно времето ви и се стремят да го оползотворят! Екипът е съставен изцяло от млади и мотивирани специалисти, устремени към вашия успех.

Учебният план включва интересни и вълнуващи проекти, които ще спомогнат за подобряване и развиване на способностите ви. Насочени са към индивидуалните нужди на всеки клиент.

В предстоящия курс се комбинират два от доказалите се за най - успешни методи за изучаване на език – комбинация от групово обучение, в което ръководени от водещи преподаватели, курсистите прекрачват езиковата бариера, надграждат своите езикови компетенции и онлайн  обучение, което елиминира нуждата от закупуване на допълнителни материали за самоподготовка, затвърждава преминатия по време на груповите обучения материал и активизира дългосрочната памет на обучаващия се.

***** 

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

-95% 210.00 лв. 9.90 лв.

За Езиков център Асториа Груп: