Педикюр с гел лак в цветовете на SNB, масаж на ходилата и ДВЕ декорации в Студио Chocolate

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Изящният педикюр е не само красив - той е задължителен за всяка уважаваща себе си дама!

Мястото, където това ще бъде възможно и на ниво е Студио Chocolate!

Доверете се на професионален педикюрист, за да изглеждате перфектно! Направете всеки сезон цветен и създавайте настроение с красивата си визия!


Офертата включва:

 • Дълготраен педикюр с гел лак, избор на цвят от богата палитра цветове + релаксиращ масаж на ходилата и 2 декорации при избор на втория пакет.

Доплащания:

 • Важно! Ваучерът не включва сваляне на гел - за сваляне на гел лак се доплаща на място с отстъпка.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 10.10.2016 г.
 • Необходимo е да запишете час на тел. 0878 788 361.
 • При записване на час и неявяване без предупреждение, ваучерът се смята за използван.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Офертата включва:

Почистване на стария лак (или сваляне на гел лак с доплащане);
Релаксираща вана за краката с ароматни соли;
Изрязване и оформяне на ноктите;
Нанасяне на PH-регулатор;
Поставяне на основа, обогатена с кератин, която заздравява нокътя.
Изпичане за 3 минути в UV лампа;
Нанасяне на желания цвят гел лак SNB
Изпичане за 3 минути в UV лампа;
Рисуване на ДВЕ декорации при избор на втория пакет;
Нанасяне на топ-гел, който придава изключителен блясък;
Отстраняване на кожните натрупвания по стъпалото;
Нанасяне на подхранващо ароматно олиo за кожички и нокти;
Лек релаксиращ масаж на ходилата;

Фази на процедурата:

Първо краката ви се поставят във ваничка с топла вода, за да може водата и активните вещества на солите, поставени в нея, да размекнат кожата на краката Ви, а също и ноктите (не забравяйте, че всеки ден ходите върху крака и кожата им е загрубяла от ежедневната употреба). В тази ваничка непременно трябва да е поставен дезинфекционен препарат,а често както е в този случай освен дезинфектанта и сапуна се поставя и калиев перманганат (той също има дезинфекциращи свойства и е особено ефективен спрямо гъбичните инфекции). В това състояние престоявате от 25 до 35 мин. Това е времето необходимо за размекване на загрубялата кожа.

След като престоите нужното време във водата последователно изваждате краката си от водата. Върху специално столче (върху което се намира хартиена кърпа за еднократна употреба или хавлия, която е само за Вас) педикюристката поставя крака Ви и започва да обработва загрубялата кожа на ходилата. Първоначално се премахват по–дебелите слоеве посредством специално ножче за тази цел (може да Ви се стори, че белят краката Ви), а след това ходилата се минават с пила, която е за по-фината работа върху ходилата.

Преминаваме към оформяне на ноктите с пила, изрязване на кожичките или премахването им с електрическа пила (така вероятността да ви/се порежете намалява); педикюристката сменя няколко накрайника не ел. пила и дооформя Вашия педикюр - същата процедура дотук се повтаря и с другия крак.

Какво е гел лакът за нокти?

Гел лаковете са разработени според последните достижения на химическата и козметичната индустрия и предлагат необятни възможности за работа на маникюристите и пълна гама от цветови решения. Това е гел, който се сваля с накисване и който се нанася и изглежда като лак. Гел лакът се “пече” в UV-лампа 2 минути, твърд е като гел, не се надига или обелва. Това патентовано произведение на изкуството може, подобно на лаковете, да се използва за нейл-арт и дизайн и се сваля с накисване 3 пъти по-бързо от всеки друг гел на пазара.
Благодарение на гел лакът надрасканията или обеления маникюр ще останат в миналото. Тази уникална формула се нанася технологично като лак, а в същото време съдържа мономери, които осигуравят лесното и нежно отстраняване.  Гел лакът съчетава най-доброто от лака за нокти, който се нанася лесно и издържа 2 до 3 седмици без дефекти, без износване и напукване на покритието. Времето за съхнене е практически нулево.
Той е тънък и гъвкъв като лак и това придава естествен вид на ноктите, като в същото време ги защитава ефективно. Покритието се сваля само за 10 минути, нежно и бързо, без пилене и вредни влияния върху ноктите.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-48% 30.00 лв. от 15.50 лв.

За Студио Chocolate:

 • Студио Chocolate
 • гр. София, ул. Иван Рилски № 3 (до 5-те кьошета)
 • 0878 788 361
 • Понеделник - неделя: 10:00 - 20:00 ч.

Подобни оферти