Едномесечна логопедична терапия и психолого-педагогическа подкрепа за дете със специални образователни потребности

УСЛОВИЯ

Описание:

Център "Успешен старт" Ви предлага иновативна програма за работа с деца със специални образователни потребности и маркери за специфични обучителни трудности, и техните семейства.

Центърът организира полудневни занимания за деца от предучилищна възраст /от 3 год до 7 год./ със специални образователни потребности и маркери за специфични обучителни трудности, и консултации с техните родители. Едномесечното полудневно обучение е с включена логопедична терапия и психолого-педагогическа подкрепа в група с до 6 деца.

Център за информиране, консултиране, обучение и подкрепа на деца "Успешен старт", е регистриран в Столична регионална здравна инспекция (СРЗИ) и има лиценз от Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД).


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер за едно дете получавате: 1- месечно полудневно посещение на лицензиран център с включена в цената логопедична терапия и психологo - педагогическа подкрепа.
 • Обучението се извършва на адрес: гр. София - 1505, ул. "Мадарски конник" 4, партер, офис 5
 • Ваучерът важи за дете от 3 г. до 7 г.
 • Заниманията се провеждат по предварително съставен индивидуален план за всяко дете.
 • Заниманията включват индивидуална логопедична терапия и групови дейности за изграждане на социални и комуникативни умения.
 • Ежедневно за детето се грижат висококвалифицирани специалисти.

Доплащания:

 • Логопедично и невропсихологично обследване преди включване на детето в група за съставяне на индивидуален план - 30лв

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Един ваучер важи за едно дете.
 • Сутрешната група деца се посрещат в 08:30 ч. и се изпращат в 11:30 часа.
 • Следобедната група деца се посрещат в 14:00 ч. и се изпращат в 17:00 часа
 • Необходимо е преди да заплатите Вашия ваучер да се свържете с Центъра за записване на час за логопедично и невропсихологично изследване на детето на тел.- 0886 023 050.
 • При срещата за обследване се уточнява началото на едномесечния срок за посещение на Центъра.

Концепцията на Център "Успешен старт" е изградена върху холистичния подход към детското развитие. За детското развитие е необходима постоянна, адекватна и координирана дейност от различни специалисти, за да има трайни успехи. Координирана дейност, в която има взаимно допълващи се конкретни цели на логопедична терапия и психолого - педагогическа подкрепа.

Работата на центъра се основава на:
- координиране на логопедична терапия с психолого - педагогическа подкрепа, съобразно конкретните потребности на всяко дете;
- ежедневна групова работа с малка група деца /до 6 деца в група/ за стимулиране на съхранени процеси и умения, за изграждане на социални и комуникативни умения;
- ежедневна индивидуална работа за коригиране на дефицити и нарушения.
Заниманията се провеждат от екип от утвърдени специалисти в практиката – логопед, психолог и детски учители. Сътрудничеството с родителите е допълнително условие за прогреса на детското развитие.

ВАЖНО! 

Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

-20% 390.00 лв. 311.00 лв.

За Център “Успешен старт“:

Подобни оферти