Активни оферти на Еко Тур Къмпани (1/)

Екскурзия за Фестивала на баницата в Бела Паланка с посещение на Пирот и Темския манастир, транспорт и екскурзовод от Еко Тур!

УСЛОВИЯ

Описание:

 

Не пропускайте да видите традиционния опит за поставяне на рекорд за най-голяма баница в света.

 

Пътувайте с Еко Тур!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер на човек получавате:
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус
 • Екскурзионно обслужване

Доплащания:

 • Медицинска застраховка: за лица до 65 г. – 2 лв., за лица oт 65 г. до 79 г. – 3 лв. Лица над 79 г. не се застраховат
 • Застраховка „Отказ от Пътуване" - предлага се срещу допълнително долащане.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дата на екскурзията: 13.08.2016 г.
 • Ваучерът е валиден до 11.08.2016 г. за подписване на договор с агенцията
 • След закупуване на ваучера е необходимо да се сключи договор в офиса на Еко Тур Къмпани или по е-мейл: office@eko-tour.com след изпращане на номерата на ваучера
 • В случай не неосъществяване на екскурзията сумите ще бъдат възстановени
 • За повече информация тел. 0882 414 070
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА:

Тръгване в 08:00 ч. от площад Ал. Невски. Пристигане в Пирот. Разглеждане на Калето с името Момчилов град което датира от 14 век. Това е средновековен замък с близка архитектура до крепостта Баба Вида, който местната легенда свързва с българския войвода Момчил юнак, станал по късно независим български владетел в Родопите и Беломорието. Свободно време за разходка из центъра на града, посещение на евтиния пиротски пазар, където може да се закупят храни и различни продукти от местното производство на изгодни цени. Отпътуване за Темския манастир – Св. Георги. Разглеждане на манастира – в него са запазени множество надписи като един от тях отразява опустошаването на Чипровци през 1688 година, по време на Чипровското въстание.
Отпътуване за Бела Паланка. Посещение на Фестивала на Баницата.
Ежегодно състезание с богата традиция, на което се събират майстори баничари от цяла Сърбия, дошли да покажат своето майсторство в приготвянето на традиционната сръбска баница. Тук може да опитате най-различни видове баници -с тиква, с месо, с праз и сирене и още много сръбски изкушения. Празникът е изключително колоритен и пъстър, превърнал се в традиционен  за гр.Бела Паланка. Опознайте град Бела Паланка в най-добрата му светлина – вкусове, аромати, студена бира и много добро настроение.
В програмата на фестивала са включени и концерти, ревюта и конкурси. Отпътуване за България и пристигане в София вечерта.

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане .
За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

Туроператор “Еко Тур Къмпани”ООД е застрахована по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в застрахователна компания ЗПК "ЛЕВ ИНС" АД със застрахователна полица № 21029200/ 13061510000065 /  19.03.2016г. Лиценз за туроператор № РК-01-7054\26.02.2013г.Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.

* * *

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 27.00 лв.

За Еко Тур Къмпани:

Подобни оферти