Активни оферти на КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ (1/)

Екскурзия до Верона, Берн, Цюрих, Женева, Монтрьо и Милано, през октомври, с Караджъ Турс! 4 нощувки със закуски и транспорт

УСЛОВИЯ

Описание:

През октомври Ви каним на екскурзия до едни от най-красивите места в Италия и Швейцария!

Вижте забележителностите на Верона, Берн, Люцерн, Цюрих, Женевското езеро, Монтрьо и Милано!

Пътувайте с Караджъ Турс! 


Офертата включва:

 • С един ваучер предплащате 80 лв. на човек, при двойно настаняване, за:
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус или микробус
 • 2 нощувки със закуски в района на Тревизо/ Верона в хотел 2*/3*
 • 1 нощувка със закуска в района на Люцерн/ Цюрих в хотел 2*/3*
 • 1 нощувка със закуска в района на Женева в хотел 2*/3*
 • Пешеходни турове в Берн, Люцерн, Монтрьо и Милано
 • Водач от фирмата организатор
 • Останалата сума от пакета доплащате в офиса на туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Медицинска застраховка с Асистанс
 • Пътни, магистрални и гранични такси по маршрута - 48 лв.
 • Градска такса (city tax) - 1.50 евро на човек на ден (6 евро за целия престой). Таксата се плаща в офиса на фирмата предварително
 • Програми по желание
 • Входните такси на посещаваните обекти
 • Застраховка „Отказ от Пътуване"
 • За единична стая – 240 лв.
 • За дете до 11.99 г – доплащате 352 лв, към туроператора

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Дати на пътуване: 25.10. - 30.10.2016г.
 • Ваучерът е валиден до 17.10.2016г. за сключване на договор
 • До 3 дни след закупуване на ваучер, трябва да подпишете договор в централния офис на Караджъ турс или на е-мейл: operation@karacitours.bg
 • Необходимо е да носите разпечатан ваучер на място при подписване на договора
 • От промоционалната цена можете да се възползвате само с ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Травел Дийлс

Програма:

1 ДЕН
Отпътуване от София в 05.00 ч. от паркинга пред Централна ЖП Гара (бивш Трафик Маркет). по маршрут София-Белград-Загреб-Верона.Нощувка в района на Тревизо/Верона
2 ДЕН - Закуска в Хотела.
Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзия по желание:
По желание: Туристическа програма във Верона: Арена ди Верона - един от най-добре запазените римски амфитеатри в Европа; площад Бра - най-големият площад във Верона и един от най-просторните и внушителни в цяла Италия; Къщата на Жулиета; площад Деле Ербе - старият римски форум; Площад Синьория и улица Мацини. Отпътуване за езерото Гарда. Свободно време в Сирмионе - средновековен град крепост, построен на едноименния полуостров на езерото Гарда. Нощувка в района на Тревизо/Верона
3 ДЕН - Закуска в Хотела.
Отпътуване за Женева . Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзия по желание:
По желание: Панорамна-пешеходна екскурзия на Женева - космополитен град на брега на най-голямото езеро в Западна Европа. Пешеходна разходка- Цветният часовник - символ на часовникарската индустрия за града, чиито 6 000 цветя се подменят всеки сезон; "Же д`О" - най-големият фонтан в Европа, от който всяка секунда 500 литра вода се изхвърлят на 140 м. височина; Островчето на Жан-Жак Русо, където е издигнат паметникът на най-видния женевски гражданин; Старият град ; Кметството и катедралата "Св. Петър" - смесица от романски, готически и неокласически стил, в която е проповядвал реформаторският лидер Жан Калвин; Мемориалът на реформаторите, проследяващ историята на протестантското движение.Нощувка в района на Женева.
4 ДЕН - Закуска в Хотела.
Отпътуване за в Монтрьо-перлата на Швейцарската Ривиера и разглеждане на замъка Шийон и Веве-градът в който последно е живял Чарли Чаплин.Опътуване за Берн- Старият град Берн е включен в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО. Тесните му улички са обградени от дълги безистени с магазинчета, предоставяйки много възможности за пазаруване Пешеходна разходка в най-големия град в Швейцария, символ на свободната мисъл и международен банков център.Отпътуване за Люцерн - католическото сърце на Швейцария, разположен на западния бряг на езерото „Четирите Кантона“. Пешеходна обиколка на средновековния център от Площада на лебедите, през покртия дървен мост Капеленбрюке, площад Хиршенплац и Монумента на Лъва.Нощувка в района на Люцерн/Цюрих.
5 ДЕН - Закуска в Хотела.
Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзия по желание:
По желание: Туристическа програма в Цюрих: пешеходна разходка по "Банхофщрасе" - основна търговска артерия на града с елегантни магазини, скъпи бутици и банки от световна величина; паркът "Линденхоф" - оазис на спокойствието в сърцето на Стария град и мястото, където римляните строят първото си укрепение; църквите "Фраумюнстер" и "Гросмюнстер" - кратко завръщане във времето на Реформацията. Около обяд отпътуване за Милано.
Бонус: Туристическа програма:италианският Ню Йорк, център на модата и банковото дело. Пешеходна разходка: Замъкът на фамилия Сфорца, при чието управление Милано преживява разцвет в индустрията, търговията, артистичния и социален живот; Миланската катедрала - най-красивата готическа катедрала на юг от Алпите Пасажът "Виторио Емануеле", свързващ светската пиаца "Дела Скала" с духовната пиаца "Дел Дуомо"; миланската "Ла Скала" - един от най-известните оперни театри в света.Опътуване за България в 23.00 ч. от Милано.
6 ДЕН
Пристигане привечер в Централна автогара.

Програми по желание:

- Панорамна- пешеходна екскурзия на Верона и езерото Гарда - 48 лева ( при минимум 25 туриста )

Туристическа програма във Верона: Арена ди Верона - един от най-добре запазените римски амфитеатри в Европа; площад Бра - най-големият площад във Верона и един от най-просторните и внушителни в цяла Италия; Къщата на Жулиета; площад Деле Ербе - старият римски форум; Площад Синьория и улица Мацини. Отпътуване за езерото Гарда. Свободно време в Сирмионе - средновековен град крепост, построен на едноименния полуостров на езерото Гарда.

- Панорамна- пешеходна екскурзия на Женева - 24 лева ( при минимум 25 туриста )

Панорамна-пешеходна екскурзия на Женева - космополитен град на брега на най-голямото езеро в Западна Европа. Пешеходна разходка- Цветният часовник - символ на часовникарската индустрия за града, чиито 6 000 цветя се подменят всеки сезон; "Же д`О" - най-големият фонтан в Европа, от който всяка секунда 500 литра вода се изхвърлят на 140 м. височина; Островчето на Жан-Жак Русо, където е издигнат паметникът на най-видния женевски гражданин; Старият град ; Кметството и катедралата "Св. Петър" - смесица от романски, готически и неокласически стил, в която е проповядвал реформаторският лидер Жан Калвин; Мемориалът на реформаторите, проследяващ историята на протестантското движение.

- Панорамна- пешеходна екскурзия на Цюрих - 24 лева ( при минимум 25 туриста )

Туристическа програма в Цюрих: пешеходна разходка по "Банхофщрасе" - основна търговска артерия на града с елегантни магазини, скъпи бутици

Всички програми по желание за дете до 11,99 г. с 2-ма възрастни са БЕЗПЛАТНИ!
Промоционалните цени са валидни до 5 дни преди отпътуване!

******
Необходими документи:

 • За лица над 18 години - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За лица под 14 години - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването - 45 туристи.
Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи при доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
При група от 40 до 45 човека - доплащане в размер на 40 лева на човек.
При група от 35 до 40 човека - доплащане в размер на 60 лева на човек.
При група от 30 до 35 човека - доплащане в размер на 95 лева на човек.

******

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N 05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора ( № 15 921 1315 0000 501313 с валидност до 26.11.2016 г. на ЗАД Армеец), член на БАТА - България, ТУРСАБ -Турция. 

******

ВАЖНО!  Можете да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

Топ цена 419.00 лв.

За КАРАДЖЪ ТУРС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ: