Активни оферти на Еко Тур Къмпани (1/)

Екскурзия до Одрин, Турция през май, юни, юли или август! 1 нощувка със закуска, водач и транспорт от Еко Тур Къмпани!

УСЛОВИЯ

Описание:

Подарете си двудневна разходка до Одрин!

Изберете туристическа агенция Eко Tур Kъмпани!


Офертата включва:

 • Транспорт с туристически автобус с климатик
 • 1 нощувка със закуска в хотел 2/3*
 • Водач от фирмата

Доплащания:

 • Медицинска застраховка – 4 лева при покритие 2000 евро
 • Вечеря в традиционен турски ресторант – 15 евро
 • Входна такса за Музея на здравето /10 турски лири/

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Периоди на екскурзията: 14.05. - 15.05.; 11.06. – 12.06.; 16.07. – 17.07. или 13.08. – 14.08.2016г.
 • Ваучерът е валиден до 08.06.2016 г.
 • След закупуване на ваучера е необходимо да се свържете с агенцията, за да подпишете договор за пътуването в офиса на агенцията или по мейл
 • Ваучерът трябва да се предостави разпечатан на доставчика на услугата
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Травел Дийлс ООД

Програма на екскурзията

1 ден - Отпътуване от София в 06:30 ч. Около обяд пристигане в Одрин. Настаняване в хотела. Туристическа обиколка на града: реставрираната българска църква Св. Георги, построена през 1880 г. (безплатен вход, време за разглеждане – 30 мин.) Одринската крепост - Мемориалът на Шюкрю Паша и Музея на Балканската война – мястото се намира извън центъра на града, на най-високия негов хълм, откъдето се разкриват чудесни гледки към Одрин (време за разглеждане – 45 мин.) Българската църква Св. Св. Константин и Елена, най-старата българска църква в Одрин построена през 1869 г. с разрешението на местния паша и със средства на българската общност.Посещение на търговската зона с възможност за покупка на баклава, локум, зехтин, маслини, прах за пране и др.Посещение на най-новия OUTLET търговски център в Одрин – MARGY и синия пазар, който работи само в съботните дни. Посещение на джамията на султан Селим II Безплатен вход (време за разглеждане – 30 мин.) Свободно време. По желание вечеря в традиционен турски ресторант. Нощувка. 

2 ден - Закуска. Свободно време за разходка по голямата пешеходна търговска улица с многобройните фонтани и магазинчета, покрития пазар на Одрин (малкото Капълъ Чарши). 13:00 ч. освобождаване на хотела. Посещение на Музея на здравето. Това е огромен, доста впечатляващ комплекс /дворец/, построен през 15 век от османския султан Баязид ІІ на брега на река Тунджа – с над сто куполи и две огромни островърхи минарета. От 1993 г. комплексът е във владението на Тракийския университет в Одрин, който реставрира комплекса и го открива официално през 1997 г. като Музей на здравето. Отпътуване за София около 16:00 ч., пристигане в София вечерта.

Забележки:
Допълнителните екскурзии се заплащат предварително в офиса или по банков път - до 7 дни преди датата на отпътуване.
Медицинската застраховка при пътуване в чужбина е задължителна и ако тя не е сключена в офис на „Еко – Тур Кьмпани”, клиентите трябва да представят копие от полицата на валидна медицинска застраховка до 7 дни преди отпътуване.
Агенцията не носи отговорност пред граничните власти за нередовни документи от страна на туристите или липса на такива.
Хотелите по програмата могат да бъдат заменени с други от същата или по висока категория, без предварително уведомяване от страна на агенцията.
Настаняването в автобуса се осъщестява според датата на записване.
Представителите на агенцията по време на пътуване не са професионални екскурзоводи за чужбина и намят право да изнасят беседи пред туристическите обекти. За целта всеки може да си наеме местен лицензиран екскурзовод срещу заплащане. Водачите от агенцията само обезпечават туристическото пътуване и дават обща информация за посещаваните обекти.
Агенцията не носи отговорност за работното време и цената на входните такси на туристическите обекти.
Агенцията си запазва правото за промени в последователноста на изпълнение на програмата
Минимален брой туристи за осъществяване на програмата - 35, ако не се съберат, екскурзията ще се проведе и при минимален брой туристи – 17, като цената ще бъде завишена с 20 лева.
Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване.
При сключване на договор се заплаща депозит 30 % за автобусни и 50 % за самолетните програми. Доплащането се извършва до 14 дни преди датата на отпътуване, ако офертата не е промоционална. Плащането може да се осъществи:в брой, по банка.
Неявяването в точният час на тръгване и на определените срещи по време на програмата се счита за отказ от пътуване и агенцията не носи отговорност и не възстановява вече заплатените суми. 

*****
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

  • Валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

  • За лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

*****
Туроператор “Еко Тур Къмпани”ООД е застрахована по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в застрахователна компания ЗПК "ЛЕВ ИНС" АД със застрахователна полица № 21029200/ 13061510000065 /  19.03.2016г. Лиценз за туроператор № РК-01-7054\26.02.2013г.

****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

Топ цена 99.00 лв.

За Еко Тур Къмпани: