На карнавал в Дубровник, Хърватия през януари! 3 нощувки със закуски на Будванската ривиера, транспорт и екскурзовод!

УСЛОВИЯ

Описание:

Отправете се на едно незабравимо пътешествие из красивите Будва и Котор и станете част от магията на карнавала в Дубровник, който всяка година привлича хиляди туристи!

Изберете Вени Травел!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер от 40 лв. на човек предплащате за:
 • Транспорт с лицензиран автобус 2/3*.
 • 3 нощувки с 3 закуски в хотел 2/3*, разположен на Будванската ривиера.
 • Фото пауза на Шкодренското езеро.
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута.
 • Останалата част от сумата по ваучера се доплаща в офиса на агенцията при подписване на договора или в срок по уговорка.

Доплащания:

 • Пътни, гранични и магистрални такси - 20 евро.
 • Туристическа програма в Будва с екскурзовод - 10 евро.
 • Туристическа програма в Котор с екскурзовод - 15 евро.
 • Пешеходна обиколка на Стария Дубровник с местен екскурзовод - 15 евро.
 • Медицинска застраховка – 2 лв. /турист/ на ден, до 65 год., с покритие 5000 евро, валидна за чужбина.
 • Застраховка допълнително покритие при отказ от пътуване – 2-3% от цената на пакета.
 • Застраховка допълнително покритие на разходите при репатриране при случаите на злополука, болест или смърт – според тарифите на лицензиран застраховател.
 • City tax - 2 еврона турист на нощувка. /задължително/
 • Доплащане при настаняване в единична стая: 100 лв.
 • Входни такси: Цитаделата на Будва – 2 евро; Стария Град на Котор – 1 евро; посещение на крепостните стени – 90 куни (12 евро); лифта до хълма Св. Сърдж – 95 куни (13 евро).
 • За тръгване от Русе, Велико Търново, Габрово се доплащат 30лв.; за тръгване от Шумен и Варна - 35лв.
 • Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.
 • Разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Период на пътуване: 31.01 - 04/05.02.2016г.
 • Ваучерът е валиден до 25.01.2016 г. за подписване на договор с офиса на туроператора или по е-мейл: venitravel@abv.bg.
 • След закупуване на ваучер е необходимо, в 3-дневен срок, да сключите договор.
 • Необходимо е да изпратите данни за резервацията – 3-те имена на латиница (по лична карта или задгр. паспорт), ЕГН на всеки турист; адрес, лична карта/ задгр. паспорт - номер и дата на издаване и дата на валидност.
 • Необходимо е да предоставите ваучера на Вени Травел, разпечатан или по е-мейл.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД.

Програма на пътуването:

1 ден Отпътуване от Русе в 21:00 часа от ЦЖП Гара – паркинг Митница, от Велико Търново в 22.30 ч. от х-л „Етър“, от Габрово - 23.30 ч. от бензиностанция „Лукойл“ до Дома на хумора и сатирата.

2 ден от Стара Загора в 00,30 ч. от ОМВ – Автогара, от Пловдив в 01.45 ч. от х-л „Тримонциум“, от София в 03.45 ч. от Автогара “ Сердика“ бивш Трафик Маркет. Транзитно преминаване през Сърбия и Черна гора. Пристигане в Будва. Настаняване в хотел 2/3*, разположен на Будванската ривиера. Нощувка.

3 ден Закуска. По желание - посещение на Котор. Градът е един от обектите на световното наследство на ЮНЕСКО, заради старото средиземноморско пристанище и впечатляващата градска стена, ограждаща града. Которският залив (Бока Которска) е една от най-врязаните части на Адриатическо море и затова понякога е наричан „най-южният фиорд“. Пешеходна обиколка на старата част на града: крепостните стени, църкви и катедрали, старинни родови къщи. Свободно време за разходки, снимки, почивка и чаша ароматно капучино. Отпътуване за Будва. Следобедна пешеходна обиколка на старата част на Будва: крепостните стени, живописните и запазени средновековни улици и площади, цитаделата, католически и православни църкви. Нощувка.

4 ден Закуска.По желание - отпътуване за Дубровник, перлата на Адриатика. По пътя преминава през част от курортите, разположени на прочутата Дубровнишка ривиера (Жупа Дубровачка) – Цафтат, Плат, Млини, Купари. Пешеходна обиколка на Стария град с местен екскурзовод на български език: главната порта – Пиле, улицата „Страдун“, фонтаните на Онуфрий, колоната на Орландо, дворецът Спонца, Францисканския и Доминиканския манастир, църквата „Св. Влахо” (покровителят на Дубровник), пристанището и др.

Възможност гостите да се потопят в карнавалната атмосфера на пъстрия парад, прелестните костюми и музиката по главната улица на Дубровник. Карнавалът в Дубровник привлича хора от цял свят, чести участници там са и български групи, които са взели не една и две награди. Свободно време, през които бихте могли да се запознаете отблизо с някои от множеството музеи на Дубровник, да обиколите крепостните стени на града.

Отпътуване за Будва. Нощувка.

5 ден Закуска. Отпътуване за България. Спирка на панорамната площадка на остров „Свети Стефан“ – изключително популярен сред световноизвестните личности като Мерилин Монро, Боби Фишър, София Лорен, Клаудия Шифър и др. Днес островът е частна собственост. Фото пауза.

По пътя - фото пауза край бреговете на Шкодренско езеро. Пристигане късно през нощта.

******

Полезна информация:

Внимание: Разрешени количества стоки (безмитен внос) за пътуващи до Хърватия или преминаващи транзит чужди граждани: лекарства, лекарствени средства – само за лична употреба и снабдени със съответните рецепти; хомеопатични средства – само една опаковка.

Необходими документи:

Задграничен паспорт или лична карта с 6-месечна валидност към датата на заминаване.

За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител, освен паспорт или лична карта, е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/ и акт за раждане/+ копия/.

Настаняването в автобуса е по ред на записване или при желание за предни места срещу допълнително заплащане.
Туроператорът и превозвачът не носят отговорност за загубен багаж или откраднат и забравен по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

ВАЖНО: Относно медицинската помощ – туроператорът и фирмата партньор могат да окажат съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не са страна и не носят отговорност при неспазване на Общите застрахователни условия от застрахователя или негов представител.

Забележка: Входните такси в Хърватия се заплащат само в куни. Всички входни такси са ориентировъчни и ТО „ВЕНИ ТРАВЕЛ ” не носи отговорност за техните промени.

Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.

Туроператорът не носи отговорност, в случай че обектите не работят, поради климатични или други независещи от него обстоятелства.

Валутни курсове: 1 лв. = 3,85 хърватски куни (HRK), 1 EUR = 7,4 HRK В Черна гора валутата е евро.

1 лв. ~ 56 сръбски динара (RSD), 1 евро ~ 112 RSD.

 *****

Пунктове за отпътуване и връщане от различните градове:

Отпътуването от Шумен, Варна, Разград, Пловдив, Стара Загора, Габрово и Велико Търново се осъществява при минимум 15 туристи от съответния пункт.

Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.

Места за отпътуване и връщане:

Варна – Бензиностанция ОМВ до Автогара –ВАРНА

Шумен – отбивка 5-ти километър

Разград –Автогара Разград

Русе – паркинг на Централна ЖП гара

Велико Търново – пред хотел „Етър“

Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатерата“

Стара Загора – бензиностанция ОМВ до Автогара

Пловдив – Паркинг хотел “Тримонциум“

София – Трафик маркет –Автогара „Сердика“

*****

Туроператор „Вени травел – Венелина Рачева“ има сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори“ със застраховател Евроинс със застрахователна полица № 03700100000859/08.12.15г. с валидност от 00.00ч. на 05.01.16г. до 04.01.17г.

****
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръчки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

Топ цена 259.00 лв.

За Вени Травел:

 • Вени Травел
 • Русе 7000, ул. “Симеон Велики” 6, партер
 • 082/83 12 00; 0899 113 733, 0899 113 731
 • Работно време Пн - Пт: от 09:00 - 18:00 часа