Бъдете отговорни към здравето си! Профилактичен преглед при лекар Уши-Нос-Гърло + допълнителни бонуси от МЦ Хармония!

УСЛОВИЯ

Описание:

Хрема, грип, болно гърло, възпалено или запушено ухо са едни от най-срещаните оплаквания през зимния сезон.

Възползвайте се от днешната оферта на Медицински Център Хармония, от която със сигурност имате нужда Вие или близките ви!

 


Офертата включва:

 • Профилактичен медицински преглед при специалист Уши-Нос-Гърло
 • Подробно описание на резултатите от проведения преглед.
 • Получавате отстъпка от 10% за изследвания (по желание):
 • Отомикроскопия за 9 лв. (след 10% отстъпка), вместо 10 лева. Отомикроскопията е необходимо изследване при възпалителни процеси в средното ухо.
 • Аудиометрия за проверка на слуха, само за 18 лв. вместо за 20 лв.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 31.07.2016г.
 • Неоходимо е предварително записване на час на тел: 02/ 874 00 22; 088/ 874 00 22
 • Промяна или отмяна на записан час се прави еднократно и поне един ден по-рано, при повторно неявяване ваучера се анулира и сумата по него не се възстановява
 • Необходимо е да представите разпечатан вашият ваучер преди извършване на процедурата
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички общи условия на Deals.bg

Преглед от лекар - уши-нос-гърло се извършва при оплаквания от: БОЛКИ В ГЪРЛОТО, ФАРИНГИТ, БОЛКА В УХОТО, НАМАЛЕН СЛУХ, ШУМ В УШИТЕ,  ВЪЗПАЛЕНИЯ НА УХОТО, ЧУЖДИ ТЕЛА В УХОТО И НОСАХРЕМА, КРЪВОТЕЧЕНИЕ ОТ НОСА,  ЗАПУШЕН НОС, СЕННА ХРЕМА, ПРОБЛЕМИ СЪС СИНУСИТЕ,  ЗАДУХ, ЦИРЕЙ В УХОТО ИЛИ НОСА, ЛАРИНГИТ .

Oториноларингологията е една от най-старите медицински специалности в България. Популярно название на тази специалност у нас е УШИ-НОС-ГЪРЛО (УНГ). Тя е дисциплина занимаваща се с анатомията, физиологията и заболяванията /остри и хронични/ на ушите, носа, гърлото, ларинкса и слюнчените жлези. Тук спадат още заболяванията на хранопровода и бронхите, дефектите на гласа и слуха. 

Лекарите са обучени в медицински и хирургически умения за лечение на пациенти със заболяванията на уши, нос, гърло (УНГ), и свързаните с тях структури на главата и шията. 
Техните специални умения включват диагностициране и провеждане на правилно лечение на заболявания на синусите, ларинкса, устната кухина и фаринкса, както и структурите на врата и лицето. 

Медицински център ХАРМОНИЯ ООД разполага с всички необходими инструменти за правилна диагностика и лечение на болки или оплаквания свързани с ушите, носа и гърлото.

В кабинета по УНГ се преглеждат болни със заболявания на горните дихателни пътища - ушите, носа и гърлото. Лекуват се както възрастни пациенти, така и деца.

В кабинета се правят диагностични изследвания и специализирани манипулации, както и свързаните с тях лечебни дейности.

****

Важно! Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява.Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/ 985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

-46% 46.00 лв. 25.00 лв.

За Медицински Център Хармония:

Подобни оферти