Блестящи резултати! Оформяне на тялото и лифтинг на кожата с радиочестотен лифтинг на лице и тяло, студио Матини Слим

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Радиочестотната терапия притежава много предимства: тя е практически неболезнена; позволява незабавно завръщане към нормалния ритъм на живот; намалява фините линии и повърхностните бръчки; стяга и контурира кожата на лицето и тялото. След всяка следваща терапия ефектът се забелязва все по-осезателно.

Заповядайте в студио Матини Слим!

 


Офертата включва:

  • Велашейп в студио Матини Слим, Варна

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден до 29.02.2016 г.
  • Необходимо е предварително записване на час на телефон: 0898 32 08 70.
  • При неявяване в записан от клиента час, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
  • При закъснение за записан час повече от 20 минути, часът се губи и сумата по ваучер не се възстановява.
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
  • Всички условия на Дийлс БГ.

RF - Радиочестотен лифтинг

Технология RF (Радиочестотен лифтинг) за заздравяващо третиране: За заздравяване на тъкани, подобряване на RF-lice кръвообращението, заздравяване на колагена в кожата. Докато повърхността на кожата се охлажда, кожният слой на епидермиса се нагрява, за да запази нормална температура. Повечето от радиочестотната енергия се насочва в дълбоките кожни слоеве, което води до тяхното удебеляване, така че бръчките се изглаждат и изчезват, кожата изглежда по-здрава и се подобрява формата и видът и. Това заздравяване на колагена и стимулиране на кожата от своя страна води до производство на нов колаген.

Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период. Наричат го още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по лицето. Възвръща тонуса и тургура на кожата. Отначало Вие изглеждате просто отпочинали. След втората процедура започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира. Това е eдинствения клинично доказан уред с уникална подмладяваща кожата технология и единствения начин за постигане на фейслифтинг без хирургична намеса.


Какво представлява: Превръща вибрациите в топлина. Електромагнитните вълни предизвикват трептене на водните молекули. Това трептене превръща електромагнитната енергия в топлинна енергия. Топлината предизвиква регенерация на колагена, намаляване на мастните клетки, повишава микроциркулацията.

Влияние на RF върху колагена: Топлината стимулира движението на кръвта и започва биологичен процес наречен пролиферация на фибробластите. По този начин се образува нов колаген и се ремоделира дермата. Получава се удебеляване на дермата и стягане на кожата. Мастните клетки намаляват и симптомите при целулита значително се повлияват. Кожата е тонизирана и видимо изгладена. 

Когато се прилага RF енергията, по-голямото съпротивление на мазнината води до по-бърз и по-голям загряващ ефект в мастния слой в сравнение с дермалния слой на кожата. Селективното загряване на мастните клетки води до повишаване на rf-tqlo2метаболизма и намаляването им чрез освобождаване на течни масти (мастни киселини) в околното извънклетъчно пространство, които се отделят чрез лимфното и венозното кръвообръщение. Като резултат на всичко това, процедурите с RF за мастни натрупвания и скулптуриране на тялото имат значителен ефект. Малка част са: намаляване на мастните клетки; редуциране на целулита; възобновяване на колагена и стягане на кожата.

Съединителната тъкан на дермата и хиподермата съдържа фибробласти - клетки, които поддържат структурата на кожата, чрез постоянно производство на нов колаген и други структурни протеини. Броят на фибробластите намалява с годините, метаболизмът им също намалява. Чрез RF енергията тези структури се загряват, кожата се стяга, съществуващите колагенови фибри се свързват, прегрупират и доближават до вида на млада кожна структура. Загряването повишава метаболизма им и те започват ускорено да произвеждат нови молекули колаген.

Процедурата е приятна, безболезнена, чувства се леко затопляне на кожата, през времето на провеждане на процедурата се следи повишаването на температурата на кожата да бъде в допустимите параметри. Процедурата се провежда от специалист. Продължителността е различна, тъй като се третират различни зони на тялото. Броят процедури е 6-10, като могат да достигнат и до 20 при нужда. Интервалът между тях е седмица, а поддържащите се провеждат на всеки 4-8 седмици.

Системата RF наистина оправдава името си заради незабавните блестящи резултати, свързани със скулптуриране на тялото и лифтинг на кожата.

*****

Предоставено от студио Матини Слим:

Ние от Студио Матини Слим сме екип от професионалисти, добре запознати с прилагането на алтернативната медицина, медицинската козметика, както и науките за правилно и здравословно хранене. Повече от 4 години сме на пазара във Варна. За това време сме се доказали и утвърдили катостудио-кабинет едно от най-добрите студия, предлагащи алтернативна медицина и висококачествени медицински и козметични услуги. В историята на нашата практика можем да се похвалим с повече от 5000 доволни клиенти, а качеството на предоставяната услуга, както и удовлетвореността на нашите клиенти оказаха благоприятна среда за нашето разширяване и превръщането ни в лидер на пазара.

     През тези 4 години Ние израствахме заедно с Вас, за да можем постоянно да отговаряме на Вашите нужди от качествени услуги на добри цени. Така към днешна дата можем да се похвалим с разнообразие от предоставяни услуги, както и с тяхното високо качество, съчетано с висок професионализъм на нашия екип. Не на последно място по важност е медицинското образование и високата професионална култура на обслужващия персонал.

     И докато други инвестират в лъскави витрини и празни обещания, ние се насочваме към качествена и високоефективна апаратура. Към момента разполагаме с единствения по рода си апарат 4 в 1 не само във Варна, но и в цяла България, съчетаващ в себе си висока ефективност в постигането на най-добри резултати за най-кратко време, този апарат е последна дума на техниката.kabinet-matini 2

Ето и още няколко характеристика на нашата апаратура:

   • Естетичен апарат № 1 за 2014 г. в Щатите в борбата за моделиранe на перфекно тяло без целулит, загубата на тонус и кожа без бръчки. 

   • Безоперационна алтернатива на липосукцията и лифтинг операциите.

   • Намалява целулита след първия сеанс с 34%,  но и с всеки следващ отново моделира фигурата, подмладява и стяга кожата.

   • Подобрение състоянието на стриите.

   • Намалява бръчките след първия сеанс с 27%,  но и с всеки следващ сеанс отново моделира лицевия контур, подмладява и стяга кожата на шията и деколтето.

   • Одобрен е от FDA (Американската федерация за контрол на храните и лекарствата) като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата. 

    Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията. Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида и усета на третираните зони – кожата става по-стегната, гладка и мека.

        При нас медицинската насоченост към проблема е много важна. Вярваме, че за воденето на здравословен начин на живот и поддържането на добра фигура не са нужни глад и лекарства. Екипът на студиото се ръководи от медицински лица с висока степен на специализация именно в науки като броматология - наука за правилното хранене, козметика, хомеопатия, ботаника, фармакология и фармакогнозия. Персоналът ни разполага с високи медицински познания и е преминал съответното обучение за работа с нашата козметична и медицинска апаратура.

     От нас може да очаквате професионално отношение и съвети в борбата със затлъстяването, медицинските и козметични проблеми. Нашата цел е да Ви помогнем да изваяте и запазите добрата си фигура. Стремим се да изградите правилни хранителни навици и да поддържате теглото си без глад и диети.

        Ние Ви даваме не само пълна и изчерпателна информация към кои храни сте толерантни, но ви изготвяме най-подходящият за Вас хранителен план. Не само това! Можем да сме Ви от помощ при диагностиката и лечението на различни заболявания. Да сме до Вас, когато искате да подобрите здравето и красотата си, да се почувствате отпочинали, отново тонизирани, млади и красиви.

 
*****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

 

 

 

-57% 29.90 лв. 12.90 лв.

За Студио Матини Слим: